Tarih: 13.07.2008 - 15:18 Mesaj konusu:
Answer_3 demiş ki:
En son Kafam kadar dişli ile 294 gördüm arkadaşın motor ile düz yolda
2008-06-24 tarihinde cbr125 ve ybr125 alıcam hangis daha iyi demişsin....son günlerde cbr125 alıcam demişsin tipi çok güzel gelsede alsak demişsin..125cc'ye başlayan adam arkadaşının motoruyla 294 görüyor...Bu kadar sallama olmaz pes doğrusu
Neyse Topic'e geri dönelim
Motorla hiç o kadar yüksek hızlara çıkmadım malesef 2003 senesinde Almanya'ya gittiğimde eniştemin Rs4'ü vardı station wagon onla 270 gördük düzlükte.. Seside pek güzeldi..Yer Stuttgart-Reutlingen
Bir ara 280 goren 600F'ler falan vardi. Kesin bir kac sayfa sonra yazmaya baslarlar . 600RR 290'i geciyorsa 600F de neden 280 yapmasin degil mi? Boyle topic'ler cok eglenceli oluyor. Cogu insan kadranda ne goruyorsa, bassam daha da giderdi diyip 5-10 daha ekliyor sonunda garip garip rakamlar cikiyor ortaya.
Not: Lutfen kimse alinmasin. Dogru soyleyen arkadaslar da var. Orn. ZX-636R'in videosunu ben de hatirliyorum . _________________ ride like you stole it
Oooo bizide mi teste soktun ayıp olmuyor mu..
kaya bızım makına 6 vitesmi redline ışığı yanmadan önce işte _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
rrpower, redline ışıgı bır gorunur bir kaybolur ne zaman ne yapacağı belli olmaz onun
ama sunu soylemek ıstıyorum makına hafıf olunca hıcte rahat duramıyorsun üstünde 929 varken bır baskaydı 250kmden sonrası... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
armyy, gercekten yaktınmı red line işiğını hıss lambası yanıyor diyorlar ama
bu büyük muamma kardeşim lost dizisindeki kutup ayısı gibi
o kadar 6rr'ı olan üye var md de kımse bılmıyor mu _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
rrpower, kaynaK md de Aslında
benzın kalıtesı onemlı bencede _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız