Tarih: 09.07.2008 - 19:49 Mesaj konusu: 5 YTL ile 300 km akülü scooterler halt etmiş
evet sonunda yapmışlar motora LPG takmışlar benimde 100 cc motorum var 5 ytl ile en fazla 70 75 km gidebiliyorum az yakıyor ama bu haberi okuyunca elektrikli scooterler halt etmişl yanında...
Tarih: 09.07.2008 - 20:02 Mesaj konusu:
moto_kolik demiş ki:
ben bu motoru 2 kişi ile rampa çıkarken görmek istiorum
hocam boşversene sanki elektrikli scooterler çıkıyor.. elektrikli scooterden bile az para harcıyor bu ona bak sen hem çekmediği yerde benzine al gitsin:crz: _________________ eneSkaya
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1378 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 09.07.2008 - 21:13 Mesaj konusu:
türk milletinin yapamayacağı iş yok yeterki kafasını çalıştırsın yeter... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Cok tartışıldı ve konuşuldu ama ben hep aynı şeyi yazdım zaten tehlikeli olan motosikleti resmen yürüyen bomba haline getirmişler allah korusun kötü bir kazada atıyorum kurtuldunuz tam kalkıp dua edeceksiniz ki bummm ayrıca karayolları muayene istasyonları ve trafik denetlemelerinde kabul görecegini de sanmam _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 10.07.2008 - 11:13 Mesaj konusu:
neuremencer demiş ki:
Cok tartışıldı ve konuşuldu ama ben hep aynı şeyi yazdım zaten tehlikeli olan motosikleti resmen yürüyen bomba haline getirmişler allah korusun kötü bir kazada atıyorum kurtuldunuz tam kalkıp dua edeceksiniz ki bummm ayrıca karayolları muayene istasyonları ve trafik denetlemelerinde kabul görecegini de sanmam
haberde güvneliğin en üst seviyede olduğu aynı arabalardaki gibi güvenlik olduğu yazıyor ama ne kadar doğru bilinmez.... _________________ eneSkaya
Nasıl oluyor anlamadım 5 YTL lpg ~2,7 ediyor..100 cc bir motosiklet 1 Lt ile 50 km gitse 135 km ediyor 50 cc olsa 1 Lt 60 km 162 km gidiyor..300 km nasıl olacak ? Ayriyeten bunda can güvenliği 0 en hafif çukurdan geçtiğinizde boomm..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız