solid40 hocam serdar abim fotolar süper yanlız boyutları ufak sen msj ı nı editle msn den bana at rsmleri ben ufaltayım istersen walla resimde yerdeki karıncaları bile görüom _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 09.07.2008 - 19:06 Mesaj konusu:
Hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüşler dilerim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 09.07.2008 - 19:37 Mesaj konusu:
hayırlı olsunda kardeşde fotoraflar biraz ufak değilmi _________________ www.speedps.com cafemle ilgili hersey burda
kısa sure ıcın foruma gırıs www.speedps.com/forum
başka bahsetmem gereken yazmam gereken birşey yok sanırım anlayan anladı... ! _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
başka bahsetmem gereken yazmam gereken birşey yok sanırım anlayan anladı...
Bu mevzuyu bır yerden hatırlayacagım ama..
fotolar cok buyuk... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız