Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Ormanı Gittim Gördüm Fidanlarımız Büyümüş Fotolu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Ormanı Gittim Gördüm Fidanlarımız Büyümüş Fotolu
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 11.07.2008 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, bi hafta sonu kaçmak lazım sizinle..Akşam ÇÇ'deyim görüşürüz tatlım Göz kırpıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo ama su ister bu garipler
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.07.2008 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fidanları dikmeye gitğiniz gün yanınzda olmayı çok istedim ama malüm motorsuzluk ve ehliyetisizlik Ağlıyorum

kaRRdelen, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
somali
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tr geldigimde motorumla il oraya gidip bir fidan bende dikicem tabiki ALLAHIMIN izniyle ihsallah tebrik ederim tum emehi olanlari
Başa dön
somali Çevrimdışı somali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 11.07.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersiniz Bravo Alkışlıyorum Egenin ciğerleri Bizim canımızsınız Alkışlıyorum

@..(L)ON(e)LY RideR..@
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CbR_BuRRaK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo Bravo
Başa dön
CbR_BuRRaK Çevrimdışı CbR_BuRRaK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
denizyavuz
Üye
Üye

Nereden: NaziLLi - AntaLya

MesajTarih: 11.07.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok duyarlı bir davranış...Keşke bizde orda olupta 1 fidanda biz dikebilseydik... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
denizyavuz şimdi Çevrimiçi denizyavuz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 11.07.2008 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, Alkışlıyorum Alkışlıyorum

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 11.07.2008 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, bu gunlerde ormanlarımız yanarken içimizi bır nebze olsun rahatlatan paylasım için tesekkürler Md ailesine kocaman alkıslar^alkış Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ismandi18
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takdire şayan bir hareket gerçekten gurur duydum bir motor delisi olarak Alkışlıyorum
Başa dön
ismandi18 Çevrimdışı ismandi18 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.07.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğinize sağlık.

"ağacın büyümesi çok uzun zaman alır o sebeple ben ağaç dikmiyorum ! "

ne saçma bir fikir değil mi?

ülke nüfusunda 40 milyon ağaç dikecek kapasitede insan yaşıyorsa 30 milyonu yukarıdaki fikri benimsemiştir.

yoksa 30 milyon yeni ağaç dikildi de benim mi haberim yok Şok oldum
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 11.07.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, Mutlaka gidelim inan çok keyif ve huzur veriyor...

Motordelisi sadece bu Fidan dikimiyle kalmıyor.Huzur evi ziyaretleri,iftar çadırı gibi bir çok Hayır işlerine imza atmıştır.Katılanlar bilenler bilir. Bravo Gerçekten motordelisi çok güzel işlere imza attı ve atmayada devam edicektir adım gibi biliyorum... Alkışlıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selo600rr
Üye
Üye

Nereden: Balıkesir/Bigadiç

MesajTarih: 12.07.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu işlerde emeği geçen herkese teşekkürler <ORMANLARIMIZI KORUYALIM>
katana19
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 00:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bari domates biber filan dikseydiniz geçen ekmek bandırırdı sevaba geçerdi

EDIT:VOLKAN
Başa dön
katana19 Çevrimdışı katana19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katana19, bak sen yakalanma Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum valla kordonda sallandıracaklar seni hehehehe Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal