Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - jawa Ali--2008 MARMOK festivali--1.bölüm-Girne/Alanya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

jawa Ali--2008 MARMOK festivali--1.bölüm-Girne/Alanya
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
jawaali
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiRNE--KIBRIS///TRABZON

MesajTarih: 10.07.2008 - 00:54    Mesaj konusu: jawa Ali--2008 MARMOK festivali--1.bölüm-Girne/Alanya Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gün geldi çattı,artık ''MARMOK MOTOSİKLET FESTİVALİ'' için yola koyulmanın zamanı geldi.Bu yıl biraz değişiklik yapıp yeni aşkım PAN EUROPAN'ımla yola çıkacağım.hayırlısıyla gider geliriz inşallah.Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Silifke/Taşucuna gitmek üzere Girne limanından feribotla hareket Gülümsüyorum edeceğim.Tabi gemi varsa!!

Türkiyede benzin fiatları malum,depoyu Kıbrısta full yapmak lazım.Çok gülüyorum

Uğurlama komitesi işbaşında,

Şaban Co,Marmok'a gelemedi ancak Harley/Sportster'iyle beni uğurlamaya gelmeyi ihmal etmedi,

Buraya kadar boşuna heyecanlandık,geminin gece kalkacağını öğrenince biraz şok olduk ancak geceyi beklemekten başkada çaremiz yoktu.

Jawa ailesi uğurlama törenine gecede devam etti:D

Gece Gemiye binmek üzere şimdilik 4 motor oldu.Birazdan Ümit ve eşi chooperiyle çıkıp gelecek.

Bülent Gürsesler,1985 yılında KITMOK'un (Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu) kurucularından ve ilk başkanı,bu yıl MARMOK festivaline birlikte gideceğiz.

Motorcu uykusu bu olsa gerek:D

Bu da gezginci uykusu:D

Sabah oldu gemiyi terk edeceğiz

Nihayet Silifke/Taşucu'ndayız

Ümit ,eşiyle birlikte Antalyaya kadar beraber yol alacağız.

Taşucunda ilk mola sabah çorbası için verildi

''Su gibi aziz ol'' boşuna dememişler.Tulumbayı gören ordan ayrılmak istemiyor,sanırım bunada ''SUYUN ÇEKİM GÜCÜ DENİYOR''.Çok gülüyorum Göz kırpıyorum

Hava çok sıcak suyun çekim gücüyle hepimiz tek tek tanışıyoruz.Çok gülüyorum

Anamur civarında ''MAMURE'' kalesi

Çok sayıda vizrajda yer almış muzculardan birinde mola veriyoruz

Muz molası Anamur virajlarında kaybettiğimiz enerjimizi biraz olsun tekrar kazanmamızı sağlıyor.

Ee,burası Anamur,yani ''MUZ'' ülkesi,(yerli muzun kilosu 1.5 ytl,ama lezzetlimi lezzetli)

Bu arada Ümit,arka amortisör ayarı yapıyor,ancak arka fren kaliperlerinde bir sorun oluştu,tamir edlimesi gerekir!!

Alanyadan geçip 'Tek teker Arif'e uğramadan olmaz elbet.

Arif bu,el attığı her şey ilk günkü oluyor.Fren sorununu sihirli elleriyle kısa zamanda haletti,

Ellerine ve yüreğine sağlık Arif,Alllah seni başımızdan hiç eksik etmesin.

Küçük oğlu Toprak,birazdan ATV ile,birkaç figür sergileyecek.

İşte geleceğin ''çift teker Arif''iÇok gülüyorum

Boyuna bakmayın aynı numaraları geçen yılda MARMOK'festivalinde,DATÇA'da yapmıştı,Eline sağlık toprak allah ömrünü uzun eylesin:cool:
[IMG]http://img170.imageshack.us/img170/522
/dscn0520resizetm7.jpg[/IMG]

.....................................1. BÖLÜMÜN SONU.......................................

........................................DEVAM EDECEK.........................................

....B E N İ ...........İ Z L EM E Y E ............D E V E M..................E D İ N....
0533-8606640
Başa dön
jawaali Çevrimdışı jawaali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.07.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni motorun hayırlı olsun abi ,o yollarda motor kullanmak güzeldir valla,resimlerin devamını bekliyoruz,saygılar Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 10.07.2008 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel bir seyahat olmus...paylasim icin tesekkurler...fotograflarin devamini bekliyoruz...
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sahinwolky
Üye
Üye

Nereden: Antalya/Alanya

MesajTarih: 10.07.2008 - 02:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
sahinwolky Çevrimdışı sahinwolky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 10.07.2008 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum yüreginize saglık Bravo
asilord
Üye
Üye

Nereden: BEYŞEHİR/Konya

MesajTarih: 10.07.2008 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten güsel kareler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
asilord Çevrimdışı asilord Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
boriz
Üye
Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Türkiyede benzin fiatları malum,depoyu Kıbrısta full yapmak lazım.

hocam arkaya römork tank getirsen baya bi kar ederdin sanırım Gülümsüyorum

cok guzel kareler, ellerine saglik.. Akdeniz kiyi seridi yolu zaten aciip manzaralidir, gitmek lazim.
Başa dön
boriz Çevrimdışı boriz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 10.07.2008 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar ve anlatım harıka devamını beklıyoruz.lost gıbı bırkac sezon acılır bu topıc Bravo
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caylak1980
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.07.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her şeyi ile çok güzel bir gezi, resimlerin devamını sabırsızlıkla bekliyorum!!
Başa dön
caylak1980 Çevrimdışı caylak1980 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 10.07.2008 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senı ızlemeye devam edıyoruz Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 10.07.2008 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi süpersin yayy izlemeye devam ediyoruz

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 10.07.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jawaali, abi vallahi senin açtığın topicleri izlemek büyük bir keyf veriyor. Yeni motorun hayırlı olsun. Devamını dört gözle bekliyoruz.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 10.07.2008 - 14:22    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ali abi yeni motorun hayırlı uğurlu olsun
Dilerim Allahtan kazasız belasız mutlu sürüşlere teker döndürürsün sağlıcakla kal Çoook seviyorum
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 10.07.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdilik güzel gidiyor bakalım ilerisi nasıl olcak... Bravo
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motor_delisi_42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya/Ereğli

MesajTarih: 10.07.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel kareler. Ellerine sağlık.
Başa dön
motor_delisi_42 Çevrimdışı motor_delisi_42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal