walla bencede gerekli bi sınıf yani bi ss tutkunu olarak ybr olsun cbr olsun hiç biri hoşuma gitmiyor gitmiyecekte 250 cc bi sınıf gerçekten gerekli ama bunu ne kadar konuşsakta fayda etmez. Bence az 250 cc fazla fiyat rekabet yokki adam isteyen alır diyo st kanuninin motorlar dağılıyor huyonunkileri bilmiyorum ona heves ediyorum ama bilgi yok gördük kanunininkiler dağılıyo _________________ Ayakların yerden kesildiği zamn heycanlanıyorsan hız limitlerini zorladığında sakinleşiyosan sen delisin!!!
motorda 250 sınıfı gecıs sınıfı olarak gorunuyor ulkemızde.yada baslangıc sınıfı.aslında dunyadakı bakıs bu yonlu degıl.250 cc motorlarlada bır omur tuketılebılınır.ulkemızde bakıs acısının boyle olmamasından dolayı 250 cc motorlara sıfırda pek ragbet edılmıyor.daha guclu aletlerle aralarında cok fıyat farkı yok ve ıkıncı eldede fıyat daha fazla dusuyor.aslında tecrubesız suruculer ıcın fıyattan zıyade hakımıyet saglayabıleceklerı motor almaları daha onemlı.bu gıbı durumlar gelısmıs ulkelerde boyle ama malesef ulkemızde parası olan hayabusayla baslasam nasıl olur dıyor yurt dısında kısının tecrubesı yoksa yada dusuk cc bı alet ıstıyorsa fıyatının guclu makınelerle farkına bakmıyor.herkesın gorusu aynı oluncada fıyatlarda bı standart olmus gıbı bısey.yanı uzun lafın kısası dusuk cc lılerde motordur ve kullanıcıyı temız kullanıldıgı surece yıllarda ıdare eder.cc gucune gore fıyatlandırmada kesınlıkle yanlıstır vede ulkemız sınırlarında ve yollardakı hız sınırlamaları dahılınde 100 cc scooter bıle fazla gelır.
Tarih: 12.07.2008 - 20:31 Mesaj konusu:
Selam arkadaşlar, 250 cc Kanuni Tiger motorumla neredeyse bir aydır yollardayım. Gerektiğinde 140 km, gerektiğinde 80-90 km ile son derece keyifli bir yolculuk yapıyorum. 2000 (iki bin) km yol yaptım ve şu anda Denizli'deyim. Buradan da Yalova festivaline geçip, oradan Assos taraflarına ve Bozcaada'ya gitmeyi planlıyorum. 50 ytl ile depomu doldurup; 450-500 km yol yapıyorum. Rahatlığı da cabası. Gittiğim her yerde servis ve bayii hizmeti alıyorum. Özellikle Marmok'ta yenilediğim arka çantam ve yola çıkmadan önce hediye verilen yan çantalar sayesinde evimi artçım yaptım. Tek başına dolaşmanın tadını ucuz ve keyifli bir şekilde sürüyorum. Yarışmaya değil, dolaşmaya çıktım. 250 cc ideal. Denizli'deki dostlarımınmisafiri olarak burada kalırken 250 cc Yamaha YBR de kullandım çok keyifli bir motor. Şafak arkadaşıma katılıyorum, bence daha fazla 250 cc modeller olmalı. Tüm motosikletçilere sevgiler. Dönünce uzun ve bol resimli bir topic açacağım. Ne zaman döneceğim? Onu ben de bilmiyorum. Emekli adam motora binerse eve dönmek aklına gelmiyor... Daha gidilecek çok yol var... Hoşçakalın... _________________
Kayıt: Dec 19, 2007 Mesajlar: 97 Nereden: Göztepe-İstanbul
Tarih: 12.07.2008 - 21:20 Mesaj konusu:
Bence 250 cc şehir içinde kullanılabilecek en ideal makine.Yakıt sarfiyatı,hızı,hafifliği ve kıvraklığı ile tam şehir içi makinesi.2 sene CBF 250 kullandım çok memnundum.Transalp alınca sattım ama inanın sattığımada pişman oldum.Arıyorum onu.Herhalde yine şehir içi kullanım için ikinci motor olarak tekrar bir 250 cc lik motor alacağım.Arkadaşlar yukarıda bahsetmişler sehir dışında CBF 250 ile 2 saatin üzerinde yolculuk yaptığımda biraz yorucu oluyor sırtım ağrıyordu.Bunun dışında hiç şikayetim olmadı.Fiyat konusuna gelince katılıyorum 250 cc lerin fiyatı nedense yüksek tutuluyor.Alıcılar o kadar para verdikten sonra biraz daha koyup 500-600 cc lik motor alırız diyorlar ki haklılar.Bence motor firmalarının bu fiyatları tekrar bir gözden geçirmelerinde yarar var.
250 cc fakiri olmak mantıklı ve güzel. 250 cc gereksiz.
neden gereksiz olsun ki,motora yeni başlayan birisi 125cc alır kullanır birkaç sene ondan sonra 250 lik almak ister ama 250 lik olmadığı için yada çok pahalı olduğu için hemen 600lüğe atlıyor,ondan sonra kaza haberleri ard arda geliyor.alttaki arkadaş gibi
Alıntı:
ybr 250-7000 ytl falan..ohaa yani mecburen ben de 3-4 bin ytl daha ayarlayıp gsr bakıyorum
aynı düşüncede olan birkişide benim,125cc kullanıyorum büyütmek istiyorum 250cc çok pahalı olduğu için 250lik motor düşünmüyorum bile,ee o zaman tek seçenek 600lük kalıyor.125cc den 600cc ye geçmekte sakat oluyor genelde ama başka çare bırakmıyorlar ki ne yapalım.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
250 cc bende çok batık cbx 250 tivster baktım çok beyendiğim bi motor ama işte fiyat en ucuzu 5,500 ytl 2. el bende ybr 125 alcak para yokken buna 10 dk baka bildim hemen kapttım sayfayı ve şimdi bi ybr 125 almaya ikna ediyorum aile'yi _________________ Fırat ÜNER
gsr 600 çok güzel 1 makina düzgün bi egzoz yapıştrdnmı üstüne yemede yanında yat zenon far felan 10 numara motor oluyo bende hayllerimde var o motor bakaılm nasip _________________ Fırat ÜNER
Tarih: 14.07.2008 - 02:45 Mesaj konusu:
Bence adım adım tecrübe edinmek ve bu işin hakkını vererek basamak cıkmak isteyenler için bu segment cok önemli secme şansı ve rekabet saglanmalı ama neredeeee _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız