Kaş'tan sonra 'KAPUTAŞ'ın Turkuaz rengi sahili insanı büyülüyor adeta
Büyük bir yarıktan oluşan kaputaş koyu,insanı biraz ürkütür.
Göcek tüneli yolu biraz kısaltmışa benziyor,tünel geçişi paralı yani eler cebe yine
MARMOK Festivalinin yapılacağı AKTUR tatil köyü uzaktan bir hariika.Manzara insanı büyülemeye yetiyor
Ertesi gün kampı terk ederek Dalaman havalimanına doğru yol alıyorum,Bayan jawa'yı karşılamam lazım
Marmarise kuşbakışı
Dalaman havalimanında, tek motorlu karşılamacı benim heralde
Uzun bir bekleyişin ardından bayan jawa çıktı ancak valizi çıkmadı,yüklemede oluşan bir karışıklık nedeniyle valiz istanbula gitmiş,her zaman rastladığımız klasik valiz olaylarından birinide böylece yaşamış bulunuyoruz.
İKİ AŞKIM BİR ARADA,biri biraz üzgün olsada(Malum valiz sendromu)
Yola koyulunca çiğdem hanımın morali yerine geldi
Motorlu yaşamın güzelliklerinden biride bu bence ,insan aynı anı iki yada birkaç kere yaşıyor.Tıpkı eski günlerdeki gibi.
Marmarisin girişinde, ''Marmaris dünyanın incisi'' anıtı
Kamp alanına verdığımızda,Geçen yıldan tanıdığımız bir simayı,harika alet cincirin üstünde görüyoruz
Ooo kimleri görüyoruz.Almanyanın en popüler motosiklet kulüplerinden birinin (Freebiker/de) üstatlarından ikisi çıkagelmiş.Biri ''VETERAN ATİ'' diğeri ise ''HAYA'' yani Hayati.Atilla bey eşi ile birlikte kamp alanında,Bu arada Kıbrıstan birlikte yola çıktığımız Ümit (solda) arkadaşımızda İzmirden çıkageldi.Koyu bir sohbetin içinde bulduk kendimizi.Festivalin güzelliklerinden biride bu bence aynı kafadaki insanları bir araya getirmek.
O gün bizimkiler (Trabzon ekibi) gün boyu şakalaşmalarına devam ettiler.
.........................3. BÖLÜMÜN SONU..............................
......................D E V A M.......E D E C E K......................
....................4.BÖLÜMDE GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.............. _________________ jawa ali
Sıradışı bir gezgin
www.gezginiz.com
0533-8606640
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2747 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 13.07.2008 - 02:26 Mesaj konusu:
Super sunumlar yapiyorsun jawaali. Fotograflar super.
Haniminla cok guzel bir ikili olusturmussunuz. Ne mutlu size.
MARMOK'la ilgili topicler actigini bilmiyordum. Ilk olarak bunu gordum. Simdi 1. ve 2. bolumleri de okuyacagim.
Bizimle bu geziyi paylastigin icin tesekkurler jawaali.
Bu arada motosikletini degistirdigini de bu topicte gordum ilk olarak. Gule gule kullan yeni motorunu. Guzel bir model secmissin. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız