Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 11.Temmuz ÇÇ Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 11.Temmuz ÇÇ Fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 12.07.2008 - 11:53    Mesaj konusu: İzmir MD 11.Temmuz ÇÇ Fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir MD dün akşam Kordon'da çayır çimende toplandı.Kene var mıdır yok mudur tartışması yaparak güzel bir Kordon sefası yaptı.Çayır çimende olsa keyfine düşkün müdür İzmir MD düşkündür.O zaman gelsin midye tavalar gitisin kalamarlar ..Balık restaurant çimenlere taşındı mı taşındı..

Benim güzel kızım iki dedikodu yapmama fırsat vermedimi ,vermedi.İğrenç espirilerini yaptı mı ,yaptııı Çok gülüyorumÇok gülüyorum

Aşk kelebekleri varmıydı ,vardı....

Fotoğrafı olmayan çok kişi var farkındayım.Kusura bakmasınlar artık ...
Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı gördüm iyi oldu.Kordon sefası yapmayalı çok olmuş.Özlemişim..Hala midyenin yanında gelen bayat çukulatalara takılmış durumdayım Şok oldum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_cute_chocolate_
Üye
Üye

Nereden: izmir/kar?yyaka

MesajTarih: 12.07.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine saglık cnm fotoları koymıcam yorgunm dedin ama yine kıyamamaşsın Gülümsüyorum
_cute_chocolate_ Çevrimdışı _cute_chocolate_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 12.07.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, bu söyleyeceğim şey ne abartı ne nede başka bir şey. Fotoğraflara bakarken çok sevdiğim dostlarımı görünce ve şu yazıları yazarken bile kalbim güm güm çarpiyor ben sizi ne kadar çok sevmişim Gülümsüyorum İnan içim gitti uçağa atlayıp gelmemek için kendimi tutuyorum Üzgünüm hekese çok selamlar seko, özledim seni Çoook seviyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Ayrıcaaaa fotolara gişiş yakıyooooooor, ellerin dert görmesin Gülümsüyorum
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 12.07.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir toplantıyı kaçırmışım Gülümsüyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık dün akşam işe gittğim için gelemdim Ağlıyorum

haftaya artık Bravo
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 12.07.2008 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_cute_chocolate_, aynen öyle oldu ..Dişim ağrıyor zaten,zaten bayat çukulata geldi Ağlıyorum

ToyRider, yavrum az sabret 6 gün kaldı.Sonra burdasın.Gel zaten geri gidemeyeceksin Çok gülüyorum Hala sakızlı kahvem yok meydanda Ağlıyorum Bir el atsan şumevzuya Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Beyaz giyme tanırlar seni yolcu sanırlar... Çok gülüyorum

İmzir MD muhabbetiniz daim olsun..

Rabbit, Çok güzel kareler, az ve öz. Teşekkürler Bravo
bomex
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: motorun ustunden

MesajTarih: 12.07.2008 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım için tesekkurler
Başa dön
bomex Çevrimdışı bomex Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 12.07.2008 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, "Gel zaten geri gidemeyeceksin" derken canım ? Şok oldum Çok gülüyorum
galiba bu gidişle sakızlı kahveyi gelirken ben getiricem Gülümsüyorum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

Aldığım duyumlara göre çok özel çok sıkı bir İstanbul MD grubuda İzmir'in cazibesine kapılıp gelecek hazırlıklara başlayın şimdiden oleyyyyy Motordelisi Motordelisi Motordelisi
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 12.07.2008 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler rabbit Bravo
güzel bir çayır çimen toplantısı olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

A(RH+)
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 12.07.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, Canım benim dün akşam seni görünce çok mutlu oldum. Göz kırpıyorum Her ne kadar fazla kalıp sohbet edemesekte. Üzgünüm Süpriz yapmayı çok seven sevgilim saolsun beni biraz rahat bıraksa gelip ordan almasa arkadaşlarımla vakit geçirsem ama nerde Öfkeliyim Saba ve Halil yakaladılar zaten bizi Çok gülüyorum

Fotoğraflar az ama öz ellerine ve emeğine sağlık zuzummm Çoook seviyorum Göz kırpıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 12.07.2008 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi bir akş olmuş neşeniz daim olsun. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 12.07.2008 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Alkışlıyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana/ konya/izmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 13:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotolar paylaşım için saol . benim motor izmirde önumuzdeki hafta almaya gelcem .kısmet olursa birdahaki cuma belkı tanışma fırsatımız olur .
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 12.07.2008 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit çok güzel oldu bu fotograflı topic..
Çünkü bu foto görevini üstlenen The_One malesefki yerine getirmiyor...
Dün akşam oldukça güzeldi..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal