Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kanuni 250 c

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kanuni 250 c

kanuni 250 c
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SeRhAt_ApAk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 04.04.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende kanuni 125 kullanıcısıyım çok memnunum parçası ucuz ve cok kısa bi zamanda geliyo mesela egzos 2 günde geldi.bence alderim çünkü türkmalı Bravo Bravo
Başa dön
SeRhAt_ApAk Çevrimdışı SeRhAt_ApAk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.04.2007 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam kardeş bende kanuni seyhan 250c kullanıyorum.2004 te aldım şuana kadar hiç sorun çıkarmadı.gayet güzel çalışıyor.bak sevgili kardeşim çin malları ikiye ayrılır.birincisi ucuz ve dandirik olanı,ikincisi pahalı ve kaliteli olanıdır.işte kanuni ikincisinde yer alıyor yani kaliteli ve pahalı.bence al chopper türü motordur.sağlam motor kullanıcısı olarak 2 yıl önce aldım sorunsuz çalışıyor.4-5 yıl dahada iyi bakarsan seni baya bir idare eder.
gadfader
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.04.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzak dur derim . biz yandık bari sen yanma ...
Başa dön
gadfader Çevrimdışı gadfader Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok kardeş al evet parçası çabuk geliyor ve servis seçeneği bol
harem_80
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 15:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş bendede kanuni var motora 3 yıldır biniyorum bir sorun çıkarmadi eğer temiz bineceksen al yoksa herkese dayanmıyor.kanuninin bu motorunun motor bölmünün bazı parçaları japondur haberin olsun sana fayda sağlar. Bravo
Başa dön
harem_80 Çevrimdışı harem_80 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
somali
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam kardes ben almanyadanim ama turkiyede 2006 kanuni tigerim var bence guzel motor izine gittimde geziyorum sahane görunumude var birdek beygirgucu az oda normal 250 lik
Başa dön
somali Çevrimdışı somali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.07.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum bendede var seyhan bende aldım alalı bir türlü randıman alamadım ya şansımamı deyim artık sıkıldım ve elimden çıkarmaya bakıyorum ...sen sen ol azdaha sabret hergün kahrolmaktansa biraz sabır et düzgün bişey al belki kızıyorsun böle söylüyoruz diye ama neden zarar göresin sonuçta hepimizin yolu aynı hepimiz motosikletçiyiz bu camiada kimse kimsenin kötülüğünü istemez farkımız budur bizim hayırlısı olsun diyorum...
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 10.07.2008 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ihsahanoglu, kanunı yok tıger yok ciger.yok tavuk. kuzi

sakin alma hepse çim mali o sakın... yazık parana

bekle bıraz ybr 125 tıtan gıbı motor al yani ismi olan motor al okey Bravo
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal