Kayıt: Jan 27, 2005 Mesajlar: 376 Nereden: istanbul/Ataköy
Tarih: 11.07.2008 - 23:23 Mesaj konusu:
kan vermek çok örnek bir davranış seni kutlarım. uzun zaman önce bi keresinde kan bağışlamaya gitmiştim benden yok test parası yok iğne parası filan falan derken 49.000.000tl istemişlerdi galiba bügünün 100ytlsi o günden beridir vermedim ama ihtiyacı olan olursa veririm. _________________ Adrenalin tutkunun kamçısıdır.
Bizler tutkularımızın birer parçasız.(S.Freud)
banada 3 gün önce geldi mesaj son kan bagısınızın arasından 3 ay gecmiştir tekrar bekleriz die bende veriyorum cok güzel bişiy _________________ Kawasaki ZX 6R- HONDA CBR 600RR-YAMAHA YZF R6
http://img168.imageshack.us/img168/3976/zx6rrrr6du4.jpg
Furkan07, örnek davranısın için seni kutlarım arkadaşım beni düşündürense senın kanını verdikleri kişi sonra oda senın gibi karete hocası olursa yada ordan oraya uçarsa ne yapacagız
ne mutlu sana senın yerınde olabılmeyı cok ısterdım ama benden ne yazıkkı kan alamıyorlar _________________ 2 TEKER ŞEYTAN İÇADI İSE BİZDE İBLİSİZ O ZAMAN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız