"Sayın Recep Furkan Değirmenci, Türk Kızılayına bağışladığınız kan ihtiyaç sahibine iletilmiştir. Bir hayat kurtardığınız için teşekkürler..."
Biraz önce bu mesaj cep telefonuma geldi. Her kan bağışı yaptığımda mutlu oluyordum ama bağışlanan kanın kullanıldığını öğrenmek apayrı bir duygu.
Zor durumda olan birine faydam olmuş. Belki bir çocuğa, belki bir talesemi hastasına belki de motorcu kardeşlerimden birine...
Yapılan önemli bir şey değil. 3 ayda bir hayatınızın 15 dakikasını ayrıyorsunuz sadece. Sonucunda birine ne sizin unutabileceğiniz ne de onun unutabileceği
bir yardımda bulunmuş oluyorsunuz. Hepinizin altında motorunuz var hadi gidin bağışınızı yapın _________________ ANTALYA MD
Tarih: 11.07.2008 - 17:56 Mesaj konusu:
örnek davranış _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 11.07.2008 - 18:15 Mesaj konusu:
Furkan07, çok güzel ya ben verebilecek kapasitede değil mişim ya _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1812 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 11.07.2008 - 18:37 Mesaj konusu:
Ne yalan söliim kanım çok temizdir.alkolde kullanmam sigarada sporcuyum üstelik inşallah birilerine bi yardımımız olur.tebrikler _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Biz AsLinda Kar$imizda Ki İnsani Sevmiyoruz, Onun Bizde Yarattigi Duyguyu, Heyecani, Hissi seviyoruz..Sevgiyi DegiL SeviLmeyi Seviyoruz. Çok Bencilce
Kusura bakmayın ama bu devirde bazı kurumlara ne kan verilir ne de onlardan kan alınır.
Televizyonlarda onca haber duyduk. Daha kundakda ki bebek kan nakli sebebiyle hiv virisü kapıyor.
Ben nasıl güveneyimde kan alıp vereyim.
Kayıt: May 08, 2008 Mesajlar: 1574 Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası
Tarih: 11.07.2008 - 20:43 Mesaj konusu:
AHMET_R6, Bırak şimdi şuna iğneden korkuyorum desene Furkan07, Yaptığın iş gerçekten taktir edilecek türden. _________________ Koca hestiy aya bedenem..SAGOPA
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 11.07.2008 - 22:48 Mesaj konusu:
Alıntı:
Kusura bakmayın ama bu devirde bazı kurumlara ne kan verilir ne de onlardan kan alınır.
Televizyonlarda onca haber duyduk. Daha kundakda ki bebek kan nakli sebebiyle hiv virisü kapıyor.
Ben nasıl güveneyimde kan alıp vereyim.
O haberleri bende duydum ama Kızılay gerçekten bu işi çok ciddi yapıyor. önce bir miktar kan alıp test ediyorlar sonrasında asıl kan alma işlemi başlıyor. Allah korusun kendimiz veya sevdiğimiz insanlardan birinin ihtiyacı olsa bu kanlar onlara yardımcı olacak.
Sadece kaza zamanı kullanılır olarakta düşünmeyin. Talesemi hastası çocuklarada veriliyor bu kanlar. Onların sürekli ihtiyacı var. Biliyorsunuz ki ağaçta yetişen bir şey değil ve donör olmanın zararı yok aksine faydası var.
Eminim honda mı yamaha mı diye topic açsam 300 tane mesaj gelirdi ve ana sayfada günlerce kalırdı. Bari site yetkilileri ana sayfaya kitlesede biraz faydalı paylaşımlar olsa
Son Mesajdan 47 saniye:
Bu arada okuyup yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim _________________ ANTALYA MD
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız