Tarih: 12.07.2008 - 04:42 Mesaj konusu:
Yaw zaten biz PROFESYONEL demedikki.. AMATÖR ilk uzun metraj film DENEMESİ dedik.. _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 380 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 12.07.2008 - 20:20 Mesaj konusu:
tebrikler devam videolarını bekleriz,herkesin anlamasını beklemeyin caddeyi 7/24 yaşayanlar orada arkadaşlıkları olanlar,motosiklet üzerinde bir gecede bıkmadan onlarca tur artanlar,o güzel caddebostan bostancı arası sahil yolunun ve s virajının keyfine bakanlar bilir
Tarih: 13.07.2008 - 03:15 Mesaj konusu:
B E K O, beyendiine sevindim..
yakuzzza, Burda yazılan bütün yorumları kendisine ilettim merak etme _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3873 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 13.07.2008 - 03:24 Mesaj konusu:
SnooTy. Arkadaslarina ilet. Kufurlerde ozellikle "Y" ile baslayan alti hafli olanin telaffuzu cok hosuma gitti. R'yi bastira bastira soyluyolar yaaa, .....RRRRRR...... diye...
Super yaa... Cok gercekci olmus. Adam gibi kufur ediyolar. Gercek hayatta oldugu gibi.
Filmde kufur kullanacaksan boyle kullanacan iste. Cem Yilmaz'i niye seviyorum? Herif, filmlerinde adam gibi kufur kullaniyo. Kufur olayina gireceksen, hakkini vereceksin. Oyle "Allah kahretsin"le, "Allah cezanizi versin"le olmaz bu isler. Ask filmi degilki yaaa bu. Mafya filmi. Tabii ki kufur olacak, hem de en babasindan.
Yeralti dunyasinda degilim ama bu islerin "Canim"la, "Cicim"le olmayacagini 3 yasindaki cocuk da bilir, oyle degil mi _________________ R1 Hedef
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 364 Nereden: Isvicre / Aargau
Tarih: 13.07.2008 - 07:59 Mesaj konusu:
SnooTy
Filmi bastan sona izledigimde, sadece bir izleyici olarak cok hatanin farkina bile varmadim. Farkina varabildiklerim de fazla üzerinde durulacak seyler degildi...Hic bölmeden de tv den bir film seyreder gibi izleyip bitirdim.
Küfür konusunda cok Amerikanvarimsi abartili buldum, Slowokan`in dedikleri belki de, dogrudur ama yine de abartili geldi bana.
Sonuc olarak emegi gecen herkese tebrikler. Herkes isini ciddiye alip ellerinden gelenin en iyisini yapmaya calismislar,devamini ilgiyle bekliyoruz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız