selam kardeş bende kanuni seyhan 250c kullanıyorum.2004 te aldım şuana kadar hiç sorun çıkarmadı.gayet güzel çalışıyor.bak sevgili kardeşim çin malları ikiye ayrılır.birincisi ucuz ve dandirik olanı,ikincisi pahalı ve kaliteli olanıdır.işte kanuni ikincisinde yer alıyor yani kaliteli ve pahalı.bence al chopper türü motordur.sağlam motor kullanıcısı olarak 2 yıl önce aldım sorunsuz çalışıyor.4-5 yıl dahada iyi bakarsan seni baya bir idare eder. _________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
yok kardeş al evet parçası çabuk geliyor ve servis seçeneği bol _________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
kardeş bendede kanuni var motora 3 yıldır biniyorum bir sorun çıkarmadi eğer temiz bineceksen al yoksa herkese dayanmıyor.kanuninin bu motorunun motor bölmünün bazı parçaları japondur haberin olsun sana fayda sağlar.
selam kardes ben almanyadanim ama turkiyede 2006 kanuni tigerim var bence guzel motor izine gittimde geziyorum sahane görunumude var birdek beygirgucu az oda normal 250 lik
Dostum bendede var seyhan bende aldım alalı bir türlü randıman alamadım ya şansımamı deyim artık sıkıldım ve elimden çıkarmaya bakıyorum ...sen sen ol azdaha sabret hergün kahrolmaktansa biraz sabır et düzgün bişey al belki kızıyorsun böle söylüyoruz diye ama neden zarar göresin sonuçta hepimizin yolu aynı hepimiz motosikletçiyiz bu camiada kimse kimsenin kötülüğünü istemez farkımız budur bizim hayırlısı olsun diyorum... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız