Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD bu şahsı tanıyan var mı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD bu şahsı tanıyan var mı?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 10.07.2008 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
İşte gördüğümüz gibi türkiyenın her yanında bu olaylar mevcut..... Beğenmedim

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 10.07.2008 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zevkmotor, Ustam Sendemi Yahu Arkadaşımız Bir Şaka Yapmış Ama Neden Kimse Anlıyamamış Onu Anlamıyorum Çok Bariz Belli Şaka Yapıldığı Alın Bakın Bu Topic'tede Aynı Şey Olmuştu Sayfalarca Tartışmalar Sürdü Yapmayın Böyle Forum Kullanmayı Bilen Herkezin Bilmesi Gerek Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Delirdim Tarzı Şeylerin Şaka Yaptığını Belirttiğini Alın Bakın Foruma Anlıyacaksınız

http://www.motordelisi.com/ftopic-64421-days0-orderasc-0.html

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

motor_delisi_42, Yahu Yapmayın Böyle Felsefik Şeyler "Her Şakanın İçinde Bi Gerçek Vardır" Bune Şimdi Adı Üstünde Şaka İçinde Gerçek Merçek Aranmaması Gerek Zaten Bence Gerçek Merçek Yok Bunlar Küçük Şeyler Tanışmamış Olsa Sizle Şakada Yapmazdı. Birazcık Aklınızı Çalıştırın Sizlerle Tanışmış Olup Bide Sizin Yüzünüze Karşı Neden "al işte konyalı" Desin? Tanıdığı İçin Şaka Yapmış Ama Öyle Yerlere Çektinizki Sanki Konya'ya Küfür Edilmiş Gibi. Neyse Bence Uzatmaya Gerek Yok Olur Böyle Şeyler.
Şimdiyse Kustum Gelecek Boşlukta. Da Poet.
Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 10.07.2008 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim konyası monyası yok bu işin istanbuldada olur izmirde de olur ankarada da olur siz 30 milyarlık motorlara biniyorsunuz die herkesin parası mı var sanıyorsunuz yapmayın allah aşkına burda eleştirmek yerine yardım edin fakirlere ben bi tanesini durdurdum abi dedim nereye böyle tehlikeli değil mi yaptığın çoluk çocuk binmişsiniz motora adamın dediği abim 4 kişiyiz anneme gidiyoruz dolmuş bir milyon yüz bin lira ve iki dolmuş mecburen motosiklete binmek zorundayım emin olun kimse kimseyi bilerek ve isteyerek tehlikeye atmıyor

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ulucan01 demiş ki:
egitim şart Çok gülüyorum Çok gülüyorum

yapılabilecek en saçma yorum seninkisi galiba

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
boriz
Üye
Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum

karayolcu hocam, önce bi ne yazdığımı okusan heralde gerek duymazdın zahmet edip, öbür genç arkadaş da gecenin 4'ünde anlamamış ya da okuyamamış heralde..

piranha kardeş, böyle parça parça paste edip lafı sağa sola da çekmek yakışmıyor, etik değil.. cümle alem anladı latife edildiğini..ama heyhat
Başa dön
boriz Çevrimdışı boriz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nazliserim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 10.07.2008 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sss042, kammaderi tanıyormusunda bu yorumu yaptım tanımadan bu yorumu yaptığın asıl ben senin dikkat çekmek istediğini düşündüm bi an
Arkadaşlar hepimiz az yada çok kammader i tanırız ben bu yazdığının şaka olduğuna inanıyorum hatta eminim
sonuçta bunu herkes biliyorki bu tür aptallar her yerde var unutmayın biz motor üstüne uzanıp daha fazla hız yapma merakında olanların olduğu bi memlekette yaşıyoruz
kammader sen canını sıkma cnm seni bilen biliyor arkadaşların heyecanını anlıyabiliyorum bizler böle insanları resmedip üstüne klavye şovalyeliği yapmayı severis olay aslında basit bu tür insan heryerden çıkar ve çıkmaya devam edecek ha konya ha ankara ha izmir ha diyarbakır
heloffanicefela
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KammadeRR, bende kelimelerine dikkat etmelisin bi yanlış yüzünden tüm bölgeyi zan altında bırakmak doğru bi tespit olmaz konyalı işte diyip konyadaki tüm motorcuları veya yöre halkını bu şekilde itam edip sonrada resimherşeyi anlatıyo demek çokta etik olmaz o yüzden lafnı geri almanı tavsiye ediyorum,
Başa dön
heloffanicefela Çevrimdışı heloffanicefela Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 10.07.2008 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KammadeRR, şaka yapmak istemiş arkadaşlar uzatmayın... Bravo

herkes patlamaya hazır bomba gibi,sakin lütfen... Bravo

malesef bu tip olaylara heryerde her zaman rastlıyoruz ne acıki yapacak bişey yok...

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nazliserim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

heloffanicefela, uzatmayalım bence
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.07.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha fazla kimse kimseyi üzmesin bence, konunun uzamaması için topiği kitliyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.07.2008 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu topicin başlıgınıda kınıyorum saçma sapan yorum yapanlarıda kınıyorum birinin yaptıgı bir ile maal edenide kınıyorum şaka yapmaya çalışırken kaka yapanlarıda kınıyorum:sinir: Sinirlendim Sinirlendim

Volkan, Kitledigin için sanada teşekkür ediyorum

--Nasıl olsa nasıl olacak yağmur yağsa çamur olacak--[/font:2e6d
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal