Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Neden herkes racingini satmak istiyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Neden herkes racingini satmak istiyor
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
-tektekerapo-
Üye
Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Neden herkes racingini satmak istiyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya millet 0 racingini alıp hemn geri satıyor internetde birsuru racing var kilometresi 1000 bile olmamış Acaba Racing sevası çabukmu bitiyo yada millet hevesini alıp gerimi satıyo hiç anlamış degilim kimi ailevi kimi saglık kimide askerlik diyo peki öbürleri neden Buyuk racingler trafiğe uygun olmadığı içinmi yorucu oldugu içinmi yoksa arabanın rahatlığını vermediği içinmi lütfen biri şu konuya açıklık getirsin Bende motorumu buyutmek istiyorum boyle nerdeyse 0 motorları gorunce almaktan vazgeçesim geliyo bende CBR 125 var 14000 de daha bi 14000 daha olsada satmaya niyetim yok Neden millet satıyor kullanmayımı bilmiyor hakkınımı veremiyor neden
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
loriss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bergama

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merakla takip edecem bu topiği.....
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alıp satanlar genelde meraktan alanlar alıp aile baskısıyla satanlar
korkup satanlar bol paradan model değişimi için satanlar bunlar değişiyor
tabi ihtiyaçtanda satanlar var
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
husbayer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing kullanmak. adı üstünde zaten racing.

bazısı yusuf beyden dolayı - bazısı parasından - bazısı havasından
Başa dön
husbayer Çevrimdışı husbayer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sonsuzask
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim çok güzel bi konuya deyinmişsin aynı şeyleri bende düşünüyodum adam daha 980 km de motorum satılıktır diyo anlamış değilim daha rodajı bitmemiş motorları satıyorlar birileri buna açıklık getirirse sevinirim..
Başa dön
sonsuzask Çevrimdışı sonsuzask Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
-tektekerapo-
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi 600 lük almayı dusunuyorum bunları gorunce almakta tereddut ediyorum alan sanki kurtulmak istiomus gibi Beğenmedim
ramses34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ABD

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence almadan once nasil bir makina aldiklarinin farkinda olmuyorlar, sonra korkarak satmak istiyor olabilirler.
Başa dön
ramses34 Çevrimdışı ramses34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence korkudandır nede olsa bunlar 260+ gören aletler yani ben 3 gün önce gece arabayla 200 bastım da kanım dondu Gülümsüyorum araba o süratte bile sağ sola gidiyodu zor zaptediyordum... bide motorla o hızlara çıkmak korkutur yani.birde türkiye yolları patates tarlası gibi bununda etkisi vardır.
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu tip insanlara biz tanımlamada kararsız,istediği şeyin ismini koyamayan ama o olduğunu sanan tipler diyoruz... Dil çıkarıyorum Bunlar: evet benim istediğim şey bu deyip hemen uyguluyorlar, alıyorlar ama aldıktan sonra onlara göre olmadığını anlayarak tabiki akabinde aldıkları cisimden soğuyorlar bu tip vakalara bizzat tanık oldum Bravo saygılarımla...

!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Başa dön
hayabuso34 Çevrimdışı hayabuso34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ianbrisk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Ataköy

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel topik. daha dün akşam sahibindene bakarken aynı şeyleri düşündüm.

diğer arkadaşların belirttiği gibi 3 ya da 4 seçenek var.

işte bu yüzden bu forumlar çok kıymetli. bir motoru almadan önce model ve marka karşılaştırmasının yapılması ve bu tip motorları kullananlardan tecrübelerini almak seçeceğin motorda kullanım süreni maksimuma çıkarıyor.
bence race alanların çoğu fuarda üstünde kızları görünce "ulen ben bu motoru alırım mahallenin kızlarıda beni alır Çok gülüyorum" diyor ve alıyor sonra ya kullanamıyor ya masrafları çok ağır geliyor ya da bakıyor motorda mıknatıs yok kimsenin geldiği yok tüh diyor satıyor Çok gülüyorum

var mı eklemek isteyen Çok gülüyorum
ianbrisk Çevrimdışı ianbrisk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
-tektekerapo-
Üye
Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav hatayda kactane racing varsa sahibindende ilanı var ne .oktan iş
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye 34/EU

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000cc kulağa hoş geliyor görünüşü ve seside dolgun hoş ama motoru alıyorlar motorda onların aklını alıyor böylece ödeşmiş oluyorlar sepeti koluna herkes yoluna Dil çıkarıyorum
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cogu motoru banka kredisiyle aliyor ve direk nakit satip az bir zararla cash paraya ceviriyor.bilindik bir esnaf numarasi,banka kredisiyle ve faiziyle ugrasmaktan daha kolay.ayni sey arabalardada gecerli.
tennere
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: thessaloniki

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Çok gülüyorum çok komık topık hoşuma gitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Gülümsüyorum

racıng Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
tennere Çevrimdışı tennere Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 12.07.2008 - 18:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüntü ve ses yola çıktığı zaman Şok oldum bunla yol gidilmez diyor şehir içine giriyor götü başı pişiyor uzun yol yapacak beli kopuyor. ne emmeye geliyor ne gömmeye Çok gülüyorum Çok gülüyorum ..ben bunu satim diyor ama zor elde patlıyor genelde Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal