Değerli MD üyesi dostlar tatilim dolasıyla altınoluktaydım.saat 2 gibi nete girdim malum msn md derken msn de EKAMBA Erbil abiyle yazışırken nerdesin vs derken altınolukta old söyledim somanın kaç km old sordum ne yapacaksın dedi bende anlık bir kararla senin yanına geliyorum diyip çıktım yola 5 gibi somaya vardım.Sağ olsun daha önce msn hariç camdan bile kendisini görmemiştim okadar sıcak karşıladıki beni sanki akrabamı en yakın dostumu görmüşüm gibi oldum..Oturduk çay kahve muhabbet derken yemeğe gidelim dedi somanın güzel bir köşesinde nefis yeşilliklerle dolu cennet gibi bir yer alabalık yapılıyormuş yedik içtik tabi ana konu MD ve motor ama sanal aleminde ne kadar yalan old kişilerin gercek yüzlerinin bu olmadığı o gün ben şahsen öğrenmiş oldum MD den bir arkadaşla altınolukta buluşma sözü alıpta saatinde gelmemesi ve tellerime cevap vermemesi sayesinde. eger o arkadaş okursa o kendini bilir bende onu adam sanmıştım arayıp tanışalım görüşelim dedim neyse konuyu dağıtmadan balıklarımızı yiyip çayımızı içtikten sonra çarşı içinde park gibi suyla dolu güzel bir mekanda muhabbetimizi yapıp çaylarımızı içtik akş 22.00 gibi ayrılık vakti geldi daha 2.5 saat altınoluğa dönüş var sağ olsun beni gideceğim istikameti tarif edip yolu gösterdi gidene kadarda bekledi ve bir dost bir abi gibi iki ellerini havaya kaldırıp salladı hiç unutmam allah dostluğumuzu bozmasın...göstermiş olduğu bu yakın ilgi ve alakası için ne kadar tşkür etsem azdır.bu arada boyu 1.80 baya şaşırdım kendisine de bu şaşkınlığımı söyledim fotolardan 1.65 gibi falan tahmin ediyordum bir foto çekmedikya ona yanıyorum...TŞKler (EKAMBA) TŞKLER Erbil abi... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 793 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 10.07.2008 - 23:14 Mesaj konusu:
Ekamba dostum bizide cok iyi bi sekilde karsilamisti ve evine misafir edip orada yemegimizi yemistik.
Bu vesileyle o dünyalar tatlisi ECE ve Firati da tanimis görmüs olduk.
Ayni sekilde bizde ayrilmak zorunda kaldigimizda bizede yolu tarif edip iki ellerinide yokari kaldirip gidene kadar beklemisti.
Buradan bende tessekürlerimi iletiyorum
Tessekürler erbil _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Tarih: 10.07.2008 - 23:56 Mesaj konusu:
Misafir perverlik öle olmaz ben gelecem oraya dönüşte hem benim depomu hemde motorun deposunu fullüycek göndercek anca öle fit oluruz Tebrikler Ekamba Motorcu ve doğa Dostu Ekamba _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
@..(L)ON(e)LY RideR..@
En son kdrygz tarafından 11.07.2008 - 00:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız