Tarih: 11.07.2008 - 18:23 Mesaj konusu:
yahu amma küfür ettim herife akşam akşam bir kulak kaldı onuda motor sahıbıne bıraktım
sülale tanıdık aklıma ne gelırse saydım ama herifin onu boş ve kasti kırıyo görmedim falan yalan yani ben olsam orda kesin ölmüştü o adam _________________ www.speedps.com cafemle ilgili hersey burda
kısa sure ıcın foruma gırıs www.speedps.com/forum
herifin onu boş ve kasti kırıyo görmedim falan yalan yani ben olsam orda kesin ölmüştü o adam
Arkadaşlar adamın önü boş deil, gölgelere bakarsanız tam önünde bi araba olduğunu görürsünüz. Motor sürücüsünün agresif olduğu belli, show yapmak için çıkmış yola. Kamera fln takmış. Öndeki araba nizami sollama yapmaya çalışıyo. Ön yargılı davranmayın.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 11.07.2008 - 18:46 Mesaj konusu:
motorcu basına geleceklerden kendi sorumludur..
arabaya okadar yanasma altındaki makina onun üzerinden atlar,arka tanmpona yanasıp çıkarsa böyle olur etraf serefsiz dolu guvenmeyeceksin,geniş açı ile ters büyük D herfi gibi yay cizerek çıkmak herzaman daha mantıklıdır..arabanın 20m arkasından hızlı bir ivmelenme ile 2 arabada gecilebilirdi,arabaya okadar yakın gecmek yerine karsı seridin soluna yakın olsaydı herzaman kurtarma payıda kalırdı, _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
En son SRAD-HAN tarafından 11.07.2008 - 18:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 11.07.2008 - 18:47 Mesaj konusu:
hondarslan, daha önce verildi ve biz bu otomobil sürücüsünün kulaklarını çınlattık sağır olmuştur kesin _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
alllah'ım sen koru yarabbim.. genelde hep yapıolar bunları kaç defa yaşadım bu olayı adam drekt canına kast edio yaaa
lanet olsun bunlara _________________ вєηι görüp kendini sınama sadece gözℓєяιмιη sana bakatığı kadarsın ben o gözleri senden çektiğim an hoş bi anı olarak kalırsın..
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 11.07.2008 - 18:51 Mesaj konusu:
tecrubeli motorcuyla,tecrubesiz motorcuyu işte böyle pozisyonlar belirler!!tecrubeli adam arabanın her yapacağı hareketi göz önüne alır cıkar,tecrubesiz adam böyle yerde döner!!altındaki makina RACE avantaj her sekilde sende aklını kullan yoksa böyle olur..oto yollarda her hafta sonu buna benzer pozisyonlar oluyor mutlaka serit değiştiren önümüze atlayanlar oluyor böyle her atlayana çakarsak ozman bu işi bırakalım!! adam kalmaz memlekette...(bide öndeki arabayı kullanan türk olabilr))
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ekamba, buyuzden diyoruz race makina kullanmak sanattır!! nasıl her sanatcı aynı kapasitede değilse her kullananda aynı kapasitede değildir!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
yolda biri kasti olarak bu hareketi yapacak adam beni orda o an öldürse onun için iyi olur...
şerefsiz herifler,böle ayular memleketimizde bolca var,hele bide yanında manitası varsa..
dikkatı elden bırakmayın arkadaşlar.
_________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3583 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 11.07.2008 - 18:56 Mesaj konusu:
hondarslan, daha once defalarca verılmıs bır vıdeo..bırde bu serefsız napıyor gıbı bır baslıgıda senı tanıdıgımdan dolayı yakıstıramadım..kıtlıyorum.. _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız