Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 09.07.2008 MD Anadolu yakası Toplantısı foto

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

09.07.2008 MD Anadolu yakası Toplantısı foto
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 10.07.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, benden de kocaman İzmir ah İzmir ne güzel dostlarım var orada ne güzel bir şehirdir gelmek için can atıyorum 1 hafta sonra inşallah oradayız. Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 10.07.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, lütfen giden var gidemeyen var (ben) yazmayalım Üzgünüm
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 10.07.2008 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, cim sizlerin ve bir kısım arkadaşların fotoğrafları yok kusura bakmayın sohbetten unutmuşuz çekmeyi sonradan aklımıza geldi. daha doğrusu tamero gelince toplu fotoğraf çekmek bir an da aklmıza geldi. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için tüm arkadaşlara teşekkürler Gülümsüyorum
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.07.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, çok güzel geçmiş dün şu cuma gününü bi gözden geçirsek ve bende gidicem 1 hafda içinde izmire Çok gülüyorum
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 10.07.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pitbulleren, hımmm gözden geçirelim ve hemen dostlarımıza haber verelim Bravo Gülümsüyorum Buluşma etiler de olacaktı değil mi? senin topiğinin linkini buraya koyarsan buradanda duyurmuş oluruz.
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 10.07.2008 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah muhabbetinizi bozmasın
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, hemen koyuyorum açık adreside yazacağım

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=65478#1349902 link bu arkadaşlar topic de açık gelecekler bi yazarsalar yer ayarlama yapacağım
adreste nisbetiye cad etiler mado cafe saat i herkes gelebileceği şekilde ayarlayalım
Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 10.07.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Bravo

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=65478#1349902 link bu arkadaşlar topic de açık gelecekler bi yazarsalar yer ayarlama yapacağım
adreste nisbetiye cad etiler mado cafe saat i herkes gelebileceği şekilde ayarlayalım
Başa dön
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.07.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:
güzel insanların olduğu ortam herhalde süperdi kıscelerim akçay a gidecekleri için uzun kalamadım artık 1 ay boyunca sizlerleyim Dil çıkarıyorum topemerom ben gitmeden önce niye gelmedin dötoşum benim mucckkkk

ulaaan dötoşumm gel dediniz dayanamadım atladım geldim (KİTAP) pardon book mu vardı hemen gittiniz çayır çimeni en son ben terk ettim yinede güzel geceydi arkadaşları dostları toyrideri reçel kompostosu portakalı patiki memetağayı kısımı gördüm en azından Gülümsüyorum bende seni muccuuksss uyus keltoş , ordan gidip o gazla sabah 6 ya kadar tekneyle gezdim ve 2 kilo istavrit tuttum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karaprens_08
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi motorum olunca aranızdayım Göz kırpıyorum
Başa dön
karaprens_08 Çevrimdışı karaprens_08 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karaprens_08 demiş ki:
bi motorum olunca aranızdayım Göz kırpıyorum

motorsuzda gelebilirsin motor sart değil illa motorla gelecen diye şart kural yok tek kural var oda ilk toplantıya gelen tatlı getirir Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yarisci07
Üye
Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersiniz bu aktiviteler çok iyi Gülümsüyorum
ıspartaya da bekleriz Bravo
Başa dön
yarisci07 Çevrimdışı yarisci07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, Emeğinize sağlık Gülümsüyorum

tamero, abi Maşşalahın var Çok gülüyorum

henry, buğra artizmisin öğrencimisin kardeşim ne bu sakallar.. Çok gülüyorum

KAWAKARTAL, Hayırdır abi kas yapmışsın Çok gülüyorum

Muhabbetiniz daim olsun dostlar, görüşmek üzre Göz kırpıyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 16:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, seni acaip şekilde kınıyorum , arkamdan işretler yaparsın hee ayrıca sen patik efendi resim anında saçımı okşayıp bana sarılmanı kınıyorum ayrıca sen tubiksuperisi kızım biramın birini kırdın senide kınıyorum volkanrr ve barbaros sizleride beni beklemeyip erkenden kaçtığınız için sizide kınıyorum geveze kadın sende gelmediğin için senide azıcık kınıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 56 saniye:

EkremSen demiş ki:
ToyRider, Emeğinize sağlık Gülümsüyorum

tamero, abi Maşşalahın var Çok gülüyorum

henry, buğra artizmisin öğrencimisin kardeşim ne bu sakallar.. Çok gülüyorum

KAWAKARTAL, Hayırdır abi kas yapmışsın Çok gülüyorum
Muhabbetiniz daim olsun dostlar, görüşmek üzre Göz kırpıyorum

ekremcim maşaallahım var demii Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal