Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 600cc sınıfnın son hızları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

600cc sınıfnın son hızları
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 13.07.2008 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Answer_3 demiş ki:
En son Kafam kadar dişli ile 294 gördüm arkadaşın motor ile düz yolda

2008-06-24 tarihinde cbr125 ve ybr125 alıcam hangis daha iyi demişsin....son günlerde cbr125 alıcam demişsin tipi çok güzel gelsede alsak demişsin..125cc'ye başlayan adam arkadaşının motoruyla 294 görüyor...Bu kadar sallama olmaz pes doğrusu Sinirlendim

Neyse Topic'e geri dönelim

Motorla hiç o kadar yüksek hızlara çıkmadım malesef 2003 senesinde Almanya'ya gittiğimde eniştemin Rs4'ü vardı station wagon onla 270 gördük düzlükte.. Gülümsüyorum Seside pek güzeldi..Yer Stuttgart-Reutlingen
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 13.07.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2003 6RR 267 tırmalaspor(kaya Çok gülüyorum ) Gülümsüyorum BMC Filtre+yoshı rs-5
2006 6RR 271 gene bmc fıltre+arrow Çoook seviyorum
2007 6RR 275 Bunda henüz bmc yok+efsane twobrothers Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 13.07.2008 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir ara 280 goren 600F'ler falan vardi. Kesin bir kac sayfa sonra yazmaya baslarlar Çok gülüyorum . 600RR 290'i geciyorsa 600F de neden 280 yapmasin degil mi? Delirdim Boyle topic'ler cok eglenceli oluyor. Cogu insan kadranda ne goruyorsa, bassam daha da giderdi diyip 5-10 daha ekliyor sonunda garip garip rakamlar cikiyor ortaya. Çok gülüyorum

Not: Lutfen kimse alinmasin. Dogru soyleyen arkadaslar da var. Orn. ZX-636R'in videosunu ben de hatirliyorum Gülümsüyorum .
rrpower
Üye
Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, 275 de 6 nın kaç binindeydin Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
rrpower Çevrimdışı rrpower Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 13.07.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Armyy, Bravo Gülümsüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rrpower
Üye
Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR, pm attım bi bakabilirmsın Bravo
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.07.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR, Çok gülüyorum Çok gülüyorum

rrpower demiş ki:

275 de 6 nın kaç binindeydin

Oooo bizide mi teste soktun ayıp olmuyor mu.. Gülümsüyorum
kaya bızım makına 6 vitesmi Şok oldum Şok oldum redline ışığı yanmadan önce işte Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rrpower
Üye
Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, yok ne testi abi red line işığı var yok zaten bir kısım var dıyor bir kısım yok diyor Delirdim Motordelisi Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.07.2008 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rrpower, Gülümsüyorum redline ışıgı bır gorunur bir kaybolur ne zaman ne yapacağı belli olmaz onun Dil çıkarıyorum
ama sunu soylemek ıstıyorum makına hafıf olunca hıcte rahat duramıyorsun üstünde 929 varken bır baskaydı Çok gülüyorum 250kmden sonrası...
rrpower
Üye
Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, gercekten yaktınmı red line işiğını hıss lambası yanıyor diyorlar ama Şok oldum
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.07.2008 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rrpower demiş ki:

armyy, gercekten yaktınmı red line işiğını hıss lambası yanıyor diyorlar ama

bu büyük muamma kardeşim lost dizisindeki kutup ayısı gibi Çok gülüyorum
o kadar 6rr'ı olan üye var md de kımse bılmıyor mu Çok gülüyorum Çok gülüyorum
rrpower
Üye
Üye

MesajTarih: 13.07.2008 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, yok yok ben en sonunda honda nın kaynağına gidicem öğrenıcem ordan herşeyi(( şekerpınardaydı dimi Delirdim
Başa dön
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 13.07.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 yamaha r6 267km /hız istanbul tekirdağ arası OK

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hondabros
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 13.07.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2007 600 RR ile Aydın otobanı 286 km/h Gülümsüyorum hiçbir modifiye yok.
tabi rüzgar yönü ve benzin kalitesini de es geçmeyelim.
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.07.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rrpower, kaynaK md de Aslında Gülümsüyorum
benzın kalıtesı onemlı bencede Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 13, 14, 15  Sonraki
3. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal