Tarih: 12.07.2008 - 00:52 Mesaj konusu:
bende dedim salıncak yapılmış boya gelmiştir die şaka bir yana çok örnek bir davranış malum yangın sezonunda giden ormancıklarımızın yerine yenileri dikilmesi icap eder.emeği geçenlerin ellerine sağlık _________________ _R_i_D_e__ur__S_o_u_L___
anaam daha küçücükleerr umarım yeterince yağmur yağar ve büyüyüp kocaamaan olurlar
aslında uzun zamandır benimde aklımda gidip görmek, sonra oradaki zeytin ağaçlarının altında güneşin batışına nazır bir çay içmek... ama malum işlerin en yoğun zamanlarındayız...artık sonbahara kaldı...
Nur'cum ellerine sağlık güzel kareler
bu arada fazla uzak kaldın bakıyorum özletme kendini okiş _________________ Amare et sapare vix deo conceditur--
vay beee benım fidanlar kocaman olmuş ve mekan deniz manzaralı unutmayın benım 10 fidanın tam arasına gömeceksiniz beni ohhh püfür püfürde eser orası valla... kebap olur....
PeLLiNe, Canım benim bi haftaiçi yada sonu sen müsait olduğunda beraber gidelim Bu arada ben uzak kalsamda sen beni yakalıyorsun dün akşamki gibi sırf sen yakalasan neyse HalilRR da yakaladı vallaha sizden kurtuluş yok... _________________
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1713 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 12.07.2008 - 11:14 Mesaj konusu:
kaRRdelen.. arasıra merak ediyordum noldular diye.. gidip resimlediğin ve hatırlattığın için eline sağlık.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4364 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 12.07.2008 - 11:18 Mesaj konusu:
mezar, haydaaaa Allah uzun ömür versin damatlığın tadını çıkar bi tanem
kaRRdelen, çocukların fotoğraflarını her yıl çekip büyümelerini izlemeleyiz ve her yıl onlara yeni kardeşler eklemeliyiz diye düşünüyorum.
Bilgilendirme için teşekkürler _________________ A Rh(+)
Nur'cum elbette senide alırım hem ben artıkın artçıda alabilyorum yaaa ben Sinem i artçı almışım kızııımm ötesinden korkarmıyım büyüdüm ben artıkın koca kız oldum hani bana alkış ama dediğim gibi havalar biraz serinlesin yoksam buhar olup uçucaam
bu arada cicim ne demişler ! ne demişlerdi yaa unuttuumm yakalarım tabi ben , pislikim ben heran heryerde karşına çıkabilirim kork benden böö _________________ Amare et sapare vix deo conceditur--
PeLLiNe, Afferim kızıma alkış büyümüş artık artçıda alabiliyormuş o zaman bundan sonra artçın benim canım ilk fırsatta fidanları ziyarete gidiyoruz demek yaşasın özbek köyünde kahvaltıda yaparız demi vallaha korkuyorum senden bişey kaçmaz _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız