Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 10.07.2008 - 00:28 Mesaj konusu:
valeo
hayırlı uğurlu olsun derken şaşırdım okadr rr muhabbetinden sonra k5 aldığını görmek
şaşırttı doğrusu beni fakat isabetli karar vermişsin.
abim kazasız belasız kullanmanı dilerim ama senden bi ricam var
en az 1 sezon r1 kullanan biri olarak ve şimdi suzukı sahibi olarak az çok kıyas yapmışsındır.
ikisi arasında gördüğün farkı kullanımı ivmelenmeyi tarafsızca anlatırmısın.
hayırlısı olsun tekrardan...
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1271 Nereden: Memleketten....
Tarih: 10.07.2008 - 00:32 Mesaj konusu:
ekamba, K5 ve K6 zaten 1000cc de en iyi ivmelenmeye sahip makina sende biliyorsun bunu da sırf suzukı almak ıçın bahane olsun dıye soruyorsun a değilsin....
Allah kaza bela vermesın..Herkes gönlünden geçen motora sahip olsun inşallah... _________________
ekamba, erbil abi sana cevap anca yarın gelir bu akşam iki gixxer(k5-k7) otoban semalarında görüldü sıkı bi test var sanırım. _________________ =====DARK RIDERS=====
dark_knight,valla bu sene gsx-r600 sınıfının 1 numarası,ben düşünüyorum,bütün verileri çok iyi.eger kilo 100kg den fazla ise 750 veya 1000cc öneririm,benim kilom 90 birazda kilo verirsek suzi 600 harika olur. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
SABERS, kilo 72 boy 1.79 750 yi son sürat için istiyorum aslında 1000 lik peşine düşmek 600 le zor biraz en azndan burada gazlayan adamların peşine düşmek için zor hatta hayal bide arada teker yapmayı seviyorum gazı çekip tek yapmak 750 de daha keyifli olacaktır benm 600f te bu iş biraz sıkntılı oluyor.yıgdırma şart yada debriyaj çekmek ki ikinci seçeneği kullanmıyorum pek.
YuZuF, motor istanbuldan _________________ =====DARK RIDERS=====
Şevkati Abi hayırlı uğurlu olsun yeni motorun .. kazasız belasız sürüşler ve güzel günlerde kullanman dileğiyle _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız