Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - honda 600rr mı ??? yoksa hyosung 250 mi ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

honda 600rr mı ??? yoksa hyosung 250 mi ???
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sembol
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa /Turgutlu

MesajTarih: 02.11.2007 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim sen zate aklına koymuşun 600 rr ne diye bizimde kafamızı yoruyosun boş yere zaten alacaksın 600rr bence topik açmana gerek yoktu ama yinede hayırlı ve kazasız sürüşler dilerim 270'i geçme azraile emanet olursun sonra Motordelisi Motordelisi Motordelisi Motordelisi Dans OK
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speedmania
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL-KONYA

MesajTarih: 17.11.2007 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sTaRt demiş ki:
kıyasladığın motorların arasında dağlar var.. biri 600 biri 250 biri 4 silindir 250 sanırım tek silindir.. sorman bile saçma. scooterdan çıkıpta gt250 ye bile binmen saçma olur. bence sen bi tane ybr 125 al vitesli olayını iyice bi çöz sonra 250 yi düşün.. 600 125 ten sonra bile olmaz. yawaş yawaş geliştireceksin.

aynen bende scooterdan rr a gelene kadar 7 motor değiştirdim al sat yapıyorum ama yinede aşama aşama ilerlemeni tawsiye ederim.
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

race alma ybr 125 al onda ıyıce ogren sonra kalıte ıstıyorsan para durumu yetıyorsa rr alırsın
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı CSAYAR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi kaç arkadaşım hariç anladıgım kadarıyla burada kımse senın ''ölmeni'' istemiyor..(Allah korusun) Diğerleri de istemez de onlar makaraya sarıyor Öfkeliyim
Bu işin şakası yok arkadasım.Vitesli bi 125 lik al,devam et.
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben 600cc len başladım ama ondan önce spor araba ve bisiklet sürüyordum.
Yavaş ve büyük dikkatlen başladim...frenleme ve frenleme teknigi,viraj girişi,trafik ön görüşü ve cikişi icin tecrübe ve antreman gerek.

600 RR gibi bir motosiklet yanlıslarini affetmiyebilir.
Mesela hızlı bir virajda yatamassan,allah korusun cok cabuk gidebilirsin....
..öbür dünyaya.
koldas
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale / Çan

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paran warsa yeni kasa rr ı al derım yoksa er5 yada cbf500 tavsıye ederım.eğer tecruben yoksa cbf250 yada cbf500 almanda fayda war.
Başa dön
koldas Çevrimdışı koldas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kıyaslamada son nokta Çok gülüyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sonunda kutsal toprak GEBZE

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben topici hatta butun mesajlari yeni okudum ama benim anladigim sey sen soruyu sorarken biraz hatali sormussun, bence senin istedigin soyle sekili guzel olsun uzun sure kullanabilecegim bi motor olsun diyosun tabi ilk aklina gelende 600 cc segmenti oluyor, yanilsmi anlamisim?? ama inan 125 senin icin daha hayirli olacaktir cbr cbf falan ciliz kaliyo hosuma gitmiyo diyorsan yamahanin r125 i var 2008 modeli, bilmiyorum tr de de olmasi lazim cok sekil motor onu tavsie ederim. hem 125 cc hemde ss gibi goruntusu var..

Keske okadar olabilsem...
Başa dön
xniperx Çevrimdışı xniperx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ianbrisk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Ataköy

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr125 al arkadaşım ısın piş sonra 250lik alırsın ondan sonra 600lüğe geçersin. birden 600lük senin havanı katlar doğrudur ama yoldada katlanabilirsin. acele etme bence. kademe kademe.
ianbrisk Çevrimdışı ianbrisk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al gıtsın ya oyle buyutecek fazlada bısı yok gazı acmıcaksın fazla 1 hafta sonra alısırsın zaten
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung la başla sonra rr'la devam et Göz kırpıyorum
Sync
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul-Mecidiyekoy

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecen Anadolu Cayir Cimen toplantisinda bir bayan uyemiz Kawasaki 250cc (racing replica) almis yeni kasa ve halinden de gayet memnun gozukuyordu. 600rr kullanan bayanlarda var, eger profesyonel anlamda egitimini almayi dusunuyorum dersen 600RR alip egitimine basvurabilirsin, aksi takdirde kendim ogrenmeyi tercih ederim dersen bence 250cc kawasaki daha mantikli bir opsiyon olabilir..

Toplantiya katilan bayan uyemizin aldigi model bu idi;

http://images.google.com.tr/images?um=1&hl=tr&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=ninja+250r&btnG=G%C3%B6rsellerde+Ara

(Kawasaki Ninja 250R)
delici
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: 49. OTOBAN 299+ SPEED LİMİT

MesajTarih: 12.07.2008 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş çok zor ama sen önce bi tane hyosung 250 al oldan sonra 600 rr alırsın çünkü direk 600rr alırsan öbür dünyaya çok yaklaşırsın Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
delici Çevrimdışı delici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 12.07.2008 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hortlamış topic kitliyorum...

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal