Kayıt: Feb 03, 2006 Mesajlar: 169 Nereden: GiRNE--KIBRIS///TRABZON
Tarih: 11.07.2008 - 22:31 Mesaj konusu: jawa Ali--2008 MARMOK festivali--2.bölüm-Alanya/Olympos
Evet,nerde kalmıştık.MARMOK festivaline doğru ilerlemeye devam ediyoruz.
1984'de jawa-ceylan ile çıktığım ilk uzun yolculuktan bu yana aralıksız sürdürmeye çalıştığım gezilerimin üstünden tam 25 yıl geçti.Bu yıl 25.gezi yılımı kutlayacağım MARMOK Motosiklet Festivaline doğru ilerlerken yolumuzun üzerinde uğrayacağımız birçok farklı mekanıda ihmal etmeden geçemiyoruz.
YORUMSUZ!!
Arif bu köpeğine bile ''TeTe'' adını takmış.
Alanyanın yunusları çok sıcak kanlı
Derken, Manavgat civaında Trabzon ekibiyle buluşuyoruz
Trabzon ekibi Başkan Dursun'un motoruna bulaşan asfaltı çıkarmak için hummalı bir çalışma içine girmişler
Eee, Zifti çıkarmak kolay değil ama ekipde 'LAZ' inadı var.çıkarmadan hiçbiryere gtmek yok.
Yola devam.Geceyi KEMER'de geçireceğiz.
Otele yerleştikten sonra Kemerde yaşayan Başkan Dursun'un halası(ayakta) bizlere güzel bir ziyafet sofrası hazırladı.
Sohbet çok super gidiyor,hele karadeniz fıkralarını orjinal ağızlardan dinlemek çok güzel.
Sabah kahvaltısı otelin bahçesinde açık büfe
Otelden ayrılıp 'ASLANKO'yu ziyeret ediyoruz.ASLANKO'nun yeri Motorcu dostlarımızın Kemere geldiklerinde uğraması gereken en önemli bir yer bence.Bizleri her zamanki sıcaklığıyla karşılayan ekibine ve Aslankoya çok çok teşekkürler ediyoruz.
Bu arada iki Harleyci dostumuzda Aslankoyu ziyerete gelmişler,onlarlada bir süre sohbet etme imkanımız oldu.
GS'leri hazır kıta beklemede
Aslanko (solda) ile sohbet çok güzel,
Ancak yola koyulmamız lazım.Yolda OLYMPOS antik kentine uğrayacağız.
OLYMPOS'dayız,hava çok sıcak,
vatandaş soğuk suyu bulmuş,içine dalarken bende çizmelerimin içinde ne yapacağımı şaşırıyordum.
Yıllar önce yağmalanmış kaya mezarları buradaki en önemli kısım
Tatlı suyla tuzlu suyun buluştuğu noktadayız
Bu görüntü bana yıllar önce izlediğim bir kovboy filimini hatırlatıyor ''Mahşerin beş atlısı'' ,gerçi şimdi atların yerini motorlar aldıya neyse.
Hazır atlardan behsederken birdenbire karşımıza Atlı Jandarma çıkmazmı,
Gerçekten muhteşem görünüyorlar
İlginç görüntülerin devamını gelecek bölümde izleyebilirsiniz,
...B E N İ............İ Z L E M E Y E...........D E V A M ..........E D İ N...
.......................3. BÖLÜMDE GÖRÜŞMEK DİLEĞYLE....................... _________________ jawa ali
Sıradışı bir gezgin
www.gezginiz.com
0533-8606640
En son jawaali tarafından 11.07.2008 - 23:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Çok güzel bir gezi olmuş :-)Biraz önce aynı topice EC de bakıyordum.Paylaşım için çok teşekkürler _________________ Nefsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım
Katil defterine adını koydum
Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Tarih: 11.07.2008 - 22:42 Mesaj konusu:
abi çok güzel fotolar.hayran kaldım gezdiğiniz yerlere de ekibinizin neşesine de.Allah daim etsin.emeğine sağlık yalnız o atvdeki çocuğa _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Tarih: 12.07.2008 - 00:53 Mesaj konusu:
kemer-olımpos-kaş-kalkan arasında ve hatta fethiyeye kadar harıka virajlar var;yeri gemişken bahsetmemek olmaz.. _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız