Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - VALEO ya kapkara dopdolu K5 gixxxxxer 1000!!!!!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

VALEO ya kapkara dopdolu K5 gixxxxxer 1000!!!!!!!!!!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
chaos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.!!!gsxr süper makina bu arada .doğru seçimmm Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
chaos Çevrimdışı chaos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 09.07.2008 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasış sürüşler
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 09.07.2008 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Mükemmel Makina Güle Güle Kullan Rabbim Kaza Bela Vermesin Hakkaten Dehşet Bravo Bravo
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 09.07.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun güle güle bın kardeş

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı zevkmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo,bombayı patlatmışsın Göz kırpıyorum hayırlı olsun allah seni korusun.keyifli sürüşler.eminim ki video gelecek Bravo

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun abi çok güzel motor allah herkesin gönlündeki aslanı almayı nasip etsin Bravo
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizede hayırlı olsun demek düşer Dil çıkarıyorum
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.07.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun abi kazasız belasız Alkışlıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 09.07.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzel allah(cc) kazadan beladan saklasın
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 09.07.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Bravo
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 09.07.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS, üstad valla bende gixxer la RR arasında kalmıştım ama Şefkati abiyle uzun sohbetlerin ardından 600RR almamın doğru olacağını düşündüm.kendide RR kullanmış biri olarak mantıklı bir karar olacagını söyledi. fakat şimdi 4 tane suzan var tayfada k5 gsxr1000,k7 gsxr1000,k6 busa,k6 gsxr 750 ve hepsi siyah bu adamlarla yola çıkınca kompleks yapmamak elde değil altımda tri color 600f le Çok gülüyorum ya bi gsxr 600 yada 750(siyah Göz kırpıyorum ) yapıcam gibi duruyo ama kısmet yakında belli olacak.
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.07.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun....kazasız belasız, keyifle kullanman dileğiyle......çok güzel bi seçim olmuş.....
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.07.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper makina hayırlı uğurlu olsun Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 09.07.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_knight demiş ki:
SABERS, üstad valla bende gixxer la RR arasında kalmıştım ama Şefkati abiyle uzun sohbetlerin ardından 600RR almamın doğru olacağını düşündüm.kendide RR kullanmış biri olarak mantıklı bir karar olacagını söyledi. fakat şimdi 4 tane suzan var tayfada k5 gsxr1000,k7 gsxr1000,k6 busa,k6 gsxr 750 ve hepsi siyah bu adamlarla yola çıkınca kompleks yapmamak elde değil altımda tri color 600f le Çok gülüyorum ya bi gsxr 600 yada 750(siyah Göz kırpıyorum ) yapıcam gibi duruyo ama kısmet yakında belli olacak.

dark_knight sen msn e ekle beni valeo yu nsl döndürdüm gixxer e Çok gülüyorum Göz kırpıyorum Bravo

ekamba Erbil'abim ekli zaten msn e çevrimdısı girmekten adama bişe söleyemiom fal baktırcam msn e gelmesi için Çok gülüyorum onada gixxer alıcas sölemedi demeyin Göz kırpıyorum Bravo

yakuzza umut'abim e gixxer bakıyorum alucas onada yakın zamanda .... Göz kırpıyorum Bravo

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 9, 10, 11  Sonraki
3. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal