Tarih: 09.07.2008 - 20:16 Mesaj konusu:
kardeş hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.!!!gsxr süper makina bu arada .doğru seçimmm _________________ YİĞİT ATSIZ , DELİKANLI MOTORSUZ OLMAZZ!!!!
(İNŞ.GÜNÜN BİRİNDE BENDE ALICAM)))
fatihalmali@gmail.com
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1378 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 09.07.2008 - 20:25 Mesaj konusu:
hayırlı olsun kazasış sürüşler _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 464 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 09.07.2008 - 20:29 Mesaj konusu:
Valla Mükemmel Makina Güle Güle Kullan Rabbim Kaza Bela Vermesin Hakkaten Dehşet _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Tarih: 09.07.2008 - 22:15 Mesaj konusu:
valeo,bombayı patlatmışsın hayırlı olsun allah seni korusun.keyifli sürüşler.eminim ki video gelecek _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
SABERS, üstad valla bende gixxer la RR arasında kalmıştım ama Şefkati abiyle uzun sohbetlerin ardından 600RR almamın doğru olacağını düşündüm.kendide RR kullanmış biri olarak mantıklı bir karar olacagını söyledi. fakat şimdi 4 tane suzan var tayfada k5 gsxr1000,k7 gsxr1000,k6 busa,k6 gsxr 750 ve hepsi siyah bu adamlarla yola çıkınca kompleks yapmamak elde değil altımda tri color 600f le ya bi gsxr 600 yada 750(siyah ) yapıcam gibi duruyo ama kısmet yakında belli olacak. _________________ =====DARK RIDERS=====
hayırlı olsun....kazasız belasız, keyifle kullanman dileğiyle......çok güzel bi seçim olmuş..... _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5733 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 09.07.2008 - 23:49 Mesaj konusu:
dark_knight demiş ki:
SABERS, üstad valla bende gixxer la RR arasında kalmıştım ama Şefkati abiyle uzun sohbetlerin ardından 600RR almamın doğru olacağını düşündüm.kendide RR kullanmış biri olarak mantıklı bir karar olacagını söyledi. fakat şimdi 4 tane suzan var tayfada k5 gsxr1000,k7 gsxr1000,k6 busa,k6 gsxr 750 ve hepsi siyah bu adamlarla yola çıkınca kompleks yapmamak elde değil altımda tri color 600f le ya bi gsxr 600 yada 750(siyah ) yapıcam gibi duruyo ama kısmet yakında belli olacak.
dark_knight sen msn e ekle beni valeo yu nsl döndürdüm gixxer e
ekamba Erbil'abim ekli zaten msn e çevrimdısı girmekten adama bişe söleyemiom fal baktırcam msn e gelmesi için onada gixxer alıcas sölemedi demeyin
yakuzza umut'abim e gixxer bakıyorum alucas onada yakın zamanda .... _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız