Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kızılay'dan cep telefonuma gelen mesaj...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kızılay'dan cep telefonuma gelen mesaj...

Kızılay'dan cep telefonuma gelen mesaj...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:52    Mesaj konusu: Kızılay'dan cep telefonuma gelen mesaj... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Sayın Recep Furkan Değirmenci, Türk Kızılayına bağışladığınız kan ihtiyaç sahibine iletilmiştir. Bir hayat kurtardığınız için teşekkürler..."

Biraz önce bu mesaj cep telefonuma geldi. Her kan bağışı yaptığımda mutlu oluyordum ama bağışlanan kanın kullanıldığını öğrenmek apayrı bir duygu.
Zor durumda olan birine faydam olmuş. Belki bir çocuğa, belki bir talesemi hastasına belki de motorcu kardeşlerimden birine...
Yapılan önemli bir şey değil. 3 ayda bir hayatınızın 15 dakikasını ayrıyorsunuz sadece. Sonucunda birine ne sizin unutabileceğiniz ne de onun unutabileceği
bir yardımda bulunmuş oluyorsunuz. Hepinizin altında motorunuz var hadi gidin bağışınızı yapın Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum örnek davranış Bravo
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Furkan07, Alkışlıyorum çok güzel ya ben verebilecek kapasitede değil mişim ya Üzgünüm

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MERİC
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Furkan07, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aslında herkezın vermesı lazım Beğenmedim
MERİC Çevrimdışı MERİC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bana da kanın bozuk dediler Dil çıkarıyorum
AR6 şimdi Çevrimiçi AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne yalan söliim kanım çok temizdir.alkolde kullanmam sigarada sporcuyum üstelik inşallah birilerine bi yardımımız olur.tebrikler OK
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum örnek davranış beni kan tutsada vermeyi düşünüyorum Alkışlıyorum
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 11.07.2008 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sezer17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇANAKKALE

MesajTarih: 11.07.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke herkes senin gibi düşünceli olsa Furkan07, sonuçta hepimiz tehlikeli bir araç kullanıoruz. tebrikler onur verici Alkışlıyorum Alkışlıyorum
SeVme beni Kızım meşaLe ve eGzOst KoKaRım...şaRKı TüRKü Bilmem tezahürat YazaRım viTes aTarIm...tuTma eLLeRimi emaneT saRaRım,gAza BasArıM...CimBomUma ve mOtOruMa Laf aTaRsan DüNYanI ßa$ıNa yıKaRım ...
Başa dön
sezer17 şimdi Çevrimiçi sezer17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MoND
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 11.07.2008 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Furkan07, Alkışlıyorum Utandim valla hele benim kanim bulunmayan cinsinden Çok gülüyorum örnek olsun kan vermeyen bana Üzgünüm
Başa dön
MoND Çevrimdışı MoND Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_tatar_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 11.07.2008 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kan vermek bizim sağlığımız için de çok faydalı
Hem kendimiz için, hem ihtiyaç sahipleri için Bravo

Başa dön
_tatar_ Çevrimdışı _tatar_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Lowflyer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Alanya-Ist

MesajTarih: 11.07.2008 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kusura bakmayın ama bu devirde bazı kurumlara ne kan verilir ne de onlardan kan alınır.
Televizyonlarda onca haber duyduk. Daha kundakda ki bebek kan nakli sebebiyle hiv virisü kapıyor.
Ben nasıl güveneyimde kan alıp vereyim.
Başa dön
Lowflyer Çevrimdışı Lowflyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CbrErcan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Anadolu Yakası

MesajTarih: 11.07.2008 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AHMET_R6, Bırak şimdi şuna iğneden korkuyorum desene Çok gülüyorum
Furkan07, Yaptığın iş gerçekten taktir edilecek türden. Alkışlıyorum

Volume ıııııııııı[]ıı ßass ıııııııııı[]ıı Treble ıııııı[]ıııııı
Başa dön
CbrErcan Çevrimdışı CbrErcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 11.07.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Kusura bakmayın ama bu devirde bazı kurumlara ne kan verilir ne de onlardan kan alınır.
Televizyonlarda onca haber duyduk. Daha kundakda ki bebek kan nakli sebebiyle hiv virisü kapıyor.
Ben nasıl güveneyimde kan alıp vereyim.

O haberleri bende duydum ama Kızılay gerçekten bu işi çok ciddi yapıyor. önce bir miktar kan alıp test ediyorlar sonrasında asıl kan alma işlemi başlıyor. Allah korusun kendimiz veya sevdiğimiz insanlardan birinin ihtiyacı olsa bu kanlar onlara yardımcı olacak.

Sadece kaza zamanı kullanılır olarakta düşünmeyin. Talesemi hastası çocuklarada veriliyor bu kanlar. Onların sürekli ihtiyacı var. Biliyorsunuz ki ağaçta yetişen bir şey değil ve donör olmanın zararı yok aksine faydası var.

Eminim honda mı yamaha mı diye topic açsam 300 tane mesaj gelirdi ve ana sayfada günlerce kalırdı. Bari site yetkilileri ana sayfaya kitlesede biraz faydalı paylaşımlar olsa Bravo

Son Mesajdan 47 saniye:

Bu arada okuyup yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
bitte600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmiRR

MesajTarih: 11.07.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ..........
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal