harika bir yazı ellerine sağlık, _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
çevremde bana motosiklet çok tehlikeli diyen belki 1000 tane insan var artık onlarada benimde bir cevabım olacak _________________ motosiklet ruhumu taşır
eski nickim:turboarda
yenisi:crazymd
diğe değiştirilmiştir
Geçenlerde Arkadaşımla tartışmasını yapmıştık. Bana sen manyaksın diyordu hız motoru alacağına ileride gir süper bir Otomobil al. Madem ölmek istiyorsun git daha ucuz bir yol seç. Ben ona Hız motorsikletlerinin Otomobilden daha güvenli olduğunu söyledim. Güldü
Ardından Ekledim. bana 250km hızla giderken kaza yapıpta hayatta kalabileceğim bir otomobil göster dedim. Sustu
Olay bu arkadaşlar. hayatın her anından zevk almak lazım. Bizim için bu zevkin ne olduğu belli. _________________ İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 5736 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 10.07.2008 - 10:23 Mesaj konusu:
oyle vallaha araba vb.kazalarasda bı aile yok oluyo bunları kımse goze almıyo motora gelınce şeytan icadı oluyo...hangı motor ustunde surucusu yokken salak salak gaz acıp kazalara neden oluyo goren varmı ben hıc gormedım ??? _________________
"Hayat kaç nefes aldığımızla değil, nefesimizin kesildiği anlarla ölçülür."
... Bu cevabı verdiğimiz zaman kimbilir bu cevaba kafası bile basmayan insanlar olacaktır _________________ İmza yok ! Mühür basalım !
SOUTHERN METAL & TEXAS
Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 101 Nereden: Sessizligin bozuldugu yer
Tarih: 10.07.2008 - 11:55 Mesaj konusu:
Bir mecliste konuşurken de bir ağabeyim bana dedi ki:
- "Boş ver motosikleti... Çok tehlikeli.."
Ben de ona:
- "Abi" dedim, "Herkes ölür, ama herkes gerçekten yaşamaz."
Millet bastı kahkahayı. ama "cuk" oturdu da.
Sözün kısası, elbette tehlikeli bir alet motosiklet. Ama ölüm motosikletle alakalı değil. Kıyafetin tamamsa, kafan da rahatsa, geriye bi şey kalmıyor. Sinirli ya da üzgünken motora binmek gerçekten çok tehlikeli.
Geçen sene arkadan geçirmiştim bir araca. Kaza kaçınılmaz ama riski göze almaya değer.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız