Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 5 YTL ile 300 km akülü scooterler halt etmiş

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

5 YTL ile 300 km akülü scooterler halt etmiş
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:49    Mesaj konusu: 5 YTL ile 300 km akülü scooterler halt etmiş Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet sonunda yapmışlar motora LPG takmışlar benimde 100 cc motorum var 5 ytl ile en fazla 70 75 km gidebiliyorum az yakıyor ama bu haberi okuyunca elektrikli scooterler halt etmişl yanında... Delirdim

LİNK:

http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.seckinlerlpg.com/resimler/slayt1.jpg&imgrefurl=http://www.seckinlerlpg.com/proje.php&h=350&w=260&sz=22&hl=tr&start=50&um=1&tbnid=IygEbe3m5lYt9M:&tbnh=120&tbnw=89&prev=/images%3Fq%3Dmotorsiklet%2B100%2Bcc%26start%3D42%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet kesinlikle halt etmiş Çok gülüyorum Delirdim
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Linki düzelt kardeş ? ? ? ? ?
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Answer_3 demiş ki:
Linki düzelt kardeş ? ? ? ? ?

linkte bir problem yok hocam Gülümsüyorum
moto_kolik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: manisa-salihli-turgutlu

MesajTarih: 09.07.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu motoru 2 kişi ile rampa çıkarken görmek istiorum
Başa dön
moto_kolik Çevrimdışı moto_kolik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

moto_kolik demiş ki:
ben bu motoru 2 kişi ile rampa çıkarken görmek istiorum

hocam boşversene sanki elektrikli scooterler çıkıyor.. elektrikli scooterden bile az para harcıyor bu ona bak sen hem çekmediği yerde benzine al gitsin:crz:
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 09.07.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lpg yede zam geldi

çekşi düşer motorun be
djyilmazz
Üye
Üye

Nereden: KONYA/BİNKONUT

MesajTarih: 09.07.2008 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shift-delete-, ahh şu çılgın türkler ahh Delirdim Delirdim
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 09.07.2008 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum

5ytl ile 300 km çok büyük rakam...!!

Aman haber yayılmasın şimdi buna da zam yapar vergi mergi koyarlar Beğenmedim

ipek.burak*
Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 09.07.2008 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türk milletinin yapamayacağı iş yok yeterki kafasını çalıştırsın yeter...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim ufaklığada taktıram bari Konya'da takıyolar galiba yokuşta çekmez ama çekmediği yerde benzine alırız Delirdim acaba bunuda ruhsata işletiyolarmıi Çok gülüyorum
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 09.07.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende taktırmayı düşünüyorum ybr alınca Gülümsüyorum çekişi düşerse yokuşta benzine alırım Çok gülüyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı oulcan06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 10.07.2008 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok tartışıldı ve konuşuldu ama ben hep aynı şeyi yazdım zaten tehlikeli olan motosikleti resmen yürüyen bomba haline getirmişler allah korusun kötü bir kazada atıyorum kurtuldunuz tam kalkıp dua edeceksiniz ki bummm İstemiyorum İstemiyorum ayrıca karayolları muayene istasyonları ve trafik denetlemelerinde kabul görecegini de sanmam
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer demiş ki:
Cok tartışıldı ve konuşuldu ama ben hep aynı şeyi yazdım zaten tehlikeli olan motosikleti resmen yürüyen bomba haline getirmişler allah korusun kötü bir kazada atıyorum kurtuldunuz tam kalkıp dua edeceksiniz ki bummm İstemiyorum İstemiyorum ayrıca karayolları muayene istasyonları ve trafik denetlemelerinde kabul görecegini de sanmam

haberde güvneliğin en üst seviyede olduğu aynı arabalardaki gibi güvenlik olduğu yazıyor ama ne kadar doğru bilinmez....
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 10.07.2008 - 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nasıl oluyor anlamadım 5 YTL lpg ~2,7 ediyor..100 cc bir motosiklet 1 Lt ile 50 km gitse 135 km ediyor 50 cc olsa 1 Lt 60 km 162 km gidiyor..300 km nasıl olacak ? Ayriyeten bunda can güvenliği 0 en hafif çukurdan geçtiğinizde boomm..
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal