Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - S&T KANUNİ GT250R ALACAKLARA DUYURULUR,MUTLAKA OKUYUN

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

S&T KANUNİ GT250R ALACAKLARA DUYURULUR,MUTLAKA OKUYUN

S&T KANUNİ GT250R ALACAKLARA DUYURULUR,MUTLAKA OKUYUN
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mayemi M.D

MesajTarih: 10.07.2008 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capicino teşekkür ederiz bunu söyldeğin için bu motorla ilgili sitelerinde gerekli açıklanma yaplmş hatta olay dava olmuş fln motorlarda sorun olmadığı vb durumlar belirtlmş.ama bunu duyduktan sonra hiçbirşeyin değişmediğini anladım

Burdan Yapılan Açıklamaya Bakabilirsiniz http://www.stkanuni.com.tr/Haber3.aspx

Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® MD _made in thefastbiker

En son thefastbiker tarafından 10.07.2008 - 14:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
thefastbiker şimdi Çevrimiçi thefastbiker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alp_ER
Üye
Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 10.07.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de st kanuniyi iyi bi motor sanırdım şaşırdım
Başa dön
alp_ER Çevrimdışı alp_ER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.07.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamyak arkadaşım sonuçta kul yapısı montajından tutta kullanılan malzemeye kadar kaliteside farklı kullanılan demir çelik ürünlerininde sınıfları var st kanuni ucuz olsundiye 3 sınıf demir çelik kullanırsa ne olacağı malum gerçi şans işi birazda ben çok çinli motor gördüm kilometrelerce dolaşan ve halada vızır vızır gezen örnek benim çevremdeki çoğu kişi vızır vızır dolaşıyor biz birtane seyhanı 250 c yi daha adam edipte binemedik kahrolmamak elde değil... Beğenmedim
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.07.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim anlamadıgım hyo daha iyi dıyen arkadaslar hıcmı aratırma yapmıyorlar pes vallahi.

Hyosung ve st kanuni birer st group markasının urettıgı aynı tezgahlarda ıslenen aynı makınalardan cıkan bırer yumurta ıkızlerıdır.Hala hyo daha ıyıydı dıyen arkadaslar var pes valla İstemiyorum

St kanuni nin hyo ya göre bazı extraları var.devir kesıcı,guclu motor v.s. gibi artıları var.Bunları gecelım.Benım arkadasımında hyo su var yaklasık 10.000 km oldu bır kere bıle sorun cıkarmadı ama bazıları daha 2000 de krank kıırıyor.Bu arkadasın acısını anlıyorum ama asla b u motorlar bu derece hatalı deıl bu arkadasın şansına denk gelmış.Hepsı boyle sorunlu olsa kıyamet kopar bu kadarda ön yargılı olmayalım lütfen OK

Bir mondial bile bu derece sorun acmazken bu ürünlerin hepsının bu derce sorun cıkarması ımkansız.Arkadasıma sonsuz geçmiş olsun cidden cok zor bir durum.Kanuni nin seni magdur etmemesi lazım.Bu konuyu lutfen direk kanuni yetkilileriyle paylaşırmısın.Kanaatimce senin tum magdurıyetını gıderırler Bravo
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.07.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yıne de bu motor alınmaz artık adı cıkacagına canı cıksın dıye bosuna dememısler er 5 dıyorum Bravo
tamyak
Üye
Üye

Nereden: üsküdar

MesajTarih: 10.07.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DJ-RAMON demiş ki:
Tamyak arkadaşım sonuçta kul yapısı montajından tutta kullanılan malzemeye kadar kaliteside farklı kullanılan demir çelik ürünlerininde sınıfları var st kanuni ucuz olsundiye 3 sınıf demir çelik kullanırsa ne olacağı malum gerçi şans işi birazda ben çok çinli motor gördüm kilometrelerce dolaşan ve halada vızır vızır gezen örnek benim çevremdeki çoğu kişi vızır vızır dolaşıyor biz birtane seyhanı 250 c yi daha adam edipte binemedik kahrolmamak elde değil... Beğenmedim

Kanuni bunları burda montaj etse ya da üretse anlayacağım ama bunlar yine yurtdışından aynı fabrikadan geliyor...Üretici firma st group kaliteyi düşürmüşse bilemem .. ama aynı sorunlar hyoda da vardı...Yalnız st kanuni ler için ilk geldiğinde devir kesici var diyorlardı sanırım bunlarda da hyolar gibi devir kesici yok anlaşılan.....
Başa dön
tamyak Çevrimdışı tamyak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.07.2008 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olabilir tamyak hiç yakından inceleme fırsatım olmadı hatta bende bi hyo düşünüyodum ama kimisi çok memenun bi önceki modellerde kimi krank kırdı diyo bide şimdi yeniden düzenlenipte arıza çıkarması baya bi düşündürüyo dostum şimdiden arkadaşların dediği gibi bir er5 daha iyi bizim için sonuçta tartışmasız japon... Bravo
capicino
Organizator-Ankara
Organizator-Ankara

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 10.07.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

By_sheriff demiş ki:
istisnalar kaideyi bozmaz derler.acaba sadece bu arkadaştamı yaşandı yoksa genel anlamdamı problemli S%T kanuni ?.
ben geçen ay kanuni tiger'imi satıp 2006 hyosung gt250 r aldım ortalama bir ay oldu ve yaklaşık 2000 km yol yaptım herhangi bir sorunla karşılaşmadım..eğer genel olarak problemliyse vay halimize derim.bu arada arkadaşım geçmiş olsun...
,

grave´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar bende sizler gibi motosikleti bir uzuvum gibi hayatımın parçası gören, iki teker tutkunu bir insanım. Ancak son günlerde yaşadığım bazı olaylar bu tutkuyu benden alıp maalesef çok uzaklara götürmeyi başardı.

Her şey Hyosung GT 250 R marka / model motosiklet sahibi olduktan sonra oldu. Bende sizler gibi öncelikle motosikletin görünüşüne tutuldum. Sonra sınıfında tek olması, 250 c.c.’lik motor hacminin benim için yeterli olması ve Japon olmasa da en azından Çin malı olmamasından dolayı Hyosung’u tercih ettim. Önceleri her şey güzel başladı. Sorunsuzca keyifli bir şekilde binebiliyordum.

İlk yolda kalışımız 29 Ekim’de motorcu dostlarımızla buluşup Edirnekapı Şehitliği ziyaretinden dönüşte oldu. Yağmurlu bir gündü; eşimle birlikte E5 karayolundan evimize dönerken aniden motorum stop etti. Elektrikle ilgili olan her şey bir anda gitti. Hemen emniyet şeridine çektim ve kontrol ettim. Sigortaların kısa devre yaptığını ve sigortayı kırdığını gördüm. Motorumu benzinciye çekip eve otobüsle gittim. Sonradan servisten öğrendim ki fren müşürü arızalanmış ve şase yaptığı için kısa devre yapıp stop ediyormuş.
Sonra internet üzerinden motorun arızaları konusunda detaylı araştırma yaptığımda en büyük probleminin KRANK kırması olduğunu öğrendim. Ciddi bir sorun olduğu için detaylı araştırdım.

Motorda devir kesici bir emniyet mekanizması olmaması nedeniyle bir çok arkadaşın bu sorunu yaşadığını gördüm. Özenle kullandığım motoruma daha da dikkat ederek binmeye başladım. Ancak ne yazık ki 2500 km.’lik motorum düz yolda giderken birden tökezledi ve motorun içinden çat çut sesler geldi. Kenara çektim ve Hyosung yetkili servislerinden Niyazi Ustayı aradım. Sağ olsun kendisi motor kargocusu arkadaşını alarak Avrupa yakasına geldi ve motorumu ücreti mukabil dükkanına götürdü. Arıza tespitini yaparak bana maalesef krankın kırıkmış olduğunu söyledi. Parçanın garanti kapsamında olduğunu ve en geç bir hafta içinde (parça gelişi ve işçilik süresi) teslim edeceğini söyledi. 11 Aralık 2007 sabahı motosikletimi teslim edip dükkandan ayrıldım.

Bir hafta sonra servisi aradığımda yedek parçanın gelmemesi nedeniyle yapılamadığını öğrendim. Bende GLOBAL MOTOR’U arayarak, Global Motor satış ve pazarlama genel müdür yardımcısı sayın CENGİZ ÖZKUL bey ile görüştüm. Kendisi ‘parça beklendiğini ve gelir gelmez arızanın giderileceğini’ söyledi. Bir hafta daha bekledim ve sayın CENGİZ ÖZKUL beyle tekrar görüştüm ve tekrar aynı cevabı aldım.

Ne yazık ki beklemekten başka çarem yoktu. Garanti belgesinde ki 30 iş günü servis süresini doldurduktan sonra tekrar GLOBAL MOTOR’U arayarak, sayın CENGİZ ÖZKUL beyle görüştüm. Ve yasal olarak servis süresini geçirdiklerini hatırlatarak motosikletim hakkında bilgi almak istedim. Yine alışık olduğum cevabı alarak telefonu kapattım. Bu sefer parçanın en az on beş gün daha gelemeyeceğini duymak gerçekten beni bir hayli üzdü. Bu süreçte geçtikten sonra en son 06 Şubat 2008 itibariyle GLOBAL MOTOR ve sayın CENGİZ ÖZKUL beyle bir telefon görüşmesinde daha bulundum ve iki hafta daha kadar gelemeyeceğini öğrendim. Bu gün itibariyle 58 gündür motosikletimin servsiten çıkmasını beklemekteyim.

Bu durum karşısında Tüketici Hakları Dernekleriyle irtibat kurarak firmanın Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile yapmış olduğu ‘22673’ belge no’lu garanti şartnamesine uymadığını gördüm. Ve avukatım vasıtasıyla yasal süreci başlatmış oldum. 28 Ocak 2008 günü GLOBAL MOTOR MOTORLU ARAÇLAR SAN.ve TİC. A.Ş.’ne noter kanalıyla ihtar yolladım. Yasal süreci başlattığım için firma ile ilgili herhangi bir yorum yapmayacağım. Sadece sizlerin bilmesini istediğim TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN neticesinde bir takım hususlar var.
Başa dön
capicino Çevrimdışı capicino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 10.07.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al hyoyu vur st kanuniye derim ben....
By_sheriff
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Silivri

MesajTarih: 10.07.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu ben anlamıyorum bu motorlar çıktığından beri krank kırma problemi yaşıyor.be güzel kardeşim mademki bu motor krank kırıyor neden bu parçayı bulundurmuyorsunuz elinizde.neden insanları aylarca bekletiyorsunuz.sürekli sorun çıkaran parça neden ellerinde bulundurulmuyor,şaşılası olay Beğenmedim
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 10.07.2008 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay anasını bu kadarını beklemezdim bende kanuni bu işe el attı diye sevinmiş ve de her yerde övmüştüm.yazık valla.hyosung tan beter çıktı Beğenmedim
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 10.07.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana yeni motosiklet vermek zorundalar kesinlikle bunu unutma tüketici hakları garanti kapsamı içinde 3 kez aynı yerden arıza yaparsa ve bir ay içinde arza verdiği taktirde paranın iade edilebileceği gibi yenisini de sana vermek zorundalar

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tolga_kyc_48
Üye
Üye

Nereden: muğla/köyceğiz

MesajTarih: 10.07.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolasın cbr125im şimdi daha cok seviyorum satıp gt250 almayı düşünüyodum bu saatten sonra aklımın ucuna bile gelmez,cbr125 taş gibi motor şuana kadar hiç bi sorun çıkarmadı -cbr125-
Başa dön
tolga_kyc_48 Çevrimdışı tolga_kyc_48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.07.2008 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben arkadasıma aldım hıc bır sorun cıkarmadı ? ?
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alikemal42
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.07.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş kendisine gösterilen 4-44 ilgiden hiç bahsetmiyor bu mu motorculuk yaptığın hatayı sölesene gönül motra getirildi motoru konyaya 4-44 motor sana her türlü servisi yaptı ve hiç onları ilgilendirmeyen konularda bile sni arkalarına aldılar günahtır yha ayıp ayıp Beğenmedim Sinirlendim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim

Şimdilik 150cclik bir scooter
Yazın GT 250R
Başa dön
alikemal42 Çevrimdışı alikemal42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal