Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bordo-siyah 1000RR(tr de yok deniyordu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bordo-siyah 1000RR(tr de yok deniyordu)

bordo-siyah 1000RR(tr de yok deniyordu)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 11.07.2008 - 11:12    Mesaj konusu: bordo-siyah 1000RR(tr de yok deniyordu) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.sahibinden.com/honda_cbr_1000_rr_2008_bordo_siyahWQQaXQQ9669497WQQpXQQdisplayitem
ben ilkkez gördüm TR de yetkili servis bu renk gelmicek diyordu!!bilgisi olan varsa bekliyorum.. Bravo
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.07.2008 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

15 gün önce bir tanıdığım almıştı
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 11.07.2008 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mototal'de de vardı bordo siyah.....
harun22
Üye
Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 11.07.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mototalda var
Başa dön
harun22 Çevrimdışı harun22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 11.07.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bılmıodum
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
-tektekerapo-
Üye
Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 11.07.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motor benim olsa satarmıyım ah ah SRAD-HAN abi millet sıfır makina alıp niye hemen satıyo hiç anlamıyom
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.07.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bende bu rengi ilk defa gördüm şaşırdım doğrusu Şok oldum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 11.07.2008 - 11:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mototalda var ne zamandır Bravo
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.07.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sınırlı sayıda bu renkten getirdiler diye biliyorum. Az olacak. Ayrıca o ne biçimsiz plaka kesmektir!!
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.07.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berhan bakıyomda iyi sardın bu honda ya sen hayırdır???
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
XeeRooN
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fabrikada ;
Kırmızı - 13, Siyah - 10 ve Beyaz'da 1 adet varmış.. Bordo-Siyah yada çift renk diye herhangi birşey belirtilmemiş..
MythShaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun süredir birşey dikkatimi çekiyor , ss makinelerde plakalığı söküp plakayı motorun orasına burasına monte etmek Çok gülüyorum daha güzelmi görünüyor yoksa yeni bir akımmı yada daha işlevselmi ..? hem trafik memurları gördügü yada durdurdugu zaman ne acıklama yapiliyor ..? bunu yapan tüm arkadasların trafikte tanıdıklarımı var Dil çıkarıyorum

eskidende 2000 yılların başında bir plakayı kıvırma modası vardi tüm ss ler hatta abartıp kurye motorları bile plakayı katlıyorlardı, yollarda plakası kıvırmak yüzünden ceza yiyen birçok motorcuya sahit oldum ( bahaneleride haberim yok cocuklar oynarken kıvırmıs oluyor tabikide bunu memur arkadaslar yemiyordu Dil çıkarıyorum ) şimdide plakalığı söküyorlar
yakında ne görücez bakalım kısmet belki yeni bir moda çıkar plakayı montların arkasına falan yapistirriz Dil çıkarıyorum

geyik muhabbeti bir yanada bence gereksiz bir olay, kurallara uyan ve hiçbir eksiği olmayan motorcu ( ki zaten hepimiz böyle olmak durumundayız) zaten plakasını saklamak istemez kimseden, yapan arkadaslar bizler için herkese kötü örnek olmaktalar, bu sitede varmidir bilmiyorum ama biryerlerde park halinde karsılasıp sohbet imkanı buldugum ss cu arkadaslar a bu plakalık konusunu söyleyince birden öcü görmüş gibi davranıyolar hemen savunmaya gecip sinirleniyorlar, oysaki ben görüsümü belirtiyorum olması gerekende bu zaten..

neyse lafı fazla uzatmayayım plakasını kıvıran yada söken mantıklı bir arkadas bu konuya mantıklı bir acıklama getirrse bu topicte sevinirim.

saygılar
Başa dön
MythShaman Çevrimdışı MythShaman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 11.07.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MythShaman, race kullanmadığın çok belli kardesim!! kurallara uymak race ile bu pek mümkün olmuyor!
1. viteste 160 üzeri yapan makina ile 50km sehir içi,70km sehir dışı,otobanda 80km ile gitceksin!! o makina yanar alev alır tutuşur... Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bekr, bacağımda dövmesini tasıdığım markayı kullanmam gerek kardesim benimki sadece merak Göz kırpıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 11.07.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben 2 gün önce şirinevler mevkiinde e5 te gördüm bordo siyah şaşırdım bende yok biliyordum varmış Bravo Birşey daha ekliycem rengi hoş ama ilk bakışta sanki lüks araçların torpidosundaki ahşap kaplamaya benzetiyorum grenajları Gülümsüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MythShaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="SRAD-HAN"] Kardesim ben yıllarca Race makine kullandım gilera gfr aprilia rs 125 extrema , gilara cx, mxr (gerci mxr race sayılmaz ama) , kullandıgım makineler 4 silindirli abileri gibi hızlı degildi elbette pek sorun yasamıyordum trafikte bu yüzden, su anda gsx 600 f kullanıyorum dur kalklarda hararet cıkıyor bacaklarım yanmaya basliyor, arada makine uzamak istiyor haklısın bu konuda, ayrıca hız sınırları konusundaki fikrinede katılıyorum, 50 yıl öncesinin hız sınırları uygulaniyor motosikletler icin çok düsük ve sacma degerler.
ama bir yerdede plaka olayı kafamı kurcaliyor biz bilinçli sürücüler olarak insanlara yada diger sürücülere örnek olacaksak, kurallara elimizden geldigince uymaya calismaliyiz diye düsünüyorum.
Başa dön
MythShaman Çevrimdışı MythShaman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal