Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Teşekkürler..(EKAMBA) Erbil Abi....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Teşekkürler..(EKAMBA) Erbil Abi....
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 10.07.2008 - 20:59    Mesaj konusu: Teşekkürler..(EKAMBA) Erbil Abi.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Değerli MD üyesi dostlar tatilim dolasıyla altınoluktaydım.saat 2 gibi nete girdim malum msn md derken msn de EKAMBA Erbil abiyle yazışırken nerdesin vs derken altınolukta old söyledim somanın kaç km old sordum ne yapacaksın dedi bende anlık bir kararla senin yanına geliyorum diyip çıktım yola 5 gibi somaya vardım.Sağ olsun daha önce msn hariç camdan bile kendisini görmemiştim okadar sıcak karşıladıki beni sanki akrabamı en yakın dostumu görmüşüm gibi oldum..Oturduk çay kahve muhabbet derken yemeğe gidelim dedi somanın güzel bir köşesinde nefis yeşilliklerle dolu cennet gibi bir yer alabalık yapılıyormuş yedik içtik tabi ana konu MD ve motor ama sanal aleminde ne kadar yalan old kişilerin gercek yüzlerinin bu olmadığı o gün ben şahsen öğrenmiş oldum MD den bir arkadaşla altınolukta buluşma sözü alıpta saatinde gelmemesi ve tellerime cevap vermemesi sayesinde. eger o arkadaş okursa o kendini bilir bende onu adam sanmıştım arayıp tanışalım görüşelim dedim neyse konuyu dağıtmadan balıklarımızı yiyip çayımızı içtikten sonra çarşı içinde park gibi suyla dolu güzel bir mekanda muhabbetimizi yapıp çaylarımızı içtik akş 22.00 gibi ayrılık vakti geldi daha 2.5 saat altınoluğa dönüş var sağ olsun beni gideceğim istikameti tarif edip yolu gösterdi gidene kadarda bekledi ve bir dost bir abi gibi iki ellerini havaya kaldırıp salladı hiç unutmam allah dostluğumuzu bozmasın...göstermiş olduğu bu yakın ilgi ve alakası için ne kadar tşkür etsem azdır.bu arada boyu 1.80 baya şaşırdım kendisine de bu şaşkınlığımı söyledim fotolardan 1.65 gibi falan tahmin ediyordum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bir foto çekmedikya ona yanıyorum...TŞKler (EKAMBA) TŞKLER Erbil abi...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 10.07.2008 - 21:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Misafirperverlik budur... Alkışlıyorum Alkışlıyorum
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.07.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10, Keske fotoda olsaydı Bravo
erbili tebrık ederım. Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ClubBoDRuM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**

MesajTarih: 10.07.2008 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Dostluğunuzun baki kalması dileğiyle..
Başa dön
ClubBoDRuM Çevrimdışı ClubBoDRuM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 10.07.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum Md de gerçekten kişiliksiz adamlar olduğu gibi böyle sıcak kanlı insanlarda var..Gerçekten sevindim adınıza hep böyle devam Gülümsüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 10.07.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_ToLGa_ demiş ki:
Gülümsüyorum Md de gerçekten kişiliksiz adamlar olduğu gibi böyle sıcak kanlı insanlarda var..Gerçekten sevindim adınıza hep böyle devam Gülümsüyorum

Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

haklısın Alkışlıyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.07.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 10.07.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekamba bizi kütüphaneye götür.... Dil çıkarıyorum
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

Ekamba Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 10.07.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooo erbil bende geliyom somaya yanına olm bak bu şekilde ağırlanmassam gerisini düşün Dil çıkarıyorum ,
boyunun 180 olduğunu yazmış arkadaş topuklu ayakkabımı giydin Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 10.07.2008 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.07.2008 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR demiş ki:
Ekamba Alkışlıyorum Alkışlıyorum

+(- 2) Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Şok oldum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 10.07.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekamba dostum bizide cok iyi bi sekilde karsilamisti ve evine misafir edip orada yemegimizi yemistik.
Bu vesileyle o dünyalar tatlisi ECE ve Firati da tanimis görmüs olduk.
Ayni sekilde bizde ayrilmak zorunda kaldigimizda bizede yolu tarif edip iki ellerinide yokari kaldirip gidene kadar beklemisti.
Buradan bende tessekürlerimi iletiyorum Alkışlıyorum

Tessekürler erbil Alkışlıyorum Bravo

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 10.07.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yıllardır bir türlü yüzyüze tanışmak fırsatı bulamamış olsam da biliyorum ki Erbil kıyak adamdır.

Gülümsüyorum
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 10.07.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Misafir perverlik öle olmaz ben gelecem oraya dönüşte hem benim depomu hemde motorun deposunu fullüycek göndercek anca öle fit oluruz Çok gülüyorum Tebrikler Ekamba Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum Motorcu ve doğa Dostu Ekamba Çok gülüyorum

@..(L)ON(e)LY RideR..@

En son kdrygz tarafından 11.07.2008 - 00:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal