allah bize de kısmet eder inş. bölelerini aaaaminnn bu mübarek günde dualarımız kabul olur inş _________________
İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE ....
Tarih: 13.07.2008 - 13:09 Mesaj konusu:
mutluluklar _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Tarih: 13.07.2008 - 13:14 Mesaj konusu:
benım hanımda GICIK oluyo motora yaaaaaa _________________ www.speedps.com cafemle ilgili hersey burda
kısa sure ıcın foruma gırıs www.speedps.com/forum
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 13.07.2008 - 13:54 Mesaj konusu:
allah mesut etsin darısı bekarların başına _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3868 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 13.07.2008 - 20:58 Mesaj konusu:
Ikisine de mutluluklar.
Gelin ve damat motorla turlarken acaba kask taktilar mi? Saclar bozulmasin diye kask takildigini hic sanmiyorum. Yani ben gelin olsam o kadar paralik gelin sacini kask takip bozmazdim acikcasi. Ve bunlar da aynen benim dedigim gibi yapmistir, ben size soyliyim. _________________ R1 Hedef
Kayıt: Apr 19, 2006 Mesajlar: 791 Nereden: BURSA CUMHURİYETİ
Tarih: 13.07.2008 - 21:21 Mesaj konusu:
Allah Bütün Motorcu Arkadaşlara Motorsever Eşler Nasip Etsin...AMİNN
İkisine de Mutluluklar
serkan_yenidunya Sende Bayaa Kıskandın Heralde Kaç Mesajın Var Bu Topicte Öyle Sen Gene Bulmuşsun Biz Ne Yapalım Zor Motorsever Kız Olayı Geneli Tırsıyor _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) BURSA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız