Rabbit, ablam ellerine sağlık fotolar harika
Bende uzun zamandır toplantılara ve bazı etkinliklere katılamıyordum.malüm yaz geldi ve misafirler dökülmeye başladı.bazı kişiler biliyorum beni baya idare etti mahcubum sizlere karşı.ama kendimi affettiririm sizlere.hepinizi çok özlemişimbundan sonra tekrar bereberiz bu güzel buluşmaya katılan tüm dostlarıma teşekkür ederim. _________________
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 13.07.2008 - 15:46 Mesaj konusu:
Rabbit, bikehoper, teşekkür ederim çok istedim aslında ama yine denk getiremedim . bu akşam konyadan çıkacağım yarın sabah izmırdeyım ve bir gece kalıp sabahına motorla konya üzerinden adanaya geçmem gerek . başka zamana işallah _________________
bi hafta gelmedım olusan manzaraya bak biz yokuz dıyemı eglendınız bak sen şimdi kıskandım bu gece vardıyasını sevmıyorum ben _________________ 2 TEKER ŞEYTAN İÇADI İSE BİZDE İBLİSİZ O ZAMAN
Tarih: 14.07.2008 - 03:18 Mesaj konusu:
neşeniz birlikteliginiz daim olsun güzel samimi sıcak kareler görmek gece gece mutlu etti beni _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Hayabusa, ben hep buradayım biliyorsun Ahmet. Ama bu aralar pek gevezeyim kabul CLAW, gelseydin,bak bu hafta İzmir'in ağır abilerini ne hale sokacağım.Canlı canlı görürdün
Bu hafta ÇÇ'de Twister oynamak isteyenler??? Başta MehmetTan,Hakan Dinçer ve İbrahim olmak üzere Twister oynamak isteyenleeer.İddalı yapalım bari _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız