Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - S&T KANUNİ GT250R ALACAKLARA DUYURULUR,MUTLAKA OKUYUN

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

S&T KANUNİ GT250R ALACAKLARA DUYURULUR,MUTLAKA OKUYUN
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 10.07.2008 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun abi İstemiyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.07.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyo iken sanki motor daha kalitelidi be yoksa banamı öle geldi... Beğenmedim
yenny1i
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 10.07.2008 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DJ-RAMON demiş ki:

BENCE SONUNA KADAR HAKLISIN ARKADAŞIM,BİZ TÜRKLER İYİYİZ GÜZELİZ HOŞUZ AMA İŞ ÜRETİME GELDİĞİNDE MAALESEF Kİ BOŞUZ:)
racing_team86
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: p€nDik..M.D/istanbul

MesajTarih: 10.07.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi büyük geçmiş olsun .. bende düşünüyordum almayı taki senin bu topici görene kadar ..allah razı olsunki motorun kötü yanlarını yazmıssın
Başa dön
racing_team86 Çevrimdışı racing_team86 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
iskorpitixcihan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence çinmalınında iyisi var mesela ben ramzeyin 150 cc bi racingini almayı düşünüyorum birsürü marka piyasaya sürdüğü için o modeli yedek parça sıkıntısıda çekmem Bravo
yenny1i
Üye
Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bildiğim kadarıyla bu motor çin değil kore malı,elbette çinlerin de iyisi vardır ama şansına sana düşerse Çok gülüyorum
Başa dön
yenny1i Çevrimdışı yenny1i Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 10.07.2008 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cook gecmıs olsun dostum.soylenecek pek bısey yok umarım buradan herkese aydınlatıcı bır bılgı olur.
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
By_sheriff
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Silivri

MesajTarih: 10.07.2008 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istisnalar kaideyi bozmaz derler.acaba sadece bu arkadaştamı yaşandı yoksa genel anlamdamı problemli S%T kanuni ?.
ben geçen ay kanuni tiger'imi satıp 2006 hyosung gt250 r aldım ortalama bir ay oldu ve yaklaşık 2000 km yol yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım..eğer genel olarak problemliyse vay halimize derim.bu arada arkadaşım geçmiş olsun...
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.07.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin işine gelecek sağlam motor ybr 125 al arkana bakma
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamyak
Üye
Üye

Nereden: üsküdar

MesajTarih: 10.07.2008 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yenny1i demiş ki:
DJ-RAMON demiş ki:

BENCE SONUNA KADAR HAKLISIN ARKADAŞIM,BİZ TÜRKLER İYİYİZ GÜZELİZ HOŞUZ AMA İŞ ÜRETİME GELDİĞİNDE MAALESEF Kİ BOŞUZ:)

Bilip bilmeden ne güzel konuşuyorsunuz hyo da st kanuni de aynı yerde üretiliyor...Bu kadar önyargılı olunmaz benzer sorunlar hyo da da vardı... Beğenmedim
Başa dön
tamyak Çevrimdışı tamyak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zulu1616
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 10.07.2008 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendi bi ara heves edip araştırdıydım bu makineyi fakat çok fazla sorun çıkarttığı ve bu sorunların (krank mili kırılması gibi)
ciddi sorunlar olduğunu öğrenince açıkçası ben korkup almaktan vazgeçtiydim.
gerçi hyosung markası adı altındayken bu sorunları duymuştum.
S&T kanuni adıyla satılan modelde yenilikler olduğunu ve sorunların giderildiğini belirtiyorlardı.
demekki giderilmemiş Üzgünüm
yeni bir motorda bukadar ciddi bir sorun çıkması açıkçası beni yine bu alete karşı soğuttu diyebilirim.
eskiden illa 4 japondan birini al diyenleri marka fanatikliği yapıyorlar sanıyordum
fakat böyle topicleri gördükçe nekadar haklı olduklarını anlıyorum Bravo
Başa dön
zulu1616 Çevrimdışı zulu1616 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yenny1i
Üye
Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 12:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paradiseeizmir demiş ki:
senin işine gelecek sağlam motor ybr 125 al arkana bakma

yarasını deşmeyin adamın,ben tanıyorum,zaten ybr 125 i verip bunu aldı Çok gülüyorum
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 10.07.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle geçmiş olsun.. Bu konularda meydan sanıldığı kadar boş ve denetimsiz değildir. Ancak ülkemizde kanuni prosedürleri işletebilmek fazlaca zaman ve emek gerektirmektedir. Yapılacak şey, bulunduğunuz yerdeki TÜKETİCİ MAHKEMESİNE bir deilekçe ile başvurmaktır. (dava açmak) .. Sorunlar zaten yetkili servis ve fabrikada ele alınmış olduğundan ayrıca bir "ispat" mekanizmasına gerek kalmamış.. Bir tek bilirkişi raporuyla hakkınızda olumlu karar çıkacaktır. Sonuçta, hukuken "ayıplı mal".. durumunda olduğundan, motorunuzu bir yenisi ile değiştirmeye, veya talebiniz halinde "para iadesi" yapmak zorunda kalacaklardır.. Moralinizi bozmadan, basitçe prosedğrğ başlatınız.. Küçük bir ücret karşılığında yardımcı olacak bir avukat bile bulunabilir.. Hakkımızı ararken "ezik" davranmazsak sonuca daima ulaşıyoruz..
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 10.07.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 10.07.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Bu Yorum Bi Tuhaf Etti Beni İyiki 2008 Modelini Almamışım 2007 Hyosung'umu Almışım Daha Hiçbir Sorun Çıkarmadı Şeytah Kulağına Kurşun
Valla Motorun Sorunlarının Bir Çoğu Kullanım Şeklinden Oluyor 1 Aylık Motora Fazla Yüklendiysen Bu Sorunların Çıkması Normaldir Bence Ama Tabiki Daha İyi Anlıyanlar Yorum Yapıcaktır.
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal