Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4363 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 10.07.2008 - 16:54 Mesaj konusu:
EkremSen, yarisci07, inşallah
tamero, o hareket değil kaskımın arkasındaki MD nin ambleminin bulunduğu çıkartmayı işaret ediyordum. _________________ A Rh(+)
tamero baba benı görmeye gelmedın demekkı butun sıteyı görmuusn benı goremedın dımı küstüm ben sana konusma benım _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
Tarih: 10.07.2008 - 17:02 Mesaj konusu:
tubiksuperisi demiş ki:
tamero baba benı görmeye gelmedın demekkı butun sıteyı görmuusn benı goremedın dımı küstüm ben sana konusma benım
aa kısım seni nasıl görmem yanıbaşımda kim vardı hee nasıl görmem biramı bile döktün yazdım ya nasıl görmem a benim uyus kızım okumasını bilmeyen kısım
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ToyRider demiş ki:
EkremSen, yarisci07, inşallah
tamero, o hareket değil kaskımın arkasındaki MD nin ambleminin bulunduğu çıkartmayı işaret ediyordum.
Rabbit, valla süper olur da az daha oraya uzasam babamda beni uzatacak valla Gün olur sizin çayır çimen'de de karşılaşırız inşallah Maşallah çok gündemdesiniz,İzmir Ç.Ç'ye gelmek isteyen isteyene
Durdu amcam ne derse o ,babasının lafını dinlemeyen taş olur taşş Sen bana gelemeden ben sana geleceğim bu gidişle Şeker'cim şöhret olmak böyle bir şey işte gündemden düşmüyoruz allahımıza bin şükür Gelmek isteyen herkese kapımız açık güzelim buyursunlar gelsinler
ToyRider demiş ki:
Rabbit, benden de kocaman İzmir ah İzmir ne güzel dostlarım var orada ne güzel bir şehirdir gelmek için can atıyorum 1 hafta sonra inşallah oradayız.
E tamam o zaman ,ben hazırlıklara başlayayım o vakit AQUA FANTSY haftası o hafta ,havuzda çıldıracakmışız ya ona göre hazırlıklı gel _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 10.07.2008 - 18:30 Mesaj konusu:
Rabbit, yaw hakkaten bu resimdeki senmisin davşan kardeş
gitti gül gibi kısımıs gittiiii yerine başkası gelmiş amaninn bu rabit değil yaww kandırıyo bisi rabitim diye kanmayın sakın
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3708 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 11.07.2008 - 18:26 Mesaj konusu:
Rabbit,babamızın sözünü dinliyoz zaten canım benimm sen gel zaten bir zahmet yaaa,yapacaklarımız var seninleee Hıı bide misafirperverliğini göstereceğine eminim gelmek için can atan arkadaşlara
ToyRider, saatlerdir bekliyorum arayacak diye hatunnnn Nolurr Paçoz'u verdiğini söyle,gitti dimi,kurtulduk yanii Çok üzüldüğüne eminim,ama emin ol ben daha çok üzüldüm _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 12.07.2008 - 05:11 Mesaj konusu:
Abooowww ben resimlerde şimdi fark ettim harbiden de EMO ya benzemişim bu yeni saç modelimle
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
deliemin, Sen konuşmaaaa... 1 Ay kaldı toza boğacam seni SOnra buluşmalara bile gelemicen utancından :P _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 12.07.2008 - 05:25 Mesaj konusu:
antakin, gelip 10 dakka durup gidersen tabiiiiki fotolarda olmazsın
Bu arada Akın abi ben jeep almaya karar verdim bir dahaki sefere hiç şansın yok haberin olsun muahhahah _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4363 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 12.07.2008 - 10:21 Mesaj konusu:
seker_portakali, Artık memleketine git bıktım senden antakin, bir tek sen değilsin hayatım bir sürü arkadaşımızın fotosunu çekmeyi unuttuk.
SnooTy, saç dedin de aklıma volkanrere geldi
gundelfingen, sen iste hemen bu akşam toplaşalım ne demek, kolestrol olmuş 210 kilo almış başını gitmiş, vs.vs. umrumda mı dünya gün saat ayarla topic aç toplanalım Anadolu Ç.Ç. de. _________________ A Rh(+)
Yalnız ryangt ve Henry iki resimde el-kol hareketleri yapmışlar Hayırdır _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız