Tarih: 11.07.2008 - 21:21 Mesaj konusu:
doğruymuş ya motor güzel de ne idüğü belirsiz çapır mı sport mu anlamadım hayırlı olsun _________________ ne dayılıkta gözüm var, ne agalıkta.yalnız dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim.
_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
MV Agusta adına üzüldüm. Helikopter bile üretecek teknolojiye sahip olan bir firma neden satar ki.
Hele Harley Davidson gibi ayrı kulvarlarda sayılan bir markaya..
Tarih: 12.07.2008 - 10:11 Mesaj konusu:
harley sınırlı olan kullanıcı kitlesini genişletmeye çalışıyor ... kısaca ticarette dediğimiz pazar payını genişletme stratejisi. düşünsenize 20 sene sonra harley racingleri felan _________________ _R_i_D_e__ur__S_o_u_L___
Hehe, Harley teknolojisini belki bu yolla ilerletir. Adamlar klasik diye diye, gecen yuzyilin teknolojisini, gelecek yuzyilin fiyatlariyla artik satamayacaklarini anladi tabi _________________ ride like you stole it
Hehe, Harley teknolojisini belki bu yolla ilerletir. Adamlar klasik diye diye, gecen yuzyilin teknolojisini, gelecek yuzyilin fiyatlariyla artik satamayacaklarini anladi tabi
koptum yaaaa
ya iyide neden böyle bişy yapılsın ki harley racinlermi üretilcek _________________ depresif_motorcu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız