Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1378 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 09.07.2008 - 21:16 Mesaj konusu:
görünüş aynı ne iş _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 09.07.2008 - 21:19 Mesaj konusu:
AHMET_R6 demiş ki:
Biri doğuya biri batıya bakıyo
_________________ "Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..Geçmişime takılıp dert etmem..Yalan ve taktiklerle uğraşmayın yemem.! DOSTLARIMA asla laf ettirmem.!
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1378 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 09.07.2008 - 21:24 Mesaj konusu:
Biri doğuya biri batıya bakıyo AHMET_R6, müthiş ya
akş akş beni güldürdünya allahta seni güldürsün.. _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
ducati de aynı modeli kullanıyor _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
yukarıdakının eksoz bogazı genısten ınıyor.......
asagıdakının ıse blonga sıfır gecıyor.................
valla ben sadece bunu gorebıldım gerısı sıze kalmıs _________________ pamuktan pirenses mi olurmuş...
pirenses dediğin TAŞ gibim olmalı....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız