Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 05.07.2008 - 15:02 Mesaj konusu:
KoRRhan, gerçekten de uçuyorsun korhancım.
son günler piyasanın durgunluğu seni çok feci fanteziler ve halüsilasyonlar a sokmuş anlaşılan
diğer topikte de üstüne basa basa söyledim,NE İÇİYOR YADA KULLANIYORSUN KANKİM SEN!
aynısından acilen istiyorum.gp de yarışacamda puhahahahahahahaha
büyüksün baba ne diyim... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
giveintome, shoei bir kaç tasarımla geldi bakalım artık hayırlısı
depresif_motorcu, allah neşeni daim etsin o zaman dostum
yakuzzza, devamı yolda dostum
bekr, kanka 3-5 anlaştık para dediğin nedir ki OnurKaraca, onurum tutmayın beni acın önümü hehehhehehe
adin, koskoca spain's team bunu fark etmedi de sen mi fark etin helal valla - kıskanc herif motodrift, tşk.ler
SRAD-HAN, hehehhehehehe benden ötesi yokta genelde arkamda ROSSİ yada Stonner oluyor ötede kimse yok EKAMBA bişey içtiğim yok doğuştan olan yetenğimi değerlendiriyorum hehehhehehe
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
KammadeRR, cok para cooookkkk hehehehe
Answer_3, valla bende bilmiyorum
muusaa, gördüğün gibi hiç kimse tutamıyor
valeo, melandri benden sonra yalan oldu malesef severim bacaksızı
constantine_502, valla bende unutamıyorum _________________ PERT TEAM
600 RR
helal sana helal sanaaaa bıravooooo kim yapıyo bu resimleri sana böyle yaaa başımıza çıkartıyo seni olum işine gücune baksana ne uğraşıyon böyle gereksiz şeylerlee heee terbiyesiz sala başı almaşı yapıyon butun gün bunlarlamı uraşıyon sen paronunu göreyim bak neler dicem _________________
b_dostbey, ne demek istiyorsun, resimlerin oynama olduğunu ima etmeye çalışıyorsun. güneş balcıkla sıvanmaz bahattin bey ... nazar etme ne olur, calış seninde olur kıskanc herif .... iftiraci cirkef herifffff _________________ PERT TEAM
600 RR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız