Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - VALEO ya kapkara dopdolu K5 gixxxxxer 1000!!!!!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

VALEO ya kapkara dopdolu K5 gixxxxxer 1000!!!!!!!!!!!!!

VALEO ya kapkara dopdolu K5 gixxxxxer 1000!!!!!!!!!!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 10.07.2008 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, ne o herkes suziye dönüyo galiba Çok gülüyorum

--SATILIK 03 600F--
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 10.07.2008 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motoru gorupte almamak elde degıl zaten.hayırlı olsun gusel alet Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Congo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 10.07.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.

As I Walk Through The Valley of The Shadow of Death,
I Take a Look at my Life and Realize theres not Much Left...
Başa dön
Congo Çevrimdışı Congo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 10.07.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo
hayırlı uğurlu olsun derken şaşırdım okadr rr muhabbetinden sonra k5 aldığını görmek
şaşırttı doğrusu beni fakat isabetli karar vermişsin. Bravo Bravo
abim kazasız belasız kullanmanı dilerim ama senden bi ricam var Gülümsüyorum
en az 1 sezon r1 kullanan biri olarak ve şimdi suzukı sahibi olarak az çok kıyas yapmışsındır.
ikisi arasında gördüğün farkı kullanımı ivmelenmeyi tarafsızca anlatırmısın. Gülümsüyorum
hayırlısı olsun tekrardan... Bravo

serkan_yenidunya bu gidişle bizde gixxa cı olacak herhalde,
herkez suzukıye sarmaya başladı etrafımda,2009 ola hayrola bakalım... Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 10.07.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, K5 ve K6 zaten 1000cc de en iyi ivmelenmeye sahip makina sende biliyorsun bunu da sırf suzukı almak ıçın bahane olsun dıye soruyorsun a değilsin.... Göz kırpıyorum Bravo
Allah kaza bela vermesın..Herkes gönlünden geçen motora sahip olsun inşallah... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, erbil abi sana cevap anca yarın gelir bu akşam iki gixxer(k5-k7) otoban semalarında görüldü sıkı bi test var sanırım.

--SATILIK 03 600F--
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_knight,valla bu sene gsx-r600 sınıfının 1 numarası,ben düşünüyorum,bütün verileri çok iyi.eger kilo 100kg den fazla ise 750 veya 1000cc öneririm,benim kilom 90 birazda kilo verirsek suzi 600 harika olur.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.07.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olur işallah,kazasız belasız kullanır.. Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 10.07.2008 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS, Gülümsüyorum
kılo yuzden fazlaysa harley alacak 1000cc SS değil.... Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: =34=

MesajTarih: 10.07.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dark_knight, Kayseriden alınmış motorrrr Bravo hayırlı olsunn

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Tabi o motorsa...

Y.N___4ever
Başa dön
YuZuF Çevrimdışı YuZuF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS, kilo 72 boy 1.79 Göz kırpıyorum 750 yi son sürat için istiyorum aslında 1000 lik peşine düşmek 600 le zor biraz en azndan burada gazlayan adamların peşine düşmek için zor hatta hayal Çok gülüyorum bide arada teker yapmayı seviyorum gazı çekip tek yapmak 750 de daha keyifli olacaktır benm 600f te bu iş biraz sıkntılı oluyor.yıgdırma şart yada debriyaj çekmek ki ikinci seçeneği kullanmıyorum pek.
YuZuF, motor istanbuldan Bravo

--SATILIK 03 600F--
Başa dön
honda-cin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 01:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo hayırlısı olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo bu arada gökan abiye büyük geçmiş olsun
Başa dön
honda-cin Çevrimdışı honda-cin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 10.07.2008 - 02:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alet çok diri duruyor!!

Nazar değmesin Bravo
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 10.07.2008 - 02:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şefkati abi hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah Bravo

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 07:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şevkati Abi hayırlı uğurlu olsun yeni motorun .. kazasız belasız sürüşler ve güzel günlerde kullanman dileğiyle

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5 ... 9, 10, 11  Sonraki
4. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal