Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 11.07.2008 - 11:12 Mesaj konusu: bordo-siyah 1000RR(tr de yok deniyordu)
http://www.sahibinden.com/honda_cbr_1000_rr_2008_bordo_siyahWQQaXQQ9669497WQQpXQQdisplayitem
ben ilkkez gördüm TR de yetkili servis bu renk gelmicek diyordu!!bilgisi olan varsa bekliyorum.. _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
o motor benim olsa satarmıyım ah ah SRAD-HAN abi millet sıfır makina alıp niye hemen satıyo hiç anlamıyom _________________ cbr 125 r abdullah d. 0 rh+
Fabrikada ;
Kırmızı - 13, Siyah - 10 ve Beyaz'da 1 adet varmış.. Bordo-Siyah yada çift renk diye herhangi birşey belirtilmemiş.. _________________ -= Alayına isyan Ölümüne Racing =-
uzun süredir birşey dikkatimi çekiyor , ss makinelerde plakalığı söküp plakayı motorun orasına burasına monte etmek daha güzelmi görünüyor yoksa yeni bir akımmı yada daha işlevselmi ..? hem trafik memurları gördügü yada durdurdugu zaman ne acıklama yapiliyor ..? bunu yapan tüm arkadasların trafikte tanıdıklarımı var
eskidende 2000 yılların başında bir plakayı kıvırma modası vardi tüm ss ler hatta abartıp kurye motorları bile plakayı katlıyorlardı, yollarda plakası kıvırmak yüzünden ceza yiyen birçok motorcuya sahit oldum ( bahaneleride haberim yok cocuklar oynarken kıvırmıs oluyor tabikide bunu memur arkadaslar yemiyordu ) şimdide plakalığı söküyorlar
yakında ne görücez bakalım kısmet belki yeni bir moda çıkar plakayı montların arkasına falan yapistirriz
geyik muhabbeti bir yanada bence gereksiz bir olay, kurallara uyan ve hiçbir eksiği olmayan motorcu ( ki zaten hepimiz böyle olmak durumundayız) zaten plakasını saklamak istemez kimseden, yapan arkadaslar bizler için herkese kötü örnek olmaktalar, bu sitede varmidir bilmiyorum ama biryerlerde park halinde karsılasıp sohbet imkanı buldugum ss cu arkadaslar a bu plakalık konusunu söyleyince birden öcü görmüş gibi davranıyolar hemen savunmaya gecip sinirleniyorlar, oysaki ben görüsümü belirtiyorum olması gerekende bu zaten..
neyse lafı fazla uzatmayayım plakasını kıvıran yada söken mantıklı bir arkadas bu konuya mantıklı bir acıklama getirrse bu topicte sevinirim.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6139 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 11.07.2008 - 12:56 Mesaj konusu:
MythShaman, race kullanmadığın çok belli kardesim!! kurallara uymak race ile bu pek mümkün olmuyor!
1. viteste 160 üzeri yapan makina ile 50km sehir içi,70km sehir dışı,otobanda 80km ile gitceksin!! o makina yanar alev alır tutuşur...
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
bekr, bacağımda dövmesini tasıdığım markayı kullanmam gerek kardesim benimki sadece merak _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1812 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 11.07.2008 - 13:02 Mesaj konusu:
Ben 2 gün önce şirinevler mevkiinde e5 te gördüm bordo siyah şaşırdım bende yok biliyordum varmış Birşey daha ekliycem rengi hoş ama ilk bakışta sanki lüks araçların torpidosundaki ahşap kaplamaya benzetiyorum grenajları _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
[quote="SRAD-HAN"] Kardesim ben yıllarca Race makine kullandım gilera gfr aprilia rs 125 extrema , gilara cx, mxr (gerci mxr race sayılmaz ama) , kullandıgım makineler 4 silindirli abileri gibi hızlı degildi elbette pek sorun yasamıyordum trafikte bu yüzden, su anda gsx 600 f kullanıyorum dur kalklarda hararet cıkıyor bacaklarım yanmaya basliyor, arada makine uzamak istiyor haklısın bu konuda, ayrıca hız sınırları konusundaki fikrinede katılıyorum, 50 yıl öncesinin hız sınırları uygulaniyor motosikletler icin çok düsük ve sacma degerler.
ama bir yerdede plaka olayı kafamı kurcaliyor biz bilinçli sürücüler olarak insanlara yada diger sürücülere örnek olacaksak, kurallara elimizden geldigince uymaya calismaliyiz diye düsünüyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız