DRAGON_10, buluşmaya gelmeyen kişiyi tanıyorum. senden bahsetmişti bana. ama o kişi orada tatil amaçlı değil iş için orada bulunmakta.büyük bi ihtimal dalgınlığına geldi. ön yargılı olma bence
bu arada erbil abi bu yaz aksılık olmazsa yanındayım. fenaa planlarım var ona göre w3w3 anladın sen
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 11.07.2008 - 01:04 Mesaj konusu:
DRAGON_10, topiği görünce şaşırdım.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kardeşim.
bu arada sen giderken aklıma geldi,tüh dedim bi resim çekilemedik diye.
okadar da enfes manzaralı yerlere gitmiştik.sağlık olsun be,nasıl aklımıza gelmedi hala kızıyorum kendime....
bizim canımız sağolsun kardeşim,ölmedik ya birdahaki buluşmamızda bol bol çekiliriz hemde motorlarımızla
1,65 demek,çok gülmüştüm.senin yüzünden fotolara baktım tek tek,harbidende kısa görünüyorum sanırım...
bu arada nzmn dilersen adresimi biliyorsun,herzmn beklerim...
mete_han, sen gel kütüphaneye götürecem seni,hele bi gel sen......
turist, 50,000 kere gel dedik sana,amudamı kalkayım olm gelmen için.millet 1000 km yoldan geliyor sen 60 km yol gelemiyorsun....
gelde yeni topuklularımı göstereyim sana,beğenirsen sanada alırım bi çift allahın hondacısı seniiiii
XANDROS, inan bende seni fiilen tanımayı istiyorum...
kdrygz,
zzzzzz, vallaha söz verdin hele bi gelme,yemin ederim oraya geldiğimde aramam seni birdaha....
riko, zehirliyorum onu çok fena,yamaha alacak sayemde.......
LEVO asıl ben sana teşekkür ederim,onca yolu teptin geldin ve + biton şey için....
erbil abi çok iyi bir insan 20 nisan'da izmir yarış pistine geldiğinde sağolsun beni kırmadı alsancağa gitçeklerdi abi bi motor varsa artçı olayım dedim tamam ayarlarız dedi ve ayarladı kırmzı gri gsr 600 hayllerimin motoru atladık gittik oturduk muhabbet felan erbil abi 1 tane eşi benzeri yok
abi yolum düşerse bende urucam yanına izmire gelipte haber vermzsen darılırm _________________ Fırat ÜNER
Tarih: 11.07.2008 - 01:36 Mesaj konusu:
gereken yapılmış tebrikler _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
MD forever MD kardesligi Erbil abim banada sözün war unutma _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3868 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 11.07.2008 - 05:01 Mesaj konusu:
Erbil'i gormuslugum yoktur ama gerek forumdan gerekse MSN'den olan muhabbetlerimizden ne kadar delikanli adam oldugunu anladim. Sozunun eri, harbi adam, belli oluyor.
MSN'e girdigim cok nadirdir. Sirf senin icin girmistim bir iki kere Erbil, haberin olsun... _________________ R1 Hedef
Erbil demek herkesi o sulu yere götürüyorsun, Beni de götürmüştü zamanında milleti büyüleme taktiğin mi Erbil bu senin? Şaka bir yana millet hep senin yanına geliyor.
Erbil bende seni bekliyorum yanıma gel bende sana burda krallar gibi bakacam söz, Tekne turu, Deniz, yeme içme Hadi altına R1 de verecem ben ZX9la giderim yanında. _________________
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 11.07.2008 - 10:09 Mesaj konusu:
iyi dilekleriniz için tşkür ederim zaten gerekli seyleri erbil abi yazmış... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: May 28, 2008 Mesajlar: 472 Nereden: İzmir/Seferihisar/Payamlı
Tarih: 11.07.2008 - 12:01 Mesaj konusu:
Valla Erbil Abi Böyle Yazıları Okudukça Böyle Bi Tuhaf Oluyorum Yaz Bitmeden Kesin Gelicem Memleketime Bu Arada Böyle Yeşillikli Sulu Bi Yer Deyince Bide Balık Deyince Aklıma Direk o Taralıdaki Mekan Geldiydi Acaba Orasımı? Yada Yeni Biyerler Açıldıda Benimmi Haberim Yok ?? _________________ Dünya'da Roma Türkiye'de SOMA!.
Oyledir Erbil, onun icin gayet normal seyler... Kremit koftenin tadi hala damagimda _________________ [img]http://img409.imageshack.us/img409/5381/nrejy6il1jrg83cawp21ms8zd5.gif[/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız