Kayıt: Jul 09, 2008 Mesajlar: 68 Nereden: NaziLLi - AntaLya
Tarih: 10.07.2008 - 15:38 Mesaj konusu:
Şu Hayatta bir dost neyi ifade eder !!! İyi gün, kötü gün demeden sürekli yanında olmasını mı..?
İşte sen öyleydin kardeşim...Sen benim Hayatımdaki en iyi dostum'dun..!
Şimdi yoksun...
Şu saatten sonra yazılacak, çizilecek o kadar çok şey var ki..Ama ne fayda !!!
Sen geri gelecekmisin ki...Ben dünyaları yazayım, çizeyim...Yeterki Sen geri GEL..! Ama olmuyor işte..
Bi insanın canı bu...Bundan daha önemli, daha değerli ne vardır ki hayatta.Kendini bilmez karşına çıkar ve önemli olanı, değerli olanı bir anda yitirirsin.İşte sende öyle oldun be dostum.!!!
SENİ ÖZLÜYORUM...MEKANIN CENNET OLSUN... _________________ Bazıları Asla Evcilleşmez!!! CBR 600RR red...** NY 038
KALBİMDESİN DOSTUM...(X-RinG)
imkansible is hiçbithing !!!
Allah Rahmet Eylesin. Allah Günahlaranı af etsin. mekanı cennet olsun.
bu siteye mesaj göndermesini herhangi bir isimle üye olmasını yasakladığım kardeşim gibi sevdiğim birinin ısrarlı e-maillerine dayanamayarak.
... demiş ki !
X rinG abi.. biliyorum şuan cennettesin. mübarek 3 ayların içinde aramızdan ayrıldın gittin. Allah (C.C) günahlarını bahışlasın. hani imzana yazmıştın ya BAZILARI ASLA EVCİLLEŞMEZ!!! 600 RR red.. evet abi. asla evcilleşmez. sen buranın en olgun abisisin herzaman da öyle anılacaksın. hoşçakal abicim.
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 13.07.2008 - 16:26 Mesaj konusu:
lanet olsun ya . genç ölüm çok kötü yaaa... motosiklet camıasında olmanın motosiklet kullanmanın en kötü tarafı bu işte .konuştuğun sevdiğin dosların bir bakmışsın uçuvermiş hatta bir bakmışsın sen uçmuşsun .
allah rahmet eylesin _________________
Tarih: 21.07.2008 - 03:08 Mesaj konusu:
Aci haberi bu sabah duydum!
Odamdaydim, peder Nazilli'de izinde telefon açti, oglum ne var yok. Iyilik felan derken, duymu$.. Nazilli'den bi motorcu kaza geçirip hayatini kaybettigini... Bende hadi yaaa, nerde nasil diye sordum. Ilk ba$ta dü$ündüm, bazi ihtiyarlarimiz mobiletçiyede motorcu diyo... Herneyse, kaybin araci önemli degil... Bende bunun üzerine Yusuf'a telefon açtim, nedir diye ögrenmek için. Telesekretere baglandi, bende not braktim: "Yusuf'cugum, bu mesaji dinlediginde ban ltfn mesaj at, ben seni ararim" diye...... Pe$inden Ersoy'u (tarkan_600) aradim... Oda demesinmi böle böle.... Inanamadim, $ok oldum! Aglamaktan konu$amadim ve kapattik....
Bundan aylar önce bu sitede ekamba araciligiyla bi topic açtirdik. 5 arkada$ Hollanda'dan Türkiye'ye gelip, Türkiye'de turlayacagimiz programimizi bildirdik. Ve 5'imizinde memleketlerinden geçip oradaki motorcu arkada$larimiza çagirida bulunduk... Benim memleketim Nazilli'den Yusuf ve Ersoy bizler için planlar kurdular.. Ve dedikleri gibi bizi Aydin Nazilli arasi yol kenarinda bekleyip harika bi $ekilde agirladilar. Bi tek onlar degil, 18 motorcu dostlarimizla Yenipazar'da bizi harika bi $ekilde agirlayip, yedik içtik.... Ama o zamana kadar sürekli Yusuf ve Ersoy'la baglanti halindeyiz, i$te pideler Yusuftan, dondurmalar Ersoy'dan, heyecanli ve tatli bi bekleyi$ vardi.....
O ak$amin ertesi günü yine sürekli Yusuf'la haberle$iyoruz, abi gelin, $unu yapalim, $uraya gidelim derken Isabeyli yakinlarinda bi yerde karnimizi doyurup bol bol sohbet ettik.... Ne kadar efendi, kibar ve tatli bi insan diye dü$ünmü$tüm. Hatta bi ara bizim Hollanda ekibiyle ka$la göz arasi Hollanda'ca konu$up, Yusuf'un çok ama çok efendi oldugunu söylemi$tik... Gerçektende çok, ama çok tatli dilli ve yumu$ak yüzlüydü.... Yemekten sora onun Isabeylideki internet cafe'sine gidip, soda felan içmi$tik... Seni çok bekledik Ersoy ama sonradan geldin...
Hiç unutmam, demi$tiki, abi Çe$me Aydin otobani nasil!? Bizde ballandira ballandira anlattik, yok $öle gazladik, yok böle sollayip sagladik... "O yolu bende bi kere gitmek istiyorum" demi$ti.....
Aklim almiyo bi türlü! Aglamaktan $i$tim..... Çok kisa bi süre tanidim ama, kalbi temiz oldugu her hareketinden anla$iliyodu!Her$eyiyle kalbimizi çalip, "abi, Türkiye'de dikkat edin, önününze e$ek çikar, bilmemne çikar Allah korusun diye hep uyarirdi bizi ...... Artik yazamicam....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız