Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CADDE... The Movie

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CADDE... The Movie

CADDE... The Movie
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 12.07.2008 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy demiş ki:
KammadeRR, ben kendimi ve gençliğimi buldum filmde.. Ki.. filmin devamı gelicek ve bende varım içinde Göz kırpıyorum

Rol mü..? Süpriz olsun Gülümsüyorum

süprizi bekliyorum lewent cim Gülümsüyorum Çok gülüyorum şimdi anladın mı ? OK

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badboymad
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 12.07.2008 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

camı kırılarak calınan arabanın camı kendılıgınden yerıne gelmıs oda guzel
kufur var olmasınada secımlerı cok amator
mafya olayıda cok amator
badboymad Çevrimdışı badboymad Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 04:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw zaten biz PROFESYONEL demedikki.. AMATÖR ilk uzun metraj film DENEMESİ dedik.. Gülümsüyorum
Answer_3
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sivas

MesajTarih: 12.07.2008 - 07:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper olmus ya helal olsun çok beğendim emekleriniz için teşekkürler
Başa dön
Answer_3 Çevrimdışı Answer_3 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 12.07.2008 - 07:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsxr750, Answer_3, teşekkürler
celikay_41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 12.07.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocxam 20 yaşıma geldim böle bişi görmedim Çok gülüyorum Çok gülüyorum korman kardeşler Çok gülüyorum diyer kısa metrajlarda çok güzel işallah devamı gelir
Dans Dans
Başa dön
celikay_41 Çevrimdışı celikay_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 12.07.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler devam videolarını bekleriz,herkesin anlamasını beklemeyin caddeyi 7/24 yaşayanlar orada arkadaşlıkları olanlar,motosiklet üzerinde bir gecede bıkmadan onlarca tur artanlar,o güzel caddebostan bostancı arası sahil yolunun ve s virajının keyfine bakanlar bilir Bravo
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.07.2008 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

celikay_41, gelicek gelicek...

2pac, haklısın
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 12.07.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 numara Çoook seviyorum Alkışlıyorum
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 12.07.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, dodo ya selamımı ılettın mı... Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 03:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O, beyendiine sevindim..

yakuzzza, Burda yazılan bütün yorumları kendisine ilettim merak etme
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 13.07.2008 - 03:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy, Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 13.07.2008 - 03:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy. Arkadaslarina ilet. Kufurlerde ozellikle "Y" ile baslayan alti hafli olanin telaffuzu cok hosuma gitti. R'yi bastira bastira soyluyolar yaaa, .....RRRRRR...... diye... Çok gülüyorum
Super yaa... Alkışlıyorum Cok gercekci olmus. Adam gibi kufur ediyolar. Gercek hayatta oldugu gibi.
Filmde kufur kullanacaksan boyle kullanacan iste. Cem Yilmaz'i niye seviyorum? Herif, filmlerinde adam gibi kufur kullaniyo. Kufur olayina gireceksen, hakkini vereceksin. Oyle "Allah kahretsin"le, "Allah cezanizi versin"le olmaz bu isler. Ask filmi degilki yaaa bu. Mafya filmi. Tabii ki kufur olacak, hem de en babasindan.
Yeralti dunyasinda degilim ama bu islerin "Canim"la, "Cicim"le olmayacagini 3 yasindaki cocuk da bilir, oyle degil mi ?
Lakim_CH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isvicre / Aargau

MesajTarih: 13.07.2008 - 07:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy
Filmi bastan sona izledigimde, sadece bir izleyici olarak cok hatanin farkina bile varmadim. Farkina varabildiklerim de fazla üzerinde durulacak seyler degildi...Hic bölmeden de tv den bir film seyreder gibi izleyip bitirdim.
Küfür konusunda cok Amerikanvarimsi abartili buldum, Slowokan`in dedikleri belki de, dogrudur ama yine de abartili geldi bana.
Sonuc olarak emegi gecen herkese tebrikler. Herkes isini ciddiye alip ellerinden gelenin en iyisini yapmaya calismislar,devamini ilgiyle bekliyoruz Gülümsüyorum
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Lakim_CH Çevrimdışı Lakim_CH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal