Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu şerefsiz ne yapıyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu şerefsiz ne yapıyor
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu amma küfür ettim herife Delirdim akşam akşam bir kulak kaldı onuda motor sahıbıne bıraktım Dans

sülale tanıdık aklıma ne gelırse saydım ama herifin onu boş ve kasti kırıyo görmedim falan yalan yani ben olsam orda kesin ölmüştü o adam Sinirlendim
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tolga_kyc_48
Üye
Üye

Nereden: muğla/köyceğiz

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
tolga_kyc_48 Çevrimdışı tolga_kyc_48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok verildi çok tartışıldı ...
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
MVUGJ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MERİC demiş ki:
herifin onu boş ve kasti kırıyo görmedim falan yalan yani ben olsam orda kesin ölmüştü o adam Sinirlendim
Arkadaşlar adamın önü boş deil, gölgelere bakarsanız tam önünde bi araba olduğunu görürsünüz. Motor sürücüsünün agresif olduğu belli, show yapmak için çıkmış yola. Kamera fln takmış. Öndeki araba nizami sollama yapmaya çalışıyo. Ön yargılı davranmayın.
Başa dön
MVUGJ Çevrimdışı MVUGJ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu basına geleceklerden kendi sorumludur..
arabaya okadar yanasma altındaki makina onun üzerinden atlar,arka tanmpona yanasıp çıkarsa böyle olur etraf serefsiz dolu guvenmeyeceksin,geniş açı ile ters büyük D herfi gibi yay cizerek çıkmak herzaman daha mantıklıdır..arabanın 20m arkasından hızlı bir ivmelenme ile 2 arabada gecilebilirdi,arabaya okadar yakın gecmek yerine karsı seridin soluna yakın olsaydı herzaman kurtarma payıda kalırdı, İyi fikir

En son SRAD-HAN tarafından 11.07.2008 - 18:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondarslan, daha önce verildi ve biz bu otomobil sürücüsünün kulaklarını çınlattık Dil çıkarıyorum sağır olmuştur kesin Gülümsüyorum

@..(L)ON(e)LY RideR..@
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sezer17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: вαкıякöу∂єη

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alllah'ım sen koru yarabbim.. genelde hep yapıolar bunları kaç defa yaşadım bu olayı Sinirlendim Sinirlendim adam drekt canına kast edio yaaa
lanet olsun bunlara Sinirlendim
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, herkez senin gibi prof değil olumuz.... Dil çıkarıyorum (sana sataşmadan duramıyorum idare et) Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim Öfkeliyim birde kutup ayılarının nesli tükeniyor diyolar aslında bolca var Sinirlendim Öfkeliyim
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tecrubeli motorcuyla,tecrubesiz motorcuyu işte böyle pozisyonlar belirler!!tecrubeli adam arabanın her yapacağı hareketi göz önüne alır cıkar,tecrubesiz adam böyle yerde döner!!altındaki makina RACE avantaj her sekilde sende aklını kullan yoksa böyle olur..oto yollarda her hafta sonu buna benzer pozisyonlar oluyor mutlaka serit değiştiren önümüze atlayanlar oluyor böyle her atlayana çakarsak ozman bu işi bırakalım!! adam kalmaz memlekette...(bide öndeki arabayı kullanan türk olabilr)) Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ekamba, buyuzden diyoruz race makina kullanmak sanattır!! nasıl her sanatcı aynı kapasitede değilse her kullananda aynı kapasitede değildir!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
yolda biri kasti olarak bu hareketi yapacak adam beni orda o an öldürse onun için iyi olur... Sinirlendim
şerefsiz herifler,böle ayular memleketimizde bolca var,hele bide yanında manitası varsa..
dikkatı elden bırakmayın arkadaşlar.

Bravo
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondarslan, daha once defalarca verılmıs bır vıdeo..bırde bu serefsız napıyor gıbı bır baslıgıda senı tanıdıgımdan dolayı yakıstıramadım..kıtlıyorum..

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal