valla 2008 avrupa kasası tr gelmedi bakalım 2009 gelcekmi
2008 cbr 125 yeni kasa tıklayın başka bi siteden _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2163 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 10.07.2008 - 23:52 Mesaj konusu:
Hay allah şimdi yapılırmı bu ama ya 2009 cbr topicini görünce ''amaan gene 2007 de çıkan kasayı bu yeni kasa sanırım diye biri gösteriyodur'' diye bi önyargıda bulundum..Yazar bölümünde Hakan Dinçer i görünce direk bi heyecan bastı tansiyonum fırlayarak topic e girddimki o da ne tamamen hayal kırıklığı..Paparazzilerin AZ SONRA ! deyişleri gibi olmuş içime oturdu
Ne zaman görücez acaba Gerçi herkesin dediği gibi bize daha 2007 kasa cbr ler bile gelmedi ama _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
yeni kasayı başka sitelerde kullanmaya başladılar arkadaşkar kamil arkadaşımız gösterdi hala 07 kasa yok deyip durmayın _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2163 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 11.07.2008 - 14:27 Mesaj konusu:
HasanTahsin, yurtdışında kullanılmaya başlandı arkadaşım..Biz türkiyeden bahsediyoruz..O verilen link te de arkadaş italya da oturduğunu ordan aldıgını belirtmiş.. ! _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
arkadaşım istanbuldaki otoseverde bi süre önce vardı yeni kasası _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız