Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 12.07.2008 - 16:24 Mesaj konusu:
geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 12.07.2008 - 16:48 Mesaj konusu:
kardeş geçmiş olsun da o yağı vs her neyse onu oraya dökenler polis olmadığından o işe belediye bakıyor.. _________________ Sağım ,solum ,önüm ,arkam;
GAFİL.....
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 761 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 12.07.2008 - 17:03 Mesaj konusu:
Çok geçmiş olsun.. Türkiye'de karayolları hakikaten çok manyak. Hiç hiç ikaz yapmadan yola abur cubur şeyler döküyorlar.
Bunun benzeri bir olayla ben de karşılaştım. Yola kum dökmüşler ve kaldırmışlar.. Ama gel gör ki, geriye kalanı süpürmemişler..
Hızlı bir şekilde daldım. Yağ gibi kayıyor.. Fevri hareket yapmadım. Akrobasi ile her an düşeceğimi düşünerek yavaşladım ve son anda düştüm. Artık hız kalmadığı için bir hasar da olmadı..
Bu memlekette kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin kardeşim. Shitmisim karayollarını yani. Değil mi ama..
Kayıt: Jan 27, 2005 Mesajlar: 376 Nereden: istanbul/Ataköy
Tarih: 12.07.2008 - 17:58 Mesaj konusu:
geçmiş olsun ercy. malesef bu ülkede yolda yağda olur havyan leşide hatta tretuar taşı bile... çok dikkat etmek lazım birazda şans lazım.. _________________ Adrenalin tutkunun kamçısıdır.
Bizler tutkularımızın birer parçasız.(S.Freud)
Tarih: 12.07.2008 - 18:10 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun dostum
derdini anlayabiliyorum geçenlerde aynısı bana oldu sahilde giderken bir anda oldugu yerde dönüp 10 metre sürüklendin bende 200 ytl hasarla kurtuldum bindim motora 50 metre sonra baktım yag akıtan araba 4 lüleri yakmış duruyor kızdım dedim bi işaret falan koysanıza diye sonra az ileride polis bulup durumu söyledim araba yüzünden kaza yaptım tutanak tutup masrafımı ödenmesini istiyorum dedim arabaya vurmadıysan bişey yapamayız dedi nasıl ya dedim hiç bir önlem almamış polise bildirmemiş araba suçlu ama malisef bu seferde motoru yerinden kaldırmışın dedi yani masa bize kaldı _________________ Eat to live, not live to eat.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız