Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - moto guzzi breva 750 nasıl bir seçim?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

moto guzzi breva 750 nasıl bir seçim?

moto guzzi breva 750 nasıl bir seçim?
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 09.07.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ömür boyu kullancaksan al kardesim,kaliteli alet! ama son sahibi olursun ve ertesi gun satmaya kalkrsan 7000.ytl den fazla veren çıkmayacaktır! izmirde bir moto guzzinin 2yıl bayide müşteri beklediğini gördüm!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oktay33
Üye
Üye

Nereden: Mersin

MesajTarih: 09.07.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel alet.
Hava soğutmanın çok avantajları var.
Ayrıca sağlam bir motor.
Hayırlı olsun
Başa dön
oktay33 Çevrimdışı oktay33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
two-wheeler
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli-Gölcük

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:35    Mesaj konusu: kullanan varmış. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cpatience demiş ki:
2004 modelini kullanma şansım oldu,aşağı yukaru 3.000km kadar.Kullanışı oldukça basit bir motosiklet,yakıt tüketimi düşük,torku iyi ama şaftlı olmasından dolayı çok atik değil,yani benim bir tek perfrmans bakımından hoşuma gitmedi.2.eli biraz zayıf.Ve 2.el alcaksan iyice araştır ve yüksek paralar verme.

çok teşekkür ederim.zaten çok sürati seven biri değilim.emniyetli ve kendimi riske atmadan kullanma taraftarı olduğum için onun torku bana yeter.saygılar.
Başa dön
two-wheeler Çevrimdışı two-wheeler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hava soğutmalı diye eleştiren arkadaşlarıma BMW nin GS 1XXX model motorlarınında hava soğutmalı olduğunu hatırlatmak isterim..
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.07.2008 - 17:45    Mesaj konusu: Re: kullanan varmış. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

two-wheeler demiş ki:
cpatience demiş ki:
2004 modelini kullanma şansım oldu,aşağı yukaru 3.000km kadar.Kullanışı oldukça basit bir motosiklet,yakıt tüketimi düşük,torku iyi ama şaftlı olmasından dolayı çok atik değil,yani benim bir tek perfrmans bakımından hoşuma gitmedi.2.eli biraz zayıf.Ve 2.el alcaksan iyice araştır ve yüksek paralar verme.

çok teşekkür ederim.zaten çok sürati seven biri değilim.emniyetli ve kendimi riske atmadan kullanma taraftarı olduğum için onun torku bana yeter.saygılar.

O zaman inşallah en kısa zamanda sahip olursun arkadaşım.Motorun stili,sesi ve farklılığı seni memnun edecektir
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
two-wheeler
Üye
Üye

Nereden: Kocaeli-Gölcük

MesajTarih: 10.07.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tifosi demiş ki:
hava soğutmalı diye eleştiren arkadaşlarıma BMW nin GS 1XXX model motorlarınında hava soğutmalı olduğunu hatırlatmak isterim..

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
two-wheeler Çevrimdışı two-wheeler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal