Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 09.07.2008 MD Anadolu yakası Toplantısı foto

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

09.07.2008 MD Anadolu yakası Toplantısı foto
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 10.07.2008 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EkremSen, Gülümsüyorum
yarisci07, inşallah
tamero, o hareket değil kaskımın arkasındaki MD nin ambleminin bulunduğu çıkartmayı işaret ediyordum. Sinirlendim Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 10.07.2008 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero baba benı görmeye gelmedın demekkı butun sıteyı görmuusn benı goremedın dımı küstüm ben sana konusma benım Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.07.2008 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tubiksuperisi demiş ki:
tamero baba benı görmeye gelmedın demekkı butun sıteyı görmuusn benı goremedın dımı küstüm ben sana konusma benım Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

aa kısım seni nasıl görmem yanıbaşımda kim vardı hee nasıl görmem biramı bile döktün yazdım ya nasıl görmem a benim uyus kızım okumasını bilmeyen kısım Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ToyRider demiş ki:
EkremSen, Gülümsüyorum
yarisci07, inşallah
tamero, o hareket değil kaskımın arkasındaki MD nin ambleminin bulunduğu çıkartmayı işaret ediyordum. Sinirlendim Gülümsüyorum

hee hade bakalım öle olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 10.07.2008 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali demiş ki:

Rabbit, valla süper olur da az daha oraya uzasam babamda beni uzatacak valla Çok gülüyorumGün olur sizin çayır çimen'de de karşılaşırız inşallah Gülümsüyorum Maşallah çok gündemdesiniz,İzmir Ç.Ç'ye gelmek isteyen isteyene Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Durdu amcam ne derse o ,babasının lafını dinlemeyen taş olur taşş Göz kırpıyorum Sen bana gelemeden ben sana geleceğim bu gidişle Çok gülüyorum Şeker'cim şöhret olmak böyle bir şey işte gündemden düşmüyoruz allahımıza bin şükür Dil çıkarıyorum Gelmek isteyen herkese kapımız açık güzelim buyursunlar gelsinler Delirdim

ToyRider demiş ki:
Rabbit, benden de kocaman İzmir ah İzmir ne güzel dostlarım var orada ne güzel bir şehirdir gelmek için can atıyorum 1 hafta sonra inşallah oradayız. Gülümsüyorum

E tamam o zaman ,ben hazırlıklara başlayayım o vakit Delirdim Göz kırpıyorum AQUA FANTSY haftası o hafta ,havuzda çıldıracakmışız ya ona göre hazırlıklı gel Çok gülüyorumÇok gülüyorum
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.07.2008 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ToyRider, ç.ç kebap salonu resımlerı guzel cıkmış Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.07.2008 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, yaw hakkaten bu resimdeki senmisin davşan kardeş Çok gülüyorum
gitti gül gibi kısımıs gittiiii yerine başkası gelmiş amaninn bu rabit değil yaww kandırıyo bisi rabitim diye kanmayın sakın Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy demiş ki:
ToyRider, ç.ç kebap salonu resımlerı guzel cıkmış Çok gülüyorum Çok gülüyorum

komik çocuk sende seni de bekleriz en kısa sürede salonumuza Çok gülüyorum Gülümsüyorum
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit,babamızın sözünü dinliyoz zaten canım benimm Gülümsüyorum sen gel zaten bir zahmet yaaa,yapacaklarımız var seninleee Çok gülüyorum Hıı bide misafirperverliğini göstereceğine eminim gelmek için can atan arkadaşlara Çok gülüyorum

ToyRider, saatlerdir bekliyorum arayacak diye hatunnnn Öfkeliyim Nolurr Paçoz'u verdiğini söyle,gitti dimi,kurtulduk yanii Çok gülüyorum Çok üzüldüğüne eminim,ama emin ol ben daha çok üzüldüm Ağlıyorum Ağlıyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.07.2008 - 05:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abooowww ben resimlerde şimdi fark ettim harbiden de EMO ya benzemişim bu yeni saç modelimle Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

deliemin, Sen konuşmaaaa... 1 Ay kaldı toza boğacam seni Çok gülüyorum SOnra buluşmalara bile gelemicen utancından :P
antakin
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: FLORYA/İSTANBUL

MesajTarih: 12.07.2008 - 05:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karelerde yokum yaw:( ama yinede paylaşım için teşekkürederizzzzzz Bravo Bravo Bravo
antakin Çevrimdışı antakin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.07.2008 - 05:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antakin, gelip 10 dakka durup gidersen tabiiiiki fotolarda olmazsın Göz kırpıyorum

Bu arada Akın abi ben jeep almaya karar verdim bir dahaki sefere hiç şansın yok haberin olsun muahhahah Çok gülüyorum
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bide haftasonu yapsak da ben de gelebilsem Ağlıyorum
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 12.07.2008 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, Artık memleketine git bıktım senden Öfkeliyim
antakin, bir tek sen değilsin hayatım bir sürü arkadaşımızın fotosunu çekmeyi unuttuk.
SnooTy, saç dedin de aklıma volkanrere geldi Delirdim

gundelfingen, sen iste hemen bu akşam toplaşalım ne demek, kolestrol olmuş 210 kilo almış başını gitmiş, vs.vs. umrumda mı dünya gün saat ayarla topic aç toplanalım Anadolu Ç.Ç. de. Gülümsüyorum Motordelisi Gülümsüyorum
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 12.07.2008 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel resimler, güzel paylaşım Alkışlıyorum

Yalnız ryangt ve Henry iki resimde el-kol hareketleri yapmışlar Gülümsüyorum Hayırdır Çok gülüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
somali
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afiyet olsun yiyin yiyin bakalim
Başa dön
somali Çevrimdışı somali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal