resimleri beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok malesef _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6695 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 09.07.2008 - 19:48 Mesaj konusu:
oskyy, Haftaya konuşalım ama sende gel mutlaka. Bak yengenide getiririm belki
serkan_yenidunya, Senide bekleriz
kaRRdelen, Ben kolluklarımı sana veririm merak etme canım, gel sen
KammadeRR, Ben yapabilirim söz vermiyorum
yakuzzza, Eyvallah kardeşim, çok saol
BIKEHOPER Canım abim benim, çok özledik seni. Benim tanıdığım Edip abim sürpriz yapar gelir o Pazar _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 5739 Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM
Tarih: 09.07.2008 - 21:04 Mesaj konusu:
halilRR Halil'abim teklifin için çok teşekkür ederim sizlerle olmyı inan ki çok isterdim ama su varki kalbim sizlerle atacaktır iyi eglenceler diliyorum.... _________________ RAMAZANDADA DURMAK YOK YOLA SOL ŞERİTTEN TAM GAZ DEVAM
DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
En son serkan_yenidunya tarafından 09.07.2008 - 21:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
HalilRR, abi insan bir, bu çocuk genç... şu kızı şuna vereyim der yav.. sahiplendin yav aa olmuyo açın gençlerin önünü sende gençsin ama hehehehe ondan diyorum ya haftaya konusalım diye... neyse adanalar senden cola benden hallederiz haftaya
cuma akşam nasipse alsancak çayır çimende görüşmek üzere diyelim bu arada annanemin sana selamı var sen anladın bak o yüzme biliyor istersen onu al giderken benden izin var _________________
halil kardeşim tekne gezilerini yapsak artık dört gözle bekler olduk.. _________________
''Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız