Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4364 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 10.07.2008 - 12:12 Mesaj konusu:
Rabbit, benden de kocaman İzmir ah İzmir ne güzel dostlarım var orada ne güzel bir şehirdir gelmek için can atıyorum 1 hafta sonra inşallah oradayız. _________________ A Rh(+)
Tarih: 10.07.2008 - 12:30 Mesaj konusu:
ToyRider, lütfen giden var gidemeyen var (ben) yazmayalım _________________ HONDA TEAM 954RR---SCOOTER TEAM X9 250---GP1 250(süüüper)
KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİNİ BAŞKASINA YAPMA.
duanla yaşamadımki bedduanla öleyim.
Tarih: 10.07.2008 - 12:38 Mesaj konusu:
deliemin, cim sizlerin ve bir kısım arkadaşların fotoğrafları yok kusura bakmayın sohbetten unutmuşuz çekmeyi sonradan aklımıza geldi. daha doğrusu tamero gelince toplu fotoğraf çekmek bir an da aklmıza geldi.
Mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için tüm arkadaşlara teşekkürler _________________ A Rh(+)
ToyRider, çok güzel geçmiş dün şu cuma gününü bi gözden geçirsek ve bende gidicem 1 hafda içinde izmire _________________ KAWASAKİ ZX_250_R...
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
Tarih: 10.07.2008 - 13:09 Mesaj konusu:
pitbulleren, hımmm gözden geçirelim ve hemen dostlarımıza haber verelim Buluşma etiler de olacaktı değil mi? senin topiğinin linkini buraya koyarsan buradanda duyurmuş oluruz. _________________ A Rh(+)
Tarih: 10.07.2008 - 13:36 Mesaj konusu:
VOLKANRR demiş ki:
güzel insanların olduğu ortam herhalde süperdi kıscelerim akçay a gidecekleri için uzun kalamadım artık 1 ay boyunca sizlerleyim topemerom ben gitmeden önce niye gelmedin dötoşum benim mucckkkk
ulaaan dötoşumm gel dediniz dayanamadım atladım geldim (KİTAP) pardon book mu vardı hemen gittiniz çayır çimeni en son ben terk ettim yinede güzel geceydi arkadaşları dostları toyrideri reçel kompostosu portakalı patiki memetağayı kısımı gördüm en azından bende seni muccuuksss uyus keltoş , ordan gidip o gazla sabah 6 ya kadar tekneyle gezdim ve 2 kilo istavrit tuttum
Tarih: 10.07.2008 - 16:42 Mesaj konusu:
ToyRider, seni acaip şekilde kınıyorum , arkamdan işretler yaparsın hee ayrıca sen patik efendi resim anında saçımı okşayıp bana sarılmanı kınıyorum ayrıca sen tubiksuperisi kızım biramın birini kırdın senide kınıyorum volkanrr ve barbaros sizleride beni beklemeyip erkenden kaçtığınız için sizide kınıyorum geveze kadın sende gelmediğin için senide azıcık kınıyorum
Son Mesajdan 56 saniye:
EkremSen demiş ki:
ToyRider, Emeğinize sağlık
tamero, abi Maşşalahın var
henry, buğra artizmisin öğrencimisin kardeşim ne bu sakallar..
KAWAKARTAL, Hayırdır abi kas yapmışsın
Muhabbetiniz daim olsun dostlar, görüşmek üzre
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız