Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - jawa Ali--2008 MARMOK festivali--2.bölüm-Alanya/Olympos

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

jawa Ali--2008 MARMOK festivali--2.bölüm-Alanya/Olympos
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
jawaali
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GiRNE--KIBRIS///TRABZON

MesajTarih: 11.07.2008 - 22:31    Mesaj konusu: jawa Ali--2008 MARMOK festivali--2.bölüm-Alanya/Olympos Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet,nerde kalmıştık.MARMOK festivaline doğru ilerlemeye devam ediyoruz.
1984'de jawa-ceylan ile çıktığım ilk uzun yolculuktan bu yana aralıksız sürdürmeye çalıştığım gezilerimin üstünden tam 25 yıl geçti.Bu yıl 25.gezi yılımı kutlayacağım MARMOK Motosiklet Festivaline doğru ilerlerken yolumuzun üzerinde uğrayacağımız birçok farklı mekanıda ihmal etmeden geçemiyoruz.

YORUMSUZ!!

Arif bu köpeğine bile ''TeTe'' adını takmış.

Alanyanın yunusları çok sıcak kanlı

Derken, Manavgat civaında Trabzon ekibiyle buluşuyoruz

Trabzon ekibi Başkan Dursun'un motoruna bulaşan asfaltı çıkarmak için hummalı bir çalışma içine girmişler

Eee, Zifti çıkarmak kolay değil ama ekipde 'LAZ' inadı var.çıkarmadan hiçbiryere gtmek yok.

Yola devam.Geceyi KEMER'de geçireceğiz.

Otele yerleştikten sonra Kemerde yaşayan Başkan Dursun'un halası(ayakta) bizlere güzel bir ziyafet sofrası hazırladı.

Sohbet çok super gidiyor,hele karadeniz fıkralarını orjinal ağızlardan dinlemek çok güzel.

Sabah kahvaltısı otelin bahçesinde açık büfe

Otelden ayrılıp 'ASLANKO'yu ziyeret ediyoruz.ASLANKO'nun yeri Motorcu dostlarımızın Kemere geldiklerinde uğraması gereken en önemli bir yer bence.Bizleri her zamanki sıcaklığıyla karşılayan ekibine ve Aslankoya çok çok teşekkürler ediyoruz.

Bu arada iki Harleyci dostumuzda Aslankoyu ziyerete gelmişler,onlarlada bir süre sohbet etme imkanımız oldu.

GS'leri hazır kıta beklemede

Aslanko (solda) ile sohbet çok güzel,

Ancak yola koyulmamız lazım.Yolda OLYMPOS antik kentine uğrayacağız.

OLYMPOS'dayız,hava çok sıcak,

vatandaş soğuk suyu bulmuş,içine dalarken bende çizmelerimin içinde ne yapacağımı şaşırıyordum.

Yıllar önce yağmalanmış kaya mezarları buradaki en önemli kısım

Tatlı suyla tuzlu suyun buluştuğu noktadayız

Bu görüntü bana yıllar önce izlediğim bir kovboy filimini hatırlatıyor ''Mahşerin beş atlısı'' ,gerçi şimdi atların yerini motorlar aldıya neyse.

Hazır atlardan behsederken birdenbire karşımıza Atlı Jandarma çıkmazmı,

Gerçekten muhteşem görünüyorlar

İlginç görüntülerin devamını gelecek bölümde izleyebilirsiniz,

...............................2. BÖLÜMÜN SONU....................................

...B E N İ............İ Z L E M E Y E...........D E V A M ..........E D İ N...

.......................3. BÖLÜMDE GÖRÜŞMEK DİLEĞYLE.......................
0533-8606640

En son jawaali tarafından 11.07.2008 - 23:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
jawaali Çevrimdışı jawaali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.07.2008 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir gezi olmuş :-)Biraz önce aynı topice EC de bakıyordum.Paylaşım için çok teşekkürler Bravo Bravo Alkışlıyorum
Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kerkenez35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirr

MesajTarih: 11.07.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok güzel fotolar.hayran kaldım gezdiğiniz yerlere de ekibinizin neşesine de.Allah daim etsin.emeğine sağlık Alkışlıyorum yalnız o atvdeki çocuğa Şok oldum Şok oldum Şok oldum

_YaSeMinnn_ölümüne GaLaSaRay______ve tabi ki motorcuğum
Başa dön
kerkenez35 Çevrimdışı kerkenez35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 11.07.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten eline ve bileğine sağlık Abi Bravo Alkışlıyorum
ozgur_654
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.07.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

çok teşekkürler paylaşım için
Bravo

http://www.motordelisi.com/forum-userprofile-37331.html
Başa dön
ozgur_654 Çevrimdışı ozgur_654 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ogar1971
Üye
Üye

Nereden: manisa-alaşehir

MesajTarih: 11.07.2008 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özlemişim kemeri olimposu ellerine salık fotolar cok güzel abicim
Başa dön
ogar1971 Çevrimdışı ogar1971 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
asilord
Üye
Üye

Nereden: BEYŞEHİR/Konya

MesajTarih: 12.07.2008 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güsel kareler tebrik edrim Bravo
Başa dön
asilord Çevrimdışı asilord Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 12.07.2008 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kemer-olımpos-kaş-kalkan arasında ve hatta fethiyeye kadar harıka virajlar var;yeri gemişken bahsetmemek olmaz.. Göz kırpıyorum
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 12.07.2008 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

3.bölümü bekliyoruz ali abi,resimler herzamanki gibi süper Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
F-5
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİRR

MesajTarih: 12.07.2008 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo süpersin motorcu Motordelisi (bu arada seviye düşmüş yine katana 19 Öfkeliyim Sinirlendim )
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 12.07.2008 - 04:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 12.07.2008 - 05:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten muhteşem içim acıldı valla ellerinize saglık Alkışlıyorum

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 12.07.2008 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi seni zevkle izlemeye devam ediyoruz.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa/Osmangazi

MesajTarih: 12.07.2008 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel kareler devamini bekliyoruz Alkışlıyorum
Başa dön
Jamelinco Çevrimdışı Jamelinco Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 12.07.2008 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi teşekkürler paylaşım için güzel kareler Alkışlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal