Ustam sessiz sedasız aldığı R1 den sonra 1000RR niyet ver elini İstanbul dedi fakat kımset Gixxer mış bu ben dahil etraftaki herkez için sürprizdi aslında.06 RR a bakmaya gittiğinde gönlünü bu esmer güzele kaptırmış bir kere gönül ferman dinlemez Tayfa komple Suzuki artı hepsi simsiyah oldu Bi ben hondadayım fakat banada transfer yolu gözüküyor sanırım.DARK RIDERS artık daha hızlıııııı
Üzerinde;
-Komple carbon tri oval yoshimura
-Rizoma elcikler,kısa gaz kolu
-Rizoma koruma takozları gsxr logolu
-Zero gravitiy double cam
-K&N hava filtresi
-İridyum bujiler
-Gpr gidon amotisörü
-Metzeller m3 lastikler
Şuan aklıma gelenler bunlar.Şefkati abime Allah kaza bela göstermesin,esmer güzeline nazar değmesin güle güle binsin...Motoru test etmek için cuma akşamı B.Çekmece ye doğru gaz acıcaz kısmetse
Buyrun az önce çektiğim fotolar....
Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 2650 Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.
Tarih: 09.07.2008 - 18:51 Mesaj konusu:
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inşallah abi. Darısı bizlerin başına _________________ Dört tekere HAYIR!
Züpper bir tasarımla geliyorum. Çok yakında!..
valeo Şefkati abim dinlemiş beni gixxer almıs abi söledim sana GSX_R diye dimi o başka o farklı o çekici o hızlı o o o manyak bişe ya
allah kaza bela göstermesin kaskın basında farın ve yolun açık olsun abim
ekamba Erbil abim de gixxer alıcakmıs benden duymus olmayın
yakuzzza Umut abim 08_RR alıcaktı ama bi döndüremedik onu GSX_R a bakarsın oda süpriz yapar zaten beraber fuar da gixxer standını ve RR standını pert edicegimiz kesin
dark_knight fotolar için tşk ler eline saglık _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 09.07.2008 - 19:03 Mesaj konusu:
Hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüşler dilerim,yakışır _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1271 Nereden: Memleketten....
Tarih: 09.07.2008 - 19:04 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya, dostum sonunda başardınız...Senın dediğine döndüm...Ama sıfır alabileceğimi sanmam...Bakalım şartlar ne gösterırse ımkanların el verdiği ölçüde alacaz bir yaratık _________________
yakuzzza umut abim walla helal sana dinledin kardesini üzülmiceksin emin ol ! RR mış,YZF miş,ZX_R mış, hikaye hepsi hikaye haydi MD hep birlikte GİXXER' e ...
MD FOREVER GİXXER FOREVER
japoncular serkan nabıo ne dioda bu herkes suzan alıyo dediginizi duyar gibiyim sır msn de saklı _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
En son serkan_yenidunya tarafından 09.07.2008 - 19:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 09.07.2008 - 19:14 Mesaj konusu:
Şefkati abi, motor çil çil. Hayırlı uğurlu olsun. Ben Suzukiden Honda'ya geçtim, sen Yamaha'dan Suzuki'ye geçtin. Bu işler böyle olmalı Hepsinden tadacaksın
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız