Hyo iken sanki motor daha kalitelidi be yoksa banamı öle geldi...
BENCE SONUNA KADAR HAKLISIN ARKADAŞIM,BİZ TÜRKLER İYİYİZ GÜZELİZ HOŞUZ AMA İŞ ÜRETİME GELDİĞİNDE MAALESEF Kİ BOŞUZ:) _________________ HAYAL BUYSA hayabusa 608
Kayıt: Dec 05, 2006 Mesajlar: 450 Nereden: p€nDik..M.D/istanbul
Tarih: 10.07.2008 - 11:47 Mesaj konusu:
abi büyük geçmiş olsun .. bende düşünüyordum almayı taki senin bu topici görene kadar ..allah razı olsunki motorun kötü yanlarını yazmıssın _________________ ¢вємяєƒє- ησ ƒєαя __яα¢ιηg ¢вя!
www.racingcbr.tr.cx racing_fear@hotmail.com
bence çinmalınında iyisi var mesela ben ramzeyin 150 cc bi racingini almayı düşünüyorum birsürü marka piyasaya sürdüğü için o modeli yedek parça sıkıntısıda çekmem _________________ zeki, çevik ve ahlaksızım beni böyle seven kızın HASTASIYIM
istisnalar kaideyi bozmaz derler.acaba sadece bu arkadaştamı yaşandı yoksa genel anlamdamı problemli S%T kanuni ?.
ben geçen ay kanuni tiger'imi satıp 2006 hyosung gt250 r aldım ortalama bir ay oldu ve yaklaşık 2000 km yol yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım..eğer genel olarak problemliyse vay halimize derim.bu arada arkadaşım geçmiş olsun... _________________ Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır!!!
bendi bi ara heves edip araştırdıydım bu makineyi fakat çok fazla sorun çıkarttığı ve bu sorunların (krank mili kırılması gibi)
ciddi sorunlar olduğunu öğrenince açıkçası ben korkup almaktan vazgeçtiydim.
gerçi hyosung markası adı altındayken bu sorunları duymuştum.
S&T kanuni adıyla satılan modelde yenilikler olduğunu ve sorunların giderildiğini belirtiyorlardı.
demekki giderilmemiş
yeni bir motorda bukadar ciddi bir sorun çıkması açıkçası beni yine bu alete karşı soğuttu diyebilirim.
eskiden illa 4 japondan birini al diyenleri marka fanatikliği yapıyorlar sanıyordum
fakat böyle topicleri gördükçe nekadar haklı olduklarını anlıyorum
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1710 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 10.07.2008 - 12:57 Mesaj konusu:
Öncelikle geçmiş olsun.. Bu konularda meydan sanıldığı kadar boş ve denetimsiz değildir. Ancak ülkemizde kanuni prosedürleri işletebilmek fazlaca zaman ve emek gerektirmektedir. Yapılacak şey, bulunduğunuz yerdeki TÜKETİCİ MAHKEMESİNE bir deilekçe ile başvurmaktır. (dava açmak) .. Sorunlar zaten yetkili servis ve fabrikada ele alınmış olduğundan ayrıca bir "ispat" mekanizmasına gerek kalmamış.. Bir tek bilirkişi raporuyla hakkınızda olumlu karar çıkacaktır. Sonuçta, hukuken "ayıplı mal".. durumunda olduğundan, motorunuzu bir yenisi ile değiştirmeye, veya talebiniz halinde "para iadesi" yapmak zorunda kalacaklardır.. Moralinizi bozmadan, basitçe prosedğrğ başlatınız.. Küçük bir ücret karşılığında yardımcı olacak bir avukat bile bulunabilir.. Hakkımızı ararken "ezik" davranmazsak sonuca daima ulaşıyoruz.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 464 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 10.07.2008 - 14:00 Mesaj konusu:
Valla Bu Yorum Bi Tuhaf Etti Beni İyiki 2008 Modelini Almamışım 2007 Hyosung'umu Almışım Daha Hiçbir Sorun Çıkarmadı Şeytah Kulağına Kurşun
Valla Motorun Sorunlarının Bir Çoğu Kullanım Şeklinden Oluyor 1 Aylık Motora Fazla Yüklendiysen Bu Sorunların Çıkması Normaldir Bence Ama Tabiki Daha İyi Anlıyanlar Yorum Yapıcaktır. _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız