Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bir çocuğun saniye saniye ölüm anı.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bir çocuğun saniye saniye ölüm anı.
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:28    Mesaj konusu: Bir çocuğun saniye saniye ölüm anı. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gaziantep'te motosikletle kamyonetin çarpışması sonucu bir çocuğun ölümüyle sonuçlanan kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre Durdu Eldoğan yönetimindeki 27 D 400 plakalı motosiklet, Kocaoğlan Mahallesi Kenan Evren Bulvarı'nda sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 27 LC 126 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kaza anı bir düğün salonunun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Kaynak: mynet.com

Not: Kadına dikkat! Şok oldum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm offf ooff allah rahmet eylesin ama o kavşağa da öyle girilmez ki ya Üzgünüm

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok uzucu bir goruntu...ulkemizde bazi trafik onelmlerinin acilen alinmasi gerekiyor...Allah rahmet eylesin....
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin çok kötü kaza DİKKATTTTTTTTT ?

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahım şu kazalardan sonra toplanan bilinçsiz kuru kalabalık yok mu adamı tav ediyor!!! bizde arkadaşlarla arabayla kaza yapmıştık ve ön sağ koltukta oturan arkadaşım arabada sıkıştı.. ben arkada yatıyodum zaten ne olduğunu anlayamadım. indik arkadaşla arabadan.. artık üstünden saniyeler geçti bi kerede 30-40 kişi toplandı... artık içinden eyvah çocuk ölmüş, kafası kopmuş, kolu kırılmış yav neler neler sallayanlar var.. tututn çekelim diyeni mi ararsın bırakın cenaze arabası gelsin diyeni mi.. insanın sinirleri çok bozuluyor. gidin diyosun gitmiyorlar.. katil olur adam valla...
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 09.07.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Arkanda ailen var ve korumasızsın..Neden bu yapılan gereksiz hız anlamıyorum...Çok üzüldüm....
İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum ölüme davetiye cıkarmak buna denir allah rahmet eylesin ama bu kadar da duyarsız olunmaz ki Üzgünüm
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.. Üzgünüm (Görüntü Çok Bozuk Sadece Bendemi öyLe) Şok oldum

ßir Cßr ßir ßen ßirde Pocket Bike...
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tam35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: stuttgart

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iste sizlere örnek bir görüntü.

motosikletli ailenin gecis hakki var. (bir kisi binmis on kisi binmis farketmez)
kamyonetli ayinin durmasi lazim.
kocaman dur isaereti var.

ayrica bu haberi TRT de izledim.
yorum yapan kisi motosiklet can aldi dedi .
buradan TRT yi cok fena sekilde kiniyorum.

burada DUR isaretinde durmayan ve kacan trafik canavarindan ayidan bahsetmek lazim.
stuttgart
Başa dön
tam35 Çevrimdışı tam35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakamıyorum İstemiyorum nedense
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok kötü bir kaza ,artık yüregim kaldırmıyor böyle kazalara bakmayı,allah geride kalan arkadaşları esirgesin. Üzgünüm

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Off çok ktü yaaaaa içim dışıma çıktı allah rahmet eylesin izleyemedin tamamını yaa Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok kotu bır kaza Üzgünüm
kaza yerıne colugunun cocugunun elınden tutup ızlemeye gıden kadını kınıyorum Sinirlendim cahıl ınsanın halı baska oluyor...!
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 09.07.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam35 demiş ki:
iste sizlere örnek bir görüntü.

motosikletli ailenin gecis hakki var. (bir kisi binmis on kisi binmis farketmez)
kamyonetli ayinin durmasi lazim.
kocaman dur isaereti var.

ayrica bu haberi TRT de izledim.
yorum yapan kisi motosiklet can aldi dedi .
buradan TRT yi cok fena sekilde kiniyorum.

burada DUR isaretinde durmayan ve kacan trafik canavarindan ayidan bahsetmek lazim.

O haberi bende izlemiştim aynı yorumu bende yapıyorum. Alkışlıyorum
chaos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin. çokk kötü yaa kazalar.
allah kalanlara sabır versinn.
işte burda işler böle yürüyo illa bi kaç kişi ölecek baya bi kişi de yaralanacakki ışıklı kavşaklar yapılsınn.güvenlik önlemleri alınsınn. Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
chaos Çevrimdışı chaos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal