hayırlı olsun _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1812 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 12.07.2008 - 00:03 Mesaj konusu:
snakeplisken demiş ki:
2move, kdrygz, Turkiyede böyle seyler belki biraz garip gelebilir fakat ben isvecteyim burada bu olaylar cok oluyor Turkiyedeki kadar race motorlara asiri talep yok
Olmaz tabii adamların canları değerli Ama canım ülkemde durum biraz farklı..!!heryerde +299 yasak olmasına rağmen dibini gören, plaka takılması zorunlu iken çantasında taşıyan kafasına kasktan başka birşey takmayan (bazen onuda takmıyoruz ama neyse)bizler.!!Acaba çokmu cesuruz yoksa hayattan çabuk mu soğuduk _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Hayatı REPEAT Tuşundan Çıkar..SHUFFLE takıl !!Yorulduysan PAUSE Yap..Canından Bezdiysen STOP!Cesaretin Varsa Hala O Zaman NEXT
Tarih: 12.07.2008 - 00:47 Mesaj konusu:
ula cok tatlı behhh..bir tane de biz denk getirsek şöyle
kazasız belasız kullan arkadasm.hayırlı ugurlu olsun..devirirsin bi tane dört bacaklı artık. _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
allahım bu nasıl bi güzelliktir böyle
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız çiziksiz bin inşallah ilk günkü gibi tertemiz kalsın nazar değmesin
Allahım öncelikle bana olmak üzere tüm 636 severlere nasip etsin böylesini
egzosa gelince kesinlike akrapoviç derim ben gerisi yalan 636 akreple güzeldir (tamamen şahsi görüşüm )
Alıntı:
bagzi bayiler motorlari stok yapiyorlar ve bagzen böyle dukkanda kalmis motorlar bulunuyor ve bayiler bunlardan kurtulmak icinde fiyattlari baya indiriyorlar.
aynı olay Türkiye de olsa sıfırından fazla para isterler valla _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız