Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 712 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 12.07.2008 - 12:04 Mesaj konusu:
loriss, Kuyruk değişiyor, manet değişiyor,sinyaller değişiyor, vites kolu değişiyor, bide işcilik alıyor = 220 YTL ölemi.. Bumu pahalı kardeşim..Yukardaki parçaları bi daha gözden geçir istersen.. Saçmalama Allah aşkına. Napıcaklarda 10 YTL mi alıcaklardı.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
Tarih: 12.07.2008 - 13:41 Mesaj konusu:
bu hasar honda da olsa 500 ytl dedi usta,yine de çok para be arkadaşlar.3 parça plastikten oluşan kuyruğa,sadece 120 ytl verdim tamam honda da daha pahalı olabilir ama çok para bence.. _________________ TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR..TANRI TÜRKÜ KORUSUN!!
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1856 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 12.07.2008 - 16:54 Mesaj konusu:
Maço Türk erkeği aracına harcadığı paraya acımaz... Karıya çocuğa verirken içi burkulur da araca gelince daha ne harcasam diye bakar.. Neden kuralı bozuyosun şimdi?.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
AMA, HONDA DN-01.................... AŞK...
Tarih: 12.07.2008 - 17:18 Mesaj konusu:
Maço Türk erkeği aracına harcadığı paraya acımaz... Karıya çocuğa verirken içi burkulur da araca gelince daha ne harcasam diye bakar.. Neden kuralı bozuyosun şimdi?..
geçmiş olsun.ama durduğu yerde düşüp de bu kadar hasar çıkarması normal değil.bizim kiracı yeni aldığı ybrYle düşmüş bitek korumalık biraz yamulmuş birde km teli kopmuş o kadar başka bişey yok. _________________ www.pamukemlak.com
Tarih: 12.07.2008 - 18:43 Mesaj konusu:
dostum geçmiş olsun.ama sen haline şükret motorun ybr değilde cbr olsaydı bu fiyatı mumla arardın _________________ Kawasaki er6-f
I feel my luck could change
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız