Tarih: 10.07.2008 - 21:31 Mesaj konusu:
Bence hepimizin içinde hepsinden var birazcık.Zamana ve yere göre hız yapar yerine göre gezintiye çıkar ama şehir içinde gezerken de azıcık dikkat çekmek için hangimiz gaza azıcık dokunmuyoruz ki?? _________________ Kawasaki vn800
Honda CG125
Honda 90cc
Elden vitesli puch
Discovery ve kafe onu disinda hepsinden var da gazci ve hasta agirlikli. En guzeli de cruiser motorla hayabusa2785'in tabiriyle "makasci arabalarin gazini almak" Neye ugradiklarini sasiriyorlar _________________ ride like you stole it
en fazla 1 numara uydu bana ama 3 de çok uzak değil _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Şuan bir motorum yok. ama ne zaman race motorsiklet görsem allaha yalvarıyorum. Allahım inşallah biraz gaza yüklenirimde o dünyanın en güzel sesini duyarım. İlerde motorum olursa 2 numaralı motorcu olurum ama Asla aptalca şeyler yapmam. Kim nederse de desin. Hız motorları çok karizma ya bir cafeye gerek yok. nereden geçerlerse geçsinler tüm bakışları üzerine topluyorlar. çok gördüm Trafik ışıklarında adamın altında 100.000£ otomobil var ama Race motorlara nasıl hayran hayran bakıyor. _________________ İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
Çok yakınımdaki bazı insanlar bile bende motor olduğunu bilmez,
hafta sonlarında arka yollardan çıkıp şehir dışında gazlar gelirim özellikle virajlı yollarda teker çevirmeye bayılırım,
motoru silmeyi, hava atmayı bilmem, varsa yoksa, yollar ve ben,
hangi sınıfa giriyorum acaba
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1241 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 13.07.2008 - 14:06 Mesaj konusu:
ArapKadri, biz senle 3. ve 6. şıkka tabiyiz.4 asla olmadık di mi Dallasarap
HakanDincer, 4. şıkka ait olanlar her zaman beni güldürmüştür.hele o kaskı çilek sepeti gibi kolda taşıma varya çok fena. jöleli saçlar,güneş gözlüğü ve şapka yeterli geliyo demek ki korunmaya. Allah akıl fikir versin.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız