Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1442 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 11.07.2008 - 17:09 Mesaj konusu:
Böyle bişey olamaz ya,sırf bu yüzden motorla seyir halindeyken arabalardan hep kaçarım. _________________ Asfalt Yollar Beni Bekler,Yaparım Ben Tek Teker..
daha önce bi çok kes verildi ama bu şerefsiz ya sağır yada ayanalrı felan yok lan o sesi duymadınmı yada aynalarından gömüyonmu arkandan motor geliyo ama tabiki motrdada şuç var gördün adam geçiyo önüne gaz kes freanj yap 2 kişide suçlu bence _________________ depresif_motorcu@hotmail.com izmir MD
En son depresif_motorcu tarafından 11.07.2008 - 17:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ya arkadaşlar sinirden kızardım resmen adam kasıtlı yapmış inanamıyorum plakasıda var keşke Türkiye sınırlarında olsada sebebini nezaketen bi sorabilseydik kendisine
_________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Motorsikleti sürmek kadar trafiği okuyabilmekte önemlidir. Bence bu olay motoru süren kişinin trafiği okuyamamasından kaynaklanıyo. Öndeki arabanın gidişine dikkat ederseniz onun da sollama yapmak istediğini fark edersiniz. Motordaki arkadaşımız arabanın yapacağı manevrayı beklemeliydi önce. O yüzden araba sürücüsüne yüklenmeyin.
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7692 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 11.07.2008 - 18:04 Mesaj konusu:
yolda biri kasti olarak bu hareketi yapacak adam beni orda o an öldürse onun için iyi olur...
şerefsiz herifler,böle ayular memleketimizde bolca var,hele bide yanında manitası varsa..
dikkatı elden bırakmayın arkadaşlar. _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 11.07.2008 - 18:13 Mesaj konusu:
şerefsiz evladı insan mısın sen yalnız motorluda bi hareket yoktu galiba.gel de sayma buna _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız