Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi Spor Kulübüne resmi üye olmak için !!!!!!!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi Spor Kulübüne resmi üye olmak için !!!!!!!!!!

Motordelisi Spor Kulübüne resmi üye olmak için !!!!!!!!!!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
KRAL_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.01.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resmi üye olmadığımızda siteye giremeyecekmiyiz ayrıca neden üyelik ücretini peşin senelik alıyorsunuz onu anlamadım...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
baracuda
Üye
Üye

Nereden: MARMARİS

MesajTarih: 13.04.2008 - 03:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HOCAM BEN MARMARİSTE YAŞIYORUM BU BİR SORUN YARATIRMI ?? BİDE BURADA BAĞLANTILI OLUNAN Bİ KLÜP VARMI ?? YOKSA AÇSAK OLMAZMI ????? !! SON OLARAK YAZIN ORGANİZASYON YAPSAK OLMAZMI ?? GÖREV DÜŞERSE YAPARIM OLMAZMI Gülümsüyorum)????? SAYGILARR!!!!
UMARIM Üzgünüm((
Başa dön
baracuda Çevrimdışı baracuda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 13.04.2008 - 06:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KRAL_RR demiş ki:
resmi üye olmadığımızda siteye giremeyecekmiyiz ayrıca neden üyelik ücretini peşin senelik alıyorsunuz onu anlamadım...

Bu internet sitesi MDSK yani "Motor Delisi Spor Kulübü" Federasyona bağlı resmi bir spor kulübüdür. siteye üye olunca siteye girer formları okur, formlara yorum yapabilirsin. Kulüp üyeliği ise başka bu site "Motor Delisi Spor Kulübü" nün bir hizmetidir. Resmi üyelikten kasit Spor Kulübü üyeliğidir resmi üye olursan kimlik kartin olur ve daha başka ayrıcalıkların olur tabiki.
Üyelik Aidatı Resmi Spor Kulübü üyeleri için yılda bir defa verilir. yıllık olarak alınır resmi deftere işlenir. Tüzükte bu şekildedir.

baracuda demiş ki:
HOCAM BEN MARMARİSTE YAŞIYORUM BU BİR SORUN YARATIRMI ?? BİDE BURADA BAĞLANTILI OLUNAN Bİ KLÜP VARMI ?? YOKSA AÇSAK OLMAZMI ????? !! SON OLARAK YAZIN ORGANİZASYON YAPSAK OLMAZMI ?? GÖREV DÜŞERSE YAPARIM OLMAZMI Gülümsüyorum)????? SAYGILARR!!!!

Marmariste bir ok üyemiz var ve bu yıl 22 - 28 Hazıran 2008 de DATÇA da MARMOK FESTİVALİ var. Kulüb olarak orada olucaz. Marmaristeki MD lilerle tanışmaya çalış yada Haziranda MARMOK FESTİVALİ ne gel orada bizlerle ve cıvardaki MD lilerle tanışırsın.

Sanırım her ikinizede açıklayıcı bilgi verdim.
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alikaya
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.05.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya şu üye aidatı olamasa ne güzel olurdu
Başa dön
alikaya Çevrimdışı alikaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KRAL_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.05.2008 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üyelik aidatını aylık alsanız daha iyi olmazmı
emirhan_41
Üye
Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

MesajTarih: 23.06.2008 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üyelik aidatı olmasa daha güzel olur Bravo
Başa dön
emirhan_41 Çevrimdışı emirhan_41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
AR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL YENİBOSNA-ÇİFTETELLİ O.S.B.

MesajTarih: 23.06.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emirhan_41, ayda 2 3 paket az sigara içerek böyle güzel bir ortamda varlığını belgelemek daha yararlı bir şey gibime geliyor...
AR6 Çevrimdışı AR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erenkomik45
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 03:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, s.a
Başa dön
erenkomik45 Çevrimdışı erenkomik45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 13.07.2008 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Alkışlıyorum
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 11.08.2008 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lokal olayı hoşuma gitti, motorcuların toplandıgı adam akıllı bir yer yok...
Başa dön
gezegenn30 Çevrimdışı gezegenn30 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
msxmsx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmit-gaziantep

MesajTarih: 16.08.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese hayırlı olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
msxmsx Çevrimdışı msxmsx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cakiroglu_r6
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 16.08.2008 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ben askere gidiyom 8 gün sonra evrakları yetiştiremem Üzgünüm geldihimde üye olabilirim dimi Gülümsüyorum
the-diver
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Napoli

MesajTarih: 24.09.2008 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir oluşum bu HAKAN DİNÇER.. gerçekten tebrik ederim iyiki motorsiklet almışım dedirtecek boyutta bir topluluğuz.. sizinle olabilmek harika italyadan sevgiler.. döndügümde altın kasklı olmak isterim Çoook seviyorum SAYGILAR

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Birde şu aidatı almasanız diyenler varr!! Beğenmedim AYIP arkadaşlar yaa lütfen ne bu hayır kurumumu..? ayda 10 ytl ayıramıyorsanız laf yok sizlere
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal