Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Teşekkürler..(EKAMBA) Erbil Abi....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Teşekkürler..(EKAMBA) Erbil Abi....

Teşekkürler..(EKAMBA) Erbil Abi....
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Den!z
Üye
Üye

Nereden: NaziLLi - AntaLya

MesajTarih: 10.07.2008 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekamba Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK Bravo

imkansible is hiçbithing !!!
Başa dön
Den!z Çevrimdışı Den!z Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 11.07.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10, buluşmaya gelmeyen kişiyi tanıyorum. senden bahsetmişti bana. ama o kişi orada tatil amaçlı değil iş için orada bulunmakta.büyük bi ihtimal dalgınlığına geldi. ön yargılı olma bence Göz kırpıyorum

bu arada erbil abi bu yaz aksılık olmazsa yanındayım. fenaa planlarım var ona göre w3w3 anladın sen Çok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 11.07.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10, senin motor Yamaha mıydı Çok gülüyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.07.2008 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10, topiği görünce şaşırdım.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kardeşim.
bu arada sen giderken aklıma geldi,tüh dedim bi resim çekilemedik diye.
okadar da enfes manzaralı yerlere gitmiştik.sağlık olsun be,nasıl aklımıza gelmedi hala kızıyorum kendime.... Üzgünüm
bizim canımız sağolsun kardeşim,ölmedik ya birdahaki buluşmamızda bol bol çekiliriz hemde motorlarımızla Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
1,65 demek,çok gülmüştüm.senin yüzünden fotolara baktım tek tek,harbidende kısa görünüyorum sanırım... Dil çıkarıyorum
bu arada nzmn dilersen adresimi biliyorsun,herzmn beklerim... Bravo

mete_han, sen gel kütüphaneye götürecem seni,hele bi gel sen...... Dil çıkarıyorum

turist, 50,000 kere gel dedik sana,amudamı kalkayım olm gelmen için.millet 1000 km yoldan geliyor sen 60 km yol gelemiyorsun....
gelde yeni topuklularımı göstereyim sana,beğenirsen sanada alırım bi çift Dil çıkarıyorum allahın hondacısı seniiiii Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

XANDROS, inan bende seni fiilen tanımayı istiyorum... Göz kırpıyorum

kdrygz, Gülümsüyorum

zzzzzz, vallaha söz verdin hele bi gelme,yemin ederim oraya geldiğimde aramam seni birdaha.... Gülümsüyorum

riko, zehirliyorum onu çok fena,yamaha alacak sayemde....... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

LEVO asıl ben sana teşekkür ederim,onca yolu teptin geldin ve + biton şey için.... Göz kırpıyorum

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.... Bravo
içinde motor ruhu taşıyan tüm md li gerçek dostlara,tanıyım tanımayım kapım açıktır sonuna kadr... Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.07.2008 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbil abi çok iyi bir insan 20 nisan'da izmir yarış pistine geldiğinde sağolsun beni kırmadı alsancağa gitçeklerdi abi bi motor varsa artçı olayım dedim tamam ayarlarız dedi ve ayarladı kırmzı gri gsr 600 hayllerimin motoru Çoook seviyorum atladık gittik oturduk muhabbet felan erbil abi 1 tane eşi benzeri yok Alkışlıyorum Alkışlıyorum

abi yolum düşerse bende urucam yanına izmire gelipte haber vermzsen darılırm Gülümsüyorum

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 11.07.2008 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum gereken yapılmış tebrikler Bravo
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 11.07.2008 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD forever MD kardesligi Göz kırpıyorum Bravo Erbil abim banada sözün war unutma Çok gülüyorum Göz kırpıyorum

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.07.2008 - 02:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok yaramaz adam bu Ekamba yav.. bakmayın iyi günüdür Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Şok oldum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
şaka bir yana Erbil abi bir tanedir... Göz kırpıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 11.07.2008 - 05:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erbil'i gormuslugum yoktur ama gerek forumdan gerekse MSN'den olan muhabbetlerimizden ne kadar delikanli adam oldugunu anladim. Sozunun eri, harbi adam, belli oluyor.

MSN'e girdigim cok nadirdir. Sirf senin icin girmistim bir iki kere Erbil, haberin olsun... Göz kırpıyorum
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 11.07.2008 - 07:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erbil demek herkesi o sulu yere götürüyorsun, Beni de götürmüştü zamanında milleti büyüleme taktiğin mi Erbil bu senin? Şaka bir yana millet hep senin yanına geliyor.
Erbil bende seni bekliyorum yanıma gel bende sana burda krallar gibi bakacam söz, Tekne turu, Deniz, yeme içme Hadi altına R1 de verecem ben ZX9la giderim yanında.

Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 11.07.2008 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 11.07.2008 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi dilekleriniz için tşkür ederim zaten gerekli seyleri erbil abi yazmış... Göz kırpıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
murat50
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 11.07.2008 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun ekamba, ya gerkeni yapmış Alkışlıyorum
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Raymone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı

MesajTarih: 11.07.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Erbil Abi Böyle Yazıları Okudukça Böyle Bi Tuhaf Oluyorum Yaz Bitmeden Kesin Gelicem Memleketime Çoook seviyorum Çoook seviyorum Bu Arada Böyle Yeşillikli Sulu Bi Yer Deyince Bide Balık Deyince Aklıma Direk o Taralıdaki Mekan Geldiydi Acaba Orasımı? Yada Yeni Biyerler Açıldıda Benimmi Haberim Yok ?? Çok gülüyorum

21 Gram Mix Tape

Başa dön
Raymone Çevrimdışı Raymone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 11.07.2008 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oyledir Erbil, onun icin gayet normal seyler... Kremit koftenin tadi hala damagimda Bravo

I . R . T
`06 YAMAHA R1 S.e. 50th anniversary
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal