Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 464 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 10.07.2008 - 13:37 Mesaj konusu:
zevkmotor, Ustam Sendemi Yahu Arkadaşımız Bir Şaka Yapmış Ama Neden Kimse Anlıyamamış Onu Anlamıyorum Çok Bariz Belli Şaka Yapıldığı Alın Bakın Bu Topic'tede Aynı Şey Olmuştu Sayfalarca Tartışmalar Sürdü Yapmayın Böyle Forum Kullanmayı Bilen Herkezin Bilmesi Gerek Tarzı Şeylerin Şaka Yaptığını Belirttiğini Alın Bakın Foruma Anlıyacaksınız
motor_delisi_42, Yahu Yapmayın Böyle Felsefik Şeyler "Her Şakanın İçinde Bi Gerçek Vardır" Bune Şimdi Adı Üstünde Şaka İçinde Gerçek Merçek Aranmaması Gerek Zaten Bence Gerçek Merçek Yok Bunlar Küçük Şeyler Tanışmamış Olsa Sizle Şakada Yapmazdı. Birazcık Aklınızı Çalıştırın Sizlerle Tanışmış Olup Bide Sizin Yüzünüze Karşı Neden "al işte konyalı" Desin? Tanıdığı İçin Şaka Yapmış Ama Öyle Yerlere Çektinizki Sanki Konya'ya Küfür Edilmiş Gibi. Neyse Bence Uzatmaya Gerek Yok Olur Böyle Şeyler. _________________ Ben Risk Bağımlısı, Rap Elimde Yek Silah,
Adım Yek Lyricist, Yıkılır Bunla Bin İlah,
Çünkü Hep Sustum Sizler Konuştukça ,
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Tarih: 10.07.2008 - 13:45 Mesaj konusu:
abicim konyası monyası yok bu işin istanbuldada olur izmirde de olur ankarada da olur siz 30 milyarlık motorlara biniyorsunuz die herkesin parası mı var sanıyorsunuz yapmayın allah aşkına burda eleştirmek yerine yardım edin fakirlere ben bi tanesini durdurdum abi dedim nereye böyle tehlikeli değil mi yaptığın çoluk çocuk binmişsiniz motora adamın dediği abim 4 kişiyiz anneme gidiyoruz dolmuş bir milyon yüz bin lira ve iki dolmuş mecburen motosiklete binmek zorundayım emin olun kimse kimseyi bilerek ve isteyerek tehlikeye atmıyor
karayolcu hocam, önce bi ne yazdığımı okusan heralde gerek duymazdın zahmet edip, öbür genç arkadaş da gecenin 4'ünde anlamamış ya da okuyamamış heralde..
piranha kardeş, böyle parça parça paste edip lafı sağa sola da çekmek yakışmıyor, etik değil.. cümle alem anladı latife edildiğini..ama heyhat
sss042, kammaderi tanıyormusunda bu yorumu yaptım tanımadan bu yorumu yaptığın asıl ben senin dikkat çekmek istediğini düşündüm bi an
Arkadaşlar hepimiz az yada çok kammader i tanırız ben bu yazdığının şaka olduğuna inanıyorum hatta eminim
sonuçta bunu herkes biliyorki bu tür aptallar her yerde var unutmayın biz motor üstüne uzanıp daha fazla hız yapma merakında olanların olduğu bi memlekette yaşıyoruz
kammader sen canını sıkma cnm seni bilen biliyor arkadaşların heyecanını anlıyabiliyorum bizler böle insanları resmedip üstüne klavye şovalyeliği yapmayı severis olay aslında basit bu tür insan heryerden çıkar ve çıkmaya devam edecek ha konya ha ankara ha izmir ha diyarbakır _________________ Dün geçti yarın belki olmuyacak keşke dememek için bu günü değerlendir
KammadeRR, bende kelimelerine dikkat etmelisin bi yanlış yüzünden tüm bölgeyi zan altında bırakmak doğru bi tespit olmaz konyalı işte diyip konyadaki tüm motorcuları veya yöre halkını bu şekilde itam edip sonrada resimherşeyi anlatıyo demek çokta etik olmaz o yüzden lafnı geri almanı tavsiye ediyorum,
Bu topicin başlıgınıda kınıyorum saçma sapan yorum yapanlarıda kınıyorum birinin yaptıgı bir ile maal edenide kınıyorum şaka yapmaya çalışırken kaka yapanlarıda kınıyorum:sinir:
Volkan, Kitledigin için sanada teşekkür ediyorum _________________ --Nasıl olsa nasıl olacak yağmur yağsa çamur olacak--[/font:2e6d
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız