Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 16.07.2008 İst MD (Avrupa)Toplantısı-[b]YER DEĞİŞTİ[/b]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

16.07.2008 İst MD (Avrupa)Toplantısı-[b]YER DEĞİŞTİ[/b]

16.07.2008 İst MD (Avrupa)Toplantısı-[b]YER DEĞİŞTİ[/b]
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 04.07.2008 - 08:59    Mesaj konusu: 16.07.2008 İst MD (Avrupa)Toplantısı-[b]YER DEĞİŞTİ[/b] Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[[color=green]font=Century Gothic][color=red]Çarşamba saat 13.48 itibari ile Yağan yağmur nedeniyle toplantı yerimiz değişmiştir. Maçka Parkı FUA CAFE'de toplanacağız. Eskiler bilirler, eski toplanma mekanımız olan KOZA CAFE'den 20 mt ötede. İTÜ Maçka kampüsün karşısından da girişi var. Ancak, alt kapıdan girerseniz, akşam saatinde motorlarla içeri girme imkanımız oluyor.

Adres : Maçka Demokrasi Parkı İçi
C nolu cafe Şişli / İSTANBUL
Tel: 0212 219 79 29 / 0530 417 39 39 (Kenan Bey)

Mekanda yer ayrıltılmıştır. Havanın yağışlı olmaması durumunda teras katta, yağmur olması durumunda ise, kasanın arkasındaki asma katta bize yer ayrılmıştır. Motorları saat 19.30 - 20.00 itibari ile alt kapıdan içeri alabiliyoruz. Herkes yediğini içtiğini anında ödeyecek. Unutma sonucu bile olsa, zaman zaman en sona kalan arkadaşlar maalesef kendilerine ait olmayan hesapları ödemek zorunda kalıyorlar. Bu nedenle toplu adisyon açılmayacak.

Edited by gevezehanım
[/font][/color][/color]
Evet arkadaşlar herzaman olduğu gibi Avrupa yakası toplantılarını Çayır Çimende yapıyoruz. 16.07.2008 İstanbul md Avrupa çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz...

Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir eskiler bilir yenilerde ögrenir büyük bir piknik alanında toplanıyoruz mangallarımız sönmesin ,istiyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor ....

İster motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...

Bekle bizi AVRUPA YAKASI ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....
Bu arada MD ürünlerimiz herzamanki gibi mevcuttur sipariş vermeniz yeter

Duyuru:Yavaş gitme yarışı yapılcaktır ilgilenenlere ,ayrıca balık tutmak isteyen yanında oltalarınıda getirebilirler!!!

Tarih:
16.07.2008 Çarşamba
Saat:19.00 sonra 23.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Yenikapı Sahil yolu Samatya hastanesi 150-200 m geçtikten sonra halı sahaların arkasında büyük piknik alanı.....

uzaydan kroki

En son antakin tarafından 04.07.2008 - 10:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 04.07.2008 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

E tabiiki ordayız Bravo
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 05.07.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ordaymışımmmmmm OK
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum avrupa yakası Bravo

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
prnssesra
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.07.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ve bende cezam 3 katına katlamış olarak ordayım Çok gülüyorum
Başa dön
prnssesra Çevrimdışı prnssesra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.07.2008 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ordayızmış amirlerim şeflerim öyle dedi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mayalinan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 09.07.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yyaaa ben cok oldu üye olalı ama kir turlu tanışmak nasip olmadı allaahh kısmet ederse bende geleceğimm Gülümsüyorum
Göz kırpıyorum
Başa dön
mayalinan Çevrimdışı mayalinan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 09.07.2008 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ve kaykayım oradayız Dil çıkarıyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yua benım anlamadıhım sabahleyın bu harita anadolu yakasındaydı bostancıdaydı sımdı neden avrupa yakası oldu yaa
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 09.07.2008 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdi bende geliyorum dicem ama diyomiyorum Üzgünüm gelmeyi çok istiyorum ama gelemiyorum ama bu sefer işallah gelicem kesin Bravo
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaslar tam olaraK NERde burası?
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing_team86,
Alıntı:

ya arkadaslar tam olaraK NERde burası?

kardeş yenikapı sahile yoluna çık devam et sağında samatya hastanesi var onu geçer geçmez 150-200 m sonra solunda 2 tane halı saha var hemen onun arkası Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onu bende anladım ama bu yenikapı sahil yolu avrupa yakasında olıyo dmi ..cnkü sabah burda topic bostancı die acılmısdı
Başa dön
honda3461
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orada olmaya calışacam Bravo
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

onu bende anladım ama bu yenikapı sahil yolu avrupa yakasında olıyo dmi ..cnkü sabah burda topic bostancı die acılmısdı

kardeş topic yanlışlıkla anadolu diye açılmıştı.şimdi avrupa diye değişti

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

yenikapı avrupadsa oluyo yani Göz kırpıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal