Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 09.07.2008 - 11:37 Mesaj konusu:
ömür boyu kullancaksan al kardesim,kaliteli alet! ama son sahibi olursun ve ertesi gun satmaya kalkrsan 7000.ytl den fazla veren çıkmayacaktır! izmirde bir moto guzzinin 2yıl bayide müşteri beklediğini gördüm! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 09.07.2008 - 22:35 Mesaj konusu: kullanan varmış.
cpatience demiş ki:
2004 modelini kullanma şansım oldu,aşağı yukaru 3.000km kadar.Kullanışı oldukça basit bir motosiklet,yakıt tüketimi düşük,torku iyi ama şaftlı olmasından dolayı çok atik değil,yani benim bir tek perfrmans bakımından hoşuma gitmedi.2.eli biraz zayıf.Ve 2.el alcaksan iyice araştır ve yüksek paralar verme.
çok teşekkür ederim.zaten çok sürati seven biri değilim.emniyetli ve kendimi riske atmadan kullanma taraftarı olduğum için onun torku bana yeter.saygılar.
hava soğutmalı diye eleştiren arkadaşlarıma BMW nin GS 1XXX model motorlarınında hava soğutmalı olduğunu hatırlatmak isterim.. _________________ Honda XT650 TransAlp
İzmir, TR
Tarih: 10.07.2008 - 17:45 Mesaj konusu: Re: kullanan varmış.
two-wheeler demiş ki:
cpatience demiş ki:
2004 modelini kullanma şansım oldu,aşağı yukaru 3.000km kadar.Kullanışı oldukça basit bir motosiklet,yakıt tüketimi düşük,torku iyi ama şaftlı olmasından dolayı çok atik değil,yani benim bir tek perfrmans bakımından hoşuma gitmedi.2.eli biraz zayıf.Ve 2.el alcaksan iyice araştır ve yüksek paralar verme.
çok teşekkür ederim.zaten çok sürati seven biri değilim.emniyetli ve kendimi riske atmadan kullanma taraftarı olduğum için onun torku bana yeter.saygılar.
O zaman inşallah en kısa zamanda sahip olursun arkadaşım.Motorun stili,sesi ve farklılığı seni memnun edecektir _________________ http://www.youtube.com/watch?v=ed0fHvLkYVw
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız